אני לא רומז כלום..
אבל לפי מה שכתוב הכל מסחרי לחלוטין ויש חוקים ברורים לגבי השימוש והתשלום הכרוך בשימוש בסמל ויש חוקיות לא כתובה של "בואו נעשה שכולם יהיו מרוצים"
בקיצור
ה"עסק הנבחר" של כפר יאבויאה בראשותו של אלוני הגדול -מתנהל באופן הרבה יותר מסודר ולוגי מהעסק הזה
עבורי זו אכזבה גדולה....
סתם לדוגמא ניקח בתחום האודיו לרכב את הבחירה של שנה שעברה. המורל סופירמו. לקחו זוג רמקולים בלי קרוס אובר שמחייבים עבודה או עם קרוס אובר אקטיסי חיצוני או רדיו דיסק עם קרוס אובר , מגבר 4 ערוצים מינימום להזיז קומפוננט , שלא נדבר על ההתקנה של זה , ובחרו בזה כמוצר השנה.
בדיחה.
או תחום האודיו לבית , השנה למשל נבחר כרמקול B&W 685 כרמקול הקופקטי. רמקול שעוד בקושי בקושי בקושי יצא לשוק. כמו כן כמובן שזה מראה על המשך המגמה שלהם לבחור ברמקולים שלהם. גם שנה שעברה כמובן נבחר רמקול שלהם.
וכל שנה אחורה כמעט (בדקתי 4 שנים אחורה) נבחר מינימום רמקול אחד שלהם אם לא יותר.
סתם לדוגמא איפה המורדנט שורט פרפורמנס 6? שנחשב לאחד מהטובים ביותר, שהוא פיתוח טכנולוגי מרשים מאוד מאוד, ולא החזרה המונוטונית של B&W על אותם דברים ורק כל פעם בקופסא אחרת.
ועוד בחירות שפשוט מראות על תשלום מראש של חברות. בקיצור בדיחי גיחי..
רן לוי הוא כתב בשכר של רייטינג (מעריב).
עפ"י מה שהוא אמר לי בעבר, אסור לו לכתוב (ברמת ביקורת או סקירות) בנושא הזה.
מידי פעם הוא מופיע פה ובפורומים אחרים אבל לא ככתב אלא כגולש מן המניין (מנוסה כמובן, כמו שהרבה מאיתנו לא יהיו הרבה זמן).
הכינוי שלו עיקבי, וגם פה תוכלו למצוא אותו תחת הכינוי logan.
MartinHSabag כתב:רן לוי הוא כתב בשכר של רייטינג (מעריב).
עפ"י מה שהוא אמר לי בעבר, אסור לו לכתוב (ברמת ביקורת או סקירות) בנושא הזה.
מידי פעם הוא מופיע פה ובפורומים אחרים אבל לא ככתב אלא כגולש מן המניין (מנוסה כמובן, כמו שהרבה מאיתנו לא יהיו הרבה זמן).
הכינוי שלו עיקבי, וגם פה תוכלו למצוא אותו תחת הכינוי logan.
...
LOGAN = MARTIN LOGAN
אז למה הוא לא קורא לעצמו MARTIN
את יצרנית הרמקולים מרטין לוגאן ייסדו בסוף שנות השבעים שני שותפים - גייל מרטין סנדרס (שהיה פעיל בחברה וכיהן כנשיאה עד לאחרונה) ורון לוגאן סאותרלנד , נדמה לי שזה היה שם משפחתו.
השם הורכב מצירוף שמותיהם האמצעיים. בחרתי בשם לוגאן לפני שש שנים כשהצטרפתי לפורום הכתום, כאות הערכה והוקרה לרמקולים שבהם אני גאה לשמוע מזה כעשור.
האמת היא שהתלבטתי אם לבחור בשם המשתמש ג'ונסון (לכבודו של לו ג'ונסון מקונראד-ג'ונסון) אבל העדפתי לכבד את הרמקולים, על פני הקדם מגבר שהיה לי אז. וכנראה שצדקתי. את הפרה כבר החלפתי, ואני עדיין מכור קשות לרמקולים (מדגם אסנט).
ומרטין (לא לוגאן) צודק בהחלט במה שהוא כותב. אני מנוע, סורי.
אם זכרוני אינו בוגד בי ..
בסקירה שעשית על המערכת שלך היתה כותרת
"מרטין איפה אתה?"
ואני הייתי בטוח שאתה עושה סקירה על מרטין !
עד שנכנסתי וראיתי שהסקירה היא על המערכת
NAD-S250 שהיה לי גם את הכבוד להיות בעלים של מכשיר דומה
מרידיאן 508
אודיו ריסרץ'
ומרטין לוגאן
האם אני זוכר נכון רן?
בכל מקרה ימי רביעי נפתחים תמיד בקריאת הסקירות המענינות שלך המשך כך בכיף-איש יקר
נערך לאחרונה על ידי il62 ב 01/09/2007 17:50, נערך 3 פעמים בסך הכל.