NUFORCE מתחדשת באתר WEB הולם
שלום,
שמחתי לראות ש NUFORCE שידרגה את האתר הלא ראוי שהיה לה - לאתר נחמד ונאה.
ד"א - תוכלו לראות שם גם את המגבר הרב ערוצי החדש שלהם: MCH-3SE-C7
שפורסם כבר בגרסא הישנה של האתר - אבל יש גם רובריקות ריקות עבור דגמים שיצאו בקרוב קרוב...
ליאור.
שמחתי לראות ש NUFORCE שידרגה את האתר הלא ראוי שהיה לה - לאתר נחמד ונאה.
ד"א - תוכלו לראות שם גם את המגבר הרב ערוצי החדש שלהם: MCH-3SE-C7
שפורסם כבר בגרסא הישנה של האתר - אבל יש גם רובריקות ריקות עבור דגמים שיצאו בקרוב קרוב...
ליאור.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
הרבה.
ואתר טוב זה מעולה. למשל חברה עם אתר נוראי זו וורפדייל. היה להם פעם אתר נוח , יום אחד כנראה איזה מעצב צעיר שגנב משקפיים מדרור הולצמן , בא והסביר כמה שצריך לשפר ובלה בלה בלה והאתר נהרס .
אתר טוב לחברות בחו"ל זה מעולה.
שתי חברות למשל שאני מאוד אוהב את האתרים שלהן זה מורל וימאהה. נוח ופשוט. כמו מערכת טובה.
ואתר טוב זה מעולה. למשל חברה עם אתר נוראי זו וורפדייל. היה להם פעם אתר נוח , יום אחד כנראה איזה מעצב צעיר שגנב משקפיים מדרור הולצמן , בא והסביר כמה שצריך לשפר ובלה בלה בלה והאתר נהרס .
אתר טוב לחברות בחו"ל זה מעולה.
שתי חברות למשל שאני מאוד אוהב את האתרים שלהן זה מורל וימאהה. נוח ופשוט. כמו מערכת טובה.
אני חושב שאתר רציני מראה על חברה רצינית ולהיפך.MartinHSabag כתב:אפרופו התחדשות של אתרים ופירגון לחברות על אתרים. עד כמה באמת אכפת לכם מזה?
עד כמה זה משפיע על הרכישה?
עד כמה אתם חוזרים ומבקרים באתרים של יצרנים, נניח אחרי שקניתם?...
יכולים להיות מוצרים מעולים לחברה מסויימת - אבל אתר עלוב מראה שהם עדיין לא בשלב מסחרי רציני.
- dudib
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5144
- שם מלא: דודי
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
אתה יכול לקרוא ל-top audio שהם לא בשלב מסחרי רציני רק בגלל שהאתר שלהם בשיפוצים כבר 1000 שנה ?liorms כתב:אני חושב שאתר רציני מראה על חברה רצינית ולהיפך.MartinHSabag כתב:אפרופו התחדשות של אתרים ופירגון לחברות על אתרים. עד כמה באמת אכפת לכם מזה?
יכולים להיות מוצרים מעולים לחברה מסויימת - אבל אתר עלוב מראה שהם עדיין לא בשלב מסחרי רציני....
1. אני התכוונתי לחברות היצרניות.dudib כתב:אתה יכול לקרוא ל-top audio שהם לא בשלב מסחרי רציני רק בגלל שהאתר שלהם בשיפוצים כבר 1000 שנה ?liorms כתב:אני חושב שאתר רציני מראה על חברה רצינית ולהיפך.MartinHSabag כתב:אפרופו התחדשות של אתרים ופירגון לחברות על אתרים. עד כמה באמת אכפת לכם מזה?
יכולים להיות מוצרים מעולים לחברה מסויימת - אבל אתר עלוב מראה שהם עדיין לא בשלב מסחרי רציני.......
2. תמיד יש חריגים לכאן ולכאן - וחברות קמעוניות ישראליות הן לא בדיוק דוגמא להצטיינות יתרה ( ואני ועוד אנשים באתר + עוסקים *יכולים* לכתוב מה הם חושבים על החברה הנ"ל - אני לא אעשה את זה כי אני לא טרול ובטח לא רוצה לסכסך בין האתר וגופים מסחריים).
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: