דנון חדש - מ. ברוכים מול רשמי?
אני סובל כבר תקופה מתקלה מוזרה ברסיבר דנון שלי (3100), ואחרי כמה חודשים של דיבאגינג השכתנעתי שהתקלה ברסיבר (ואני לא מעוניין לתקן).
החלטתי לקנות דנון 3700 חדש (כן, אני יודע שבדיוק יוצא 3800.... אין שם שום דבר שחסר לי ואני לא רוצה לחכות ולא לשלם יותר כסף על החדש כשיגיע).
הדילמה - יבוא רשמי (במחיר לא מבוטל) אל מול רכישה ב-KSP באילת - ב-4264 במבצע בלק פרידיי ללא מעמ (חסכון של מעל 1000 שקל....).
הטענה (של החנות שמביאה ביבוא רשמי) - KSP זה יבוא מקביל של מ. ברוכים ו"להתרחק מזה"
נשמע לי כמו הפחדות סתם. למישהו פה יש דעות בנושא?
החלטתי לקנות דנון 3700 חדש (כן, אני יודע שבדיוק יוצא 3800.... אין שם שום דבר שחסר לי ואני לא רוצה לחכות ולא לשלם יותר כסף על החדש כשיגיע).
הדילמה - יבוא רשמי (במחיר לא מבוטל) אל מול רכישה ב-KSP באילת - ב-4264 במבצע בלק פרידיי ללא מעמ (חסכון של מעל 1000 שקל....).
הטענה (של החנות שמביאה ביבוא רשמי) - KSP זה יבוא מקביל של מ. ברוכים ו"להתרחק מזה"
נשמע לי כמו הפחדות סתם. למישהו פה יש דעות בנושא?
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7662
- נתן תודות: 488 פעמים
- קיבל תודות: 888 פעמים
אני לא יודע אם כבר ניסית, אבל כדאי לך לבדוק בחנות מתמחה ולא ישירות אצל היבואן.
כך יש לך סיכוי להשיג מחיר טוב יותר, וקל יותר להתנהל במקרה של תקלה כי כשחנות מדברת עם היבואן זה יחס שונה מאשר אדם פרטי.
כך יש לך סיכוי להשיג מחיר טוב יותר, וקל יותר להתנהל במקרה של תקלה כי כשחנות מדברת עם היבואן זה יחס שונה מאשר אדם פרטי.
כמובן שהתנהלתי מול חנות מתמחה.... וגם קיבלתי הנחה יפה - מחיר הרבה יותר נמוך מהמחירון הרשמי של ה3700...
ועדיין - בהיות זה שאני יכול להביא מאילת - מדובר על מעל 1000 שקל הפרש (4260 באילת ב-KSP, לעומת מעל 5++ ביבוא רשמי).
אין לי חיבור טוב במיוחד ל"יבואנים רשמיים" שגובים סכומי עתק. את הרסיבר הקודם שלי קניתי באמאזון. גם את הכיריים ואת המכונת קפה. את כל כלי העבודה שלי (DEWALT) אני מביא/מזמין מחול. לאורך זמן - אני חוסך הרבה יותר כסף מאשר השירות הממילא גרוע שיש בארץ....
ספציפית, סביב הנושא של הרסיברים - יש כל מיני דיונים "מפחידים" - אני משער שבולשיט, אבל תוהה אם מישהו פה חווה משהו אחר.
ועדיין - בהיות זה שאני יכול להביא מאילת - מדובר על מעל 1000 שקל הפרש (4260 באילת ב-KSP, לעומת מעל 5++ ביבוא רשמי).
אין לי חיבור טוב במיוחד ל"יבואנים רשמיים" שגובים סכומי עתק. את הרסיבר הקודם שלי קניתי באמאזון. גם את הכיריים ואת המכונת קפה. את כל כלי העבודה שלי (DEWALT) אני מביא/מזמין מחול. לאורך זמן - אני חוסך הרבה יותר כסף מאשר השירות הממילא גרוע שיש בארץ....
ספציפית, סביב הנושא של הרסיברים - יש כל מיני דיונים "מפחידים" - אני משער שבולשיט, אבל תוהה אם מישהו פה חווה משהו אחר.
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7662
- נתן תודות: 488 פעמים
- קיבל תודות: 888 פעמים
תלוי בך. יש מי שחשוב לו רק המחיר הכי זול והשאר יהיה מה שיהיה. אם חשוב לך מענה ושירות גם בהמשך אז כדאי לשלם קצת יותר.04/12/2022 18:42slarti כתב: כמובן שהתנהלתי מול חנות מתמחה.... וגם קיבלתי הנחה יפה - מחיר הרבה יותר נמוך מהמחירון הרשמי של ה3700...
ספציפית, סביב הנושא של הרסיברים - יש כל מיני דיונים "מפחידים" - אני משער שבולשיט, אבל תוהה אם מישהו פה חווה משהו אחר....
אני לא יודע מה רמת השירות ורמת המעבדה אצל ברוכים, למוצר כזה אני אישית הייתי מעדיף יבואן שהיצרן עצמו מכיר ובמקרה הצורך אני יכול גם לפנות אליו אם לא קיבלתי שירות הולם.
- יהלי ב
- חבר ותיק

- תגובות: 1407
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 88 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
אני יכול להגיד לך מנסיון כי אלו הפחדות שווא. בסדרה הנוכחית X700H אכן הרסיברים של ברוכים הם מהדור הראשון ללא תיקון באג HDMI אבל עם DAC הרבה יותר איכותי של AKM ולא DAC סוג ז' של TI שהם החליפו החל מהדור השני של הסדרה הקודמת. מבחינת אחריות, אם מתגלה שהרסיבר תקול ב 14 היום הראשונים, הוא יוטחלף בחדש ללא שאלות. אם יש תקלה במשך שנת האחריות, יש מעבדות, כוללל אחת שבעבר עבדתי בה במודיעין, שינסו לתקן אם החלקים זמינים, אחרת תקבל הצעה לשדרוג בהנחה משמעותית והרסיבר התקול ישמש את המעבדות לחלקי חילוף. יש לי דנון X4400H משנת 2017 של ברוכים והוא עובד מצויין עד היום. את המס הסריאלי ניתן בקלות לחשוף עי אפלקציה של דנון למרות הנסיון של ברוכים להסיר אותו מגב המכשיר. המכשיר מגיע ארוז כחדש ולא ניתן לגלות שהוא נפתח בכדי להסיר את המדבקה כם הסריאל ולהדביק מדבקת אחריות של ברוכים עם מס' סריאלי שלו. בכל מקרה, ההיתי מתאפק שה X4800H יהיה זמין ביבוא מקבילי ורוכש אותו מ KSP אילת בזמן חופשה. הפער במחיר עצום כי זה גם מקבילי ולכן לפחות 1000 ש"ח פחות וגם ללא מע"מ.
- יהלי ב
- חבר ותיק

- תגובות: 1407
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 88 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
אין אתר, יש אפלקציה של דנון שנקראת HEOS בגוגל ואפל. נכנסים להגדרות של המכשירים המחוברים, לרוב זה יהיה רק הרסיבר, ובהגדרות מתקדמות ומידע - אתה רואה גם סריאל, גם כתובת IP וגם את ה MAC של המכשיר. תכלס, אין הרבה מה לעשות עם המידע הזה.05/12/2022 9:361shlomo כתב: יש אתר שאפשר לרשום את המספר הסידורי של רסיבר דנון והוא יתן פרטים מזהים כמו תאריך יצור והסטוריה שלו?...
קודם כל תתחדש. טוב שאתה בודק את שני אפיקי היבוא.04/12/2022 14:57slarti כתב: החלטתי לקנות דנון 3700 חדש.
הדילמה - יבוא רשמי (במחיר לא מבוטל) אל מול רכישה ב-KSP באילת.
למישהו פה יש דעות בנושא?...
יש דברים בגו ועבורי זה היה עניין ה'באג ב HDMI'.
בקצרה:
רק רסיברים בעלי מספר סידורי שמסתיים במעל 70001, מגיעים עם כרטיס HDMI מעודכן ומסוגלים להציג אות וידאו תקין ב 4K/120Hz או 8K/60Hz, בעת חיבור לקונסולות/מחשב.
אלו שלא - פשוט לא יוצג דבר על המסך בעת ניסיון להוציא אות וידאו ברזולוציה ובקצב רענון הזה.
פרטים נוספים כאן:
https://www.avforums.com/news/denon-and ... ree.18985/
לגבי עניין ההבדלים בשירות ותמיכה בעת תקלות אחרות בשנת האחריות הבודדת אשר מגיעה עם הרסיבר - בין אם ביבוא רישמי או מקבילי - אין לי מושג.
קיבלתי אתמול את ה-X4700H מייבוא מקביל,
אם זה מעניין מישהו אז המספר הסריאלי שלו מעל 52 מליון (הבאג תוקן החל מסריאלי 70,000) ושנת הייצור 2022 לפי הקופסא.
כן רואים שהקופסא נפתחה להסרת המדבקה של הסריאלי והחלפת כבל חשמל לישראלי.
אם זה מעניין מישהו אז המספר הסריאלי שלו מעל 52 מליון (הבאג תוקן החל מסריאלי 70,000) ושנת הייצור 2022 לפי הקופסא.
כן רואים שהקופסא נפתחה להסרת המדבקה של הסריאלי והחלפת כבל חשמל לישראלי.
לא מדובר בגובה המספר הכללי אלא על הסיומת של הסידורי: היא חייבת להיות מ 70001 ומעלה.06/12/2022 12:19emage כתב: קיבלתי אתמול את ה-X4700H מייבוא מקביל,
אם זה מעניין מישהו אז המספר הסריאלי שלו מעל 52 מליון (הבאג תוקן החל מסריאלי 70,000) ושנת הייצור 2022 לפי הקופסא....
סתם דוגמה עם המספר שאתה ציינת:
52,069,999 = באג.
52,070,000 = באג.
52,070,001 = אין באג.
או, במידה ויש לך דרך לדעת מה תאריך הייצור של היחידה שברשותך: חייב להיות מחודש מאי 2021 ואילך.