1. AUREA (מסך יפה עם שם בעייתי שעלול לעורר עליו את צחוק האמריקאים בסגנון ZUNE). קשה להחליט כרגע אם מדובר באמת במשהו מהפכני או שזה FASHION STATEMENT. זה אפשר יהיה לשפוט רק לאחר שימוש אינטנסיבי. מצד שני זה מראה מחשבה מקורית, מפתיעה ובהחלט מעניינת מצד פיליפס.
2. KURO. שננו את השם. כל מה שציפיתי ויותר.
אני עדיין מנסה להשתלט על בלוטות הריר.
3. JVC DILA HD100. חברה, יש להם את זה. תשכחו את המספרים שהכרתם עד כה בתחום יחס הניגודיות. 30,000:1 הגיע...
רק למה החבאתם את התצוגה של המקרן הזה כך שרק חצי אחוז מהקהל בתערוכה במקרה יפול עליו אם הוא מנסה בכח להיכנס לאולם הכנסים של IBM בשעה עגולה ואי זוגית...
4. גם אפסון 3LCD מדהים, לא זוכר כרגע את המודל (בכ"ז, אחרי חצות והיום היה ארוך ביותר)
אכזבות:
1. סוני - איפה החבאתם את הדוכן שלכם? 90% מהדוכן חשוף רק לעיתונאים. אז נכון שאני עיתונאי ואני ראיתי את כל הדברים המגניבים שלכם (למשל מצלמה שכשאתה לוחץ על ה-SHUTTER ממתינה שהפרצוף מולה יחייך ורק אז מצלם!!!), אבל זה ממש לא פייר.
וחוץ מזה, טרחתם והכנתם מקרן יפה VW60. למה להמתין שבוע ל-CEDIA בשביל להציג אותו, מה איתנו - אנחנו צנון?!
2.
מגמות:
1. כולם ירוקים, משתפרים ב-POWER CONSUMPTION (חוץ מכל אלה שיש להם רסיברים שצריך מנוף מיוחד בשביל להתקין בגלל ש- DTS HD ו- TRUE HD דורשים המון המון אלקטרוניקה כבדה
2. כל המותגים שחשבנו שהם זולים חוזרים לאט לאט לגלות את עצמם גם בחו"ל. אפילו חברות טורקיות שנחשבות לקבלני הביצוע הזולים בתעשיה הזו מרימים את הראש בגאווה רבה והדוכנים שלהם לא היו מביישים חברות אמריקאיות ויפניות כלל.
3. KORU, תזכרו את השם.
4. מסכים. בכל מקום יש מסכים. בכל גודל קונפיגורציה, רזולוציה וכו'.
5. חברים, מישהו עדיין סופר מה המסך הדק הגדול ביותר? אז שארפ - אוקיי, אז הוספתם 5 אינץ' לשיא הקודם (108" עכשיו). המלחמה הקרה של הגדלים נגמרה, אוקיי....
6. Blu-Ray. בכל מקום. על ידי כל חברה, בכל שילוב ובכל מצב.
7. נגנים משולבים. היום ראיתי את של LG. הוא עובד. נכון, אין לו רשמית CERTIFICATION של HD DVD כי הוא לא מציג תפריטים ודברים אינטראקטיביים, אלא רק את הסרט (GOOD ENOUGH, חברה!)
8. STYLE. כולם מנסים למכור LIFE STYLE, WELLNESS, ועיצוב אלטרנטיבי. בתאכלס, מסך זה מסך, גם אם יעטפו את זה באריזות בוון שחור מבריק או מט כצנון.
9. מתברר שלנשים נפתח שוק שלם של מוצרים טכנולוגיים שמעולם לא שווקו לנשים. היום פגשנו כתבת לאתר SHINY SHINY לנשים, מתברר שזה הדבר הבא בתחום הגד'טים.