התקנת קופסת חיבורים למסך LCD
-
yossigottlieb
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום
אני מתכנן התקנת מסך LCD בחדר ישיבות
ברצוני להכין בתוך הקיר כבילה על מנת שאוכל להתחבר מנקודה מרוחקת בחדר למסך עם מחשב, DVD , ממיר, או כל מזין מידע אחר.
אני מבקש לדעת:
1. איזה כבלים מומלץ להשחיל בקירות כעת
2. אם מישהו מכיר קופסת חיבורים ששממנה מתחברים כל החיבורים למשך ואליה אחבר בעת הצורך את המדיה להקרנה (קופסה עם שקעים קבועים)
תודה
יוסי
אני מתכנן התקנת מסך LCD בחדר ישיבות
ברצוני להכין בתוך הקיר כבילה על מנת שאוכל להתחבר מנקודה מרוחקת בחדר למסך עם מחשב, DVD , ממיר, או כל מזין מידע אחר.
אני מבקש לדעת:
1. איזה כבלים מומלץ להשחיל בקירות כעת
2. אם מישהו מכיר קופסת חיבורים ששממנה מתחברים כל החיבורים למשך ואליה אחבר בעת הצורך את המדיה להקרנה (קופסה עם שקעים קבועים)
תודה
יוסי
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
התקנת קופסת חיבורים
היי יוסי,
קופסאות חיבור תוכל למצוא אצל קרמר הישראלית באתר www.kramer.co.il
חפש תחת Products -> Installer solution -> Wall plates ...
כמו שמרטין כתב, צריך לדעת בדיוק מה רוצים להעביר על מנת לקבוע איזה כבל יעבור בקיר.
שבוע טוב
קופסאות חיבור תוכל למצוא אצל קרמר הישראלית באתר www.kramer.co.il
חפש תחת Products -> Installer solution -> Wall plates ...
כמו שמרטין כתב, צריך לדעת בדיוק מה רוצים להעביר על מנת לקבוע איזה כבל יעבור בקיר.
שבוע טוב
-
yossigottlieb
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום ותודה לתגובות
אני רוצה שתהיה לי האפשרות להקרין ממחשב רגיל או נייד, מוידאו, מכבלים , ומדיה עתידית באם מישהו מכיר. בקיצור לא לסגור את האפשרוות ולמנוע כבלים שמתרוצצים בחדר הישיבות. פשוט לוח על הקיר או בקופסה סגורה שבו ישנם שקעים לחיבור (בעצם הארכה של חיבורי ה LCD)
תודה
יוסי
אני רוצה שתהיה לי האפשרות להקרין ממחשב רגיל או נייד, מוידאו, מכבלים , ומדיה עתידית באם מישהו מכיר. בקיצור לא לסגור את האפשרוות ולמנוע כבלים שמתרוצצים בחדר הישיבות. פשוט לוח על הקיר או בקופסה סגורה שבו ישנם שקעים לחיבור (בעצם הארכה של חיבורי ה LCD)
תודה
יוסי
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
מה שאני הייתי עושה זה מעביר שני כבלים:
1. VGA (עבור מחשב נייד ו/או מחשב רגיל)
2. כבל HDMI עם רסיבר פשוט יחסית שיודע לעשות UPCONVERTION לכל הפחות אליו יחובר הממיר של הכבלים, וידאו, DVD ואפילו מחשב קבוע עם DVI-HDMI.
לדעתי זה ייתן לך פתרון אלגנטי וזול יחסית ועל הדרך גם נותן לך הגברה עבור מערכת רמקולים בשביל חיבור הכבלים/DVD.
1. VGA (עבור מחשב נייד ו/או מחשב רגיל)
2. כבל HDMI עם רסיבר פשוט יחסית שיודע לעשות UPCONVERTION לכל הפחות אליו יחובר הממיר של הכבלים, וידאו, DVD ואפילו מחשב קבוע עם DVI-HDMI.
לדעתי זה ייתן לך פתרון אלגנטי וזול יחסית ועל הדרך גם נותן לך הגברה עבור מערכת רמקולים בשביל חיבור הכבלים/DVD.