לאחרונה שמתי לב שהצבעים במסך דהו מעט, שיחקתי פה ושם בכיוונים עד שהתקבלה תמונה סבירה אבל עדיין זה לא היה כמו אז- תמונה צלולה וחדה...
אתמול כשהדלקתי את המחשב כבר לא היה מה לראות יותר...התמונה שמתקבלת היא כאילו שמסתכלים דרך משקפי ראיה לא מתאימים. מטושטש, מרוח, דהוי. האיקונים והאותיות כאילו שמשכו אותם משני הצדדים ואי אפשר לקרוא כלום.
מה הבעיה? מה התקלקל פה:(
בעיה במסך מחשב מסוג LG
אני לא מבין גדול ..אבל אם זה מסך CRT
אז הוא כניראה יצא מפוקוס ..למסכים יקרים יותר ומקצועים ..יש כמו של nec mitsubishi
יש כפתור שמכוון את הפוקוס ..במסכים נחותים יותר צריך לפתוח אותם .
.אזהרה ..גם אם תנתק אותו משקע החשמל
עדיין במסך מחשב נאגר מתח
אז או שתקרא איזה מדריך איך לעשות זאת בבטחה או לחילופין ...תפנה לטכנאי ..ותקווה שלא יגבה ממך הון תועפות ותראה את המסך שלך במילניום הבא
..אני חושב שקראתי את זה בפורם של HWZONE
אז הוא כניראה יצא מפוקוס ..למסכים יקרים יותר ומקצועים ..יש כמו של nec mitsubishi
יש כפתור שמכוון את הפוקוס ..במסכים נחותים יותר צריך לפתוח אותם .
.אזהרה ..גם אם תנתק אותו משקע החשמל
עדיין במסך מחשב נאגר מתח
אז או שתקרא איזה מדריך איך לעשות זאת בבטחה או לחילופין ...תפנה לטכנאי ..ותקווה שלא יגבה ממך הון תועפות ותראה את המסך שלך במילניום הבא
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
זה אכן מסך CRT והוא בסך הכל בן שנה. אני לא מתכוון לפתוח אותו, רציתי לדעת מה גורם לבעיה. האם מנורת מסך יכולה לסיים את החיים אחרי תקופה כל כך קצרה?
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.