קשת Free TV, יש מועד השקה ?
ממש לא.03/12/2022 10:29lasik כתב: ככל שאני מבין, המיזם הזה כבר עובד בפועל באמצעות אפליקציית 12 פלוס.
בהפיכתו למסחרי הוא כנראה יהיה בתשלום ואז גם יצקו לו תכנים נוספים, אבל בסופו של יום זו האפליקציה הרלוונטית....
יש הבדל בין אפליקציית קשת 12,
לבין שירות טלוויזיה רב ערוצית FREETV של חברת RGE וקשת 12.
מה שכן, אפליקציית 12+ בנויה יפה ועובדת טוב וזריז, מה שנותן את ההרגשה שהאפליקציה של FREETV תהיה טובה לא פחות ממנה, שזה כבר התחלה טובה
סליחה על הבורות ,מה מוגדר כטלויזיה מתאימה עבור זה ?04/12/2022 8:37off כתב: אני מזכיר שאם יש לך את הטלוזיה המתאימה אפשר להנות משירות קליק טיוי שמתרחב בימים אלה וישדר את הערוצים המרכזים וגם VOD בסיסי בלי עלות....
ומאיפה אפשר להוריד את האפליקציה?
אז למה לא מחפש בגוגל?04/12/2022 9:14menif כתב: סליחה על הבורות ,מה מוגדר כטלויזיה מתאימה עבור זה ?
ומאיפה אפשר להוריד את האפליקציה?...
כתבה מאוגוסט:
https://www.ynet.co.il/economy/article/r1pm1pxr9
חפשתי לא מצאתי יותר מידי מידע...תודה04/12/2022 14:57off כתב: אז למה לא מחפש בגוגל?
כתבה מאוגוסט:
https://www.ynet.co.il/economy/article/r1pm1pxr9...
ניתן להוריד את click.tv כבר בטלוויזיות סמסונג, שמהוות המותג הפופולרי ביותר בישראל, אז הדרך כבר לא כ"כ ארוכה.
התקנתי את click.tv ולא מצאתי תוכן ייחודי שיגרום לי להשתמש בה.
כעת זה לי נראה יותר כמו סידור של תכנים חינמיים שנמצאים ברשת, לפי נושאים, כך שיהיה קל יותר להתמצא בהם.
התקנתי את click.tv ולא מצאתי תוכן ייחודי שיגרום לי להשתמש בה.
כעת זה לי נראה יותר כמו סידור של תכנים חינמיים שנמצאים ברשת, לפי נושאים, כך שיהיה קל יותר להתמצא בהם.
עדכון בקשר לפרי טיוי נמצא באשכול העדכונים שלי שפה
viewtopic.php?f=85&t=375055&start=30#p3264320+
הקליק טיוי זה בחינם אבל עם פרסומות.
הfree TV צריך להיות בלי פרסומות ובתשלום,
הם שוקלים גם לעשות מסלול חינם עם פרסומות.
הקליק טיוי בינתים פועל רק במערכת הפעלה מסוג
vidaa שנמצאת רק בטלוויזיות חכמות של חברות הייסנס ופנסוניק.
עדכון בקשר לקליק טיוי נמצא באשכול העדכונים שלי שפה
viewtopic.php?f=85&t=375055&start=15#p3254917+
viewtopic.php?f=85&t=375055&start=30#p3264320+
הקליק טיוי זה בחינם אבל עם פרסומות.
הfree TV צריך להיות בלי פרסומות ובתשלום,
הם שוקלים גם לעשות מסלול חינם עם פרסומות.
הקליק טיוי בינתים פועל רק במערכת הפעלה מסוג
vidaa שנמצאת רק בטלוויזיות חכמות של חברות הייסנס ופנסוניק.
עדכון בקשר לקליק טיוי נמצא באשכול העדכונים שלי שפה
viewtopic.php?f=85&t=375055&start=15#p3254917+
בקליק טיוי אמרו לי אתמול שבינתים אין להם בינתים הסכם לצפיה דרכם לצפיה בערוצי הטלוויזיה של ורשת 12, וכאן 14 ו 24, אלא רק עם קשת 12 שקודם פרסמו על ההסכם הזה פה, ואולי גם עם תאגיד השידור כאן.04/12/2022 8:37off כתב: אני מזכיר שאם יש לך את הטלויזיה המתאימה אפשר להנות משירות קליק טיוי שמתרחב בימים אלה וישדר את הערוצים המרכזים וגם VOD בסיסי בלי עלות....
https://www.ice.co.il/digital-140/news/article/879728
נערך לאחרונה על ידי רמאש ב 05/12/2022 16:12, נערך פעם 1 בסך הכל.
איכות השידור של אפליקציית 12+ רחוקה מאיכות השידור שמתקבלת מממירי הכבלים. מקווה מאד שיטפלו בזה במסגרת המעבר ל FREE TV…04/12/2022 4:50YoniKori כתב: מה שכן, אפליקציית 12+ בנויה יפה ועובדת טוב וזריז, מה שנותן את ההרגשה שהאפליקציה של FREETV תהיה טובה לא פחות ממנה, שזה כבר התחלה טובה...
גם נכון, זה יותר נראה קרוב ל 720 פיקסלים ולא 1080 פיקסלים כלומר לאיכות HD מלאה.05/12/2022 16:11breeze כתב: איכות השידור של אפליקציית 12+ רחוקה מאיכות השידור שמתקבלת מממירי הכבלים. מקווה מאד שיטפלו בזה במסגרת המעבר ל FREE TV…...
למי שרוצה במסך הסמסונג שלו (יש גם בעוד חברות) טלויזיה בחינם עם כמה ערוצים בסיסים פלוס ערוצי אוכל טיולים דוקו חדשות וכו', אז יש כאמור את השירות החינמי הזה, קליק טיוי. יש גם שירות VOD קטן וכמה ערוצי סרטים ברוסית. מהתרשמות שלי מדובר בבטא אבל לפחות יש איזו אלטרנטיבה בדרך, לחבילות הבסיס בתשלום שמציעות החברות הגדולות ולעידן פלוס שלא מתפתח.
נערך לאחרונה על ידי off ב 06/12/2022 10:35, נערך פעם 1 בסך הכל.
לדעתי יש לא מעט אנשים שמעדיפים הנאת צפיה יותר טובה בעזרת לשלם כסף ולראות כמה שפחות פרסומות.06/12/2022 9:54off כתב: למי שרוצה במסך הסמסונג שלו (יש גם בעוד חברות) טלויזיה בחינם עם כמה ערוצים בסיסים פלוס ערוצי אוכל טיולים דוקו חדשות וכו', אז יש כאמור את השירות החינמי הזה, קליק טיוי. יש גם שירות VOD קטן וכמה ערוצי סרטים ברוסית. מהתרשמות שלי מדובר בבטא אבל לפחות יש איזו אלטרנטיבה בדרך, לחבילות הבסיס בתשלום שמציעות החברות הגדולות ולעידן פלוס שלא מתפתח....
ואם כבר מדברים פה על שירות הסטרימינג של free TV, אז למי שמתעניין בזה, אז פה יש מידע נוסף בקשר לשירות הסטרימינג של free TV.
viewtopic.php?f=85&t=375055&start=45#p3268525+