שלום,
רוצה לרכוש אזניות ואלה הדרישות:
1. איכות סאונד כמה שיותר טובה - בתקציב של עד 1500
2. עם בידוד רעשים טוב - אבל שלא יפגע באיכות הסאונד. מניח שבידוד אקטיבי פחות רצוי
בנוסף שאלה: רוב הזמן הם יהיו מחוברים לסלולרי שלי (כרגע סמסונג גלקסי 22) ואין לו יציאת 3.5 מ״מ, אלא צריך מתאם מ-USB-C. הבנתי שיש יתרון לחוטיות מבחינת איכות הסאונד (בגלל היכולת להעביר סאונד אנלוגי) - אני מניח שבמקרה הזה זה לא רלוונטי?
ייעוץ בקנית אוזניות ושאלה
היי, לאוזניות חוטיות במחיר של כ1500 ש"ח אני ממליץ לרכוש מגבר אוזניות נייד או נגן עם מגבר אוזניות כדי להוציא את המקסימום מהאוזניות... אתה צודק שלאוזניות חוטיות באותו המחיר יש יותר פוטנציאל.
האוזניות החוטיות הסגורות שהייתי בוחר לניידות ובידוד רעשים מן הסביבה הן Sennheiser HD25 או Beyerdynamic DT1350... האם הטלפון כמקור זה משהו הכרחי? במקרה כזה הייתי מסתכל על אוזניות אוזניות Beyerdynamic T51I או אוזניות אל חוטיות שיש בהן אופציה לבטל ביטול רעשים אקטיבי. אם תרצה דוגמאות אוכל לתת לך...
רועי
האוזניות החוטיות הסגורות שהייתי בוחר לניידות ובידוד רעשים מן הסביבה הן Sennheiser HD25 או Beyerdynamic DT1350... האם הטלפון כמקור זה משהו הכרחי? במקרה כזה הייתי מסתכל על אוזניות אוזניות Beyerdynamic T51I או אוזניות אל חוטיות שיש בהן אופציה לבטל ביטול רעשים אקטיבי. אם תרצה דוגמאות אוכל לתת לך...
רועי