מנסה לראשונה להפעיל את אפליקציית IPTV Smarters Pro על סטרימר מיבוקס 4
1.ברשותי סטרימר חדש מי בוקס S חדש, התקנתי עליו את האפליקציה ,אני מזין את הנתונים ,ומקבל תגובה "No respon from server".
2. אני כן מצליח להפעיל את אותה אפליקציה על הנייד שלי בהצלחה.. הנייד עובד על ועם רשת ה-WI FI של אותו ראוטר שלי.
3. הספק בקש ממני לכבות את הראוטר (הוט בוקס 5) ל-10 דקות, וזה כמובן לא עזר , ומציע לי להחליף ספק, ונדמה לי שאינו מבין דבר..
2. אני כן מצליח להפעיל את אותה אפליקציה על הנייד שלי בהצלחה.. הנייד עובד על ועם רשת ה-WI FI של אותו ראוטר שלי.
3. הספק בקש ממני לכבות את הראוטר (הוט בוקס 5) ל-10 דקות, וזה כמובן לא עזר , ומציע לי להחליף ספק, ונדמה לי שאינו מבין דבר..
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
- נתן תודות: 574 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
לא אמור להפריע, פשוט לדרוש מהם לנטרל אותו וזה אמור רק לסייע לך לא לקלקל.
בלי קשר תוודא שהסטרימר מחובר תקין לאינטרנט (שירותים אחרים עובדים לך בלי בעיה בסטרימר?) מומלץ לחבר עם מתאם USB את הסטרימר אם אפשר לנתב ישירות עם כבל ולא לעבוד איתו אלחוטית כי יהיו לך הנחתות בביצועים בהמשך ותקלות חיבור מוזרות.
בלי קשר תוודא שהסטרימר מחובר תקין לאינטרנט (שירותים אחרים עובדים לך בלי בעיה בסטרימר?) מומלץ לחבר עם מתאם USB את הסטרימר אם אפשר לנתב ישירות עם כבל ולא לעבוד איתו אלחוטית כי יהיו לך הנחתות בביצועים בהמשך ותקלות חיבור מוזרות.
-------07/12/2022 10:43benny123 כתב: לא אמור להפריע, פשוט לדרוש מהם לנטרל אותו וזה אמור רק לסייע לך לא לקלקל.
בלי קשר תוודא שהסטרימר מחובר תקין לאינטרנט (שירותים אחרים עובדים לך בלי בעיה בסטרימר?) מומלץ לחבר עם מתאם USB את הסטרימר אם אפשר לנתב ישירות עם כבל ולא לעבוד איתו אלחוטית כי יהיו לך הנחתות בביצועים בהמשך ותקלות חיבור מוזרות....
הייי בני
כתבת לי " מומלץ לחבר עם מתאם USB את הסטרימר אם אפשר לנתב ישירות עם כבל ולא לעבוד איתו אלחוטית כי יהיו לך הנחתות"
אם אני מחובר עם כבל HDMI לטלוויזיה ,והטלוויזיה מחוברת קווית לראוטר ,ההמלצה שלך עדיין בעינה עומדת?
אתה בעצם מתכוון לכבל ,שצדו האחד USB והשני חיבור למודם ? איך נקרא הכבל הזה?
תודה על הסבלנות והידע ..