בעיה בקינפוג PVR 150MCE
שלום,
ראשית אני רוצה להתנצל על השאלות שבעינכם יראו טיפשיות אבל אני חדש בעסק.
טוב אז הורדתי את תוכנת הטוויקר והתחלתי לעבוד לפי ההגדרות המצוינות פה:http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=17832
אבל כשהגעתי להגדרות המתקדמות (שלוש תמונות אחרונות) בקפצ'ור סטינגס זה פתח לי את החלון אבל רק עם 2 טאבים (video decoder, video proc AMP) ממה שרואים בסקינשוטס. ובאינקודר סטינגס הוא בכלל לא פותח לי חלון.
ניסיתי להוריד את התוכנה שוב וזה לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה?
השאלה השניה שלי היא האם חיבור הממיר דרך הסקארט לS-VIDEO יהיה יותר איכותי מהחיבור לקומפוזיט? ואם כן מאיפה אני יכול להשיג כבל סקארט לS-VIDEO?
שאלה שלישית היא האם עלי להוריד דיקודר כמו NVIDIA PUREVIDEO וזה גם אמור לשפר את איכות התמונה או שלא?
תודה רבה
ראשית אני רוצה להתנצל על השאלות שבעינכם יראו טיפשיות אבל אני חדש בעסק.
טוב אז הורדתי את תוכנת הטוויקר והתחלתי לעבוד לפי ההגדרות המצוינות פה:http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=17832
אבל כשהגעתי להגדרות המתקדמות (שלוש תמונות אחרונות) בקפצ'ור סטינגס זה פתח לי את החלון אבל רק עם 2 טאבים (video decoder, video proc AMP) ממה שרואים בסקינשוטס. ובאינקודר סטינגס הוא בכלל לא פותח לי חלון.
ניסיתי להוריד את התוכנה שוב וזה לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה?
השאלה השניה שלי היא האם חיבור הממיר דרך הסקארט לS-VIDEO יהיה יותר איכותי מהחיבור לקומפוזיט? ואם כן מאיפה אני יכול להשיג כבל סקארט לS-VIDEO?
שאלה שלישית היא האם עלי להוריד דיקודר כמו NVIDIA PUREVIDEO וזה גם אמור לשפר את איכות התמונה או שלא?
תודה רבה
כמובן שהסתכלתי כאן אבל אין פה תשובה לאף אחת מהשאלות ששאלתי, יש לי בעיה בתוך הטוויקר ולא של השמירה.yyy35yyy כתב:תסתכל כאן:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ht=#366698...
ואני ישמח גם אם תוכלו לענות לי על השאלות האחרות.
תודה[/b]
גם אצלי ההגדרות הנוספות לא היו זמינות אבל כל הפרמטרים שצריך על מנת לשלוט באיכות התמונה נגישים וניתן לשנות אותם (לכן לא התעמקתי יותר מידי למה האופיות לא זמינות)
איזה פרמטרים אתה רוצה לשנות אבל לא יכול לגשת ולמה אתה רוצה לשנות אותם ?
לגבי כבל SVIDEO - יש לקנות כבלים כאלה Scart to SVIDEO או לחילופין לקנות מתאם SCART שיש לו מפסק שליטה על In/Outt ויציאות SVIDEO ו- Composite. אני קניתי כזה באופיס דיפו. ואז משתמשים בכבל SVIDEO רגיל מהמתאם אל הטלויזיה.
האיכות ב- SVIDEO יותר טובה מקומפוזיט ושווה את המאמץ.
לי Pure Video לא עשה את העבודה (יש לי כרטיס מסך ATI ו- Pure Video אמור לעבוד עליו למרות שמדובר במוצר של NVIDIA). זו הסיבה שעברתי ל- PowerDVD לצורך קודק נגינת MPEG2
לגבי כבל SVIDEO - יש לקנות כבלים כאלה Scart to SVIDEO או לחילופין לקנות מתאם SCART שיש לו מפסק שליטה על In/Outt ויציאות SVIDEO ו- Composite. אני קניתי כזה באופיס דיפו. ואז משתמשים בכבל SVIDEO רגיל מהמתאם אל הטלויזיה.
לי Pure Video לא עשה את העבודה (יש לי כרטיס מסך ATI ו- Pure Video אמור לעבוד עליו למרות שמדובר במוצר של NVIDIA). זו הסיבה שעברתי ל- PowerDVD לצורך קודק נגינת MPEG2
טיפש שאינו עקשן, אינו טיפש מספיק
תודה רבה.yyy35yyy כתב:גם אצלי ההגדרות הנוספות לא היו זמינות אבל כל הפרמטרים שצריך על מנת לשלוט באיכות התמונה נגישים וניתן לשנות אותם (לכן לא התעמקתי יותר מידי למה האופיות לא זמינות)
לי Pure Video לא עשה את העבודה (יש לי כרטיס מסך ATI ו- Pure Video אמור לעבוד עליו למרות שמדובר במוצר של NVIDIA). זו הסיבה שעברתי ל- PowerDVD לצורך קודק נגינת MPEG2...
ועכשיו הסתכלתי וNVIDIA PureVideo לא מתאים לATI (ולי יש ATI) קישור לדרישות מערכת: http://www.nvidia.com/object/dvd_decoder_sysreqs.html
ונכנסתי לאתר של powerDVD וראיתי שזה בעצם נגן מדיה, אז לא הבנתי כל כך איך אני הולך להשתמש בו במדיה סנטר.
ועוד שאלות, איכות האודיו היוצאת מהממיר מהסקארט לא נופלת באיכותה מאיכות האודיו היוצאת מיציאות האודיו הנפרדות נכון?
והאם קיימים כרגע בשוק כרטיסי טלוויזיה עם כניסת RGB או סקארט?
[/url]
כל מה שאתה צריך מה- powerDVD זה את הקודק עבור MPEG2. בקישור למעלה מוסבר איך מוודאים שה- VMC ישתמש בקודק הזה.
לגבי חיבור הסקארט - אין הבדל באיכות האודיו (אצלי אין יציאת האדיו בחיבור הסקארט ואני מחבר את האדיו בכבל נפרד).
אני מניח שיש בעולם כרטיסים כאלה אבל לא נתקלתי בכרטיסים ל- PC לשימוש ביתי.
סקארט דרך אגב לא מגדיר את סוג הוידאו אלא רק את הפורמט המכאני של הקונקטור. חיבור סקארט תומך בקומפוזיט, SVIDEO וכדומה.
לגבי חיבור הסקארט - אין הבדל באיכות האודיו (אצלי אין יציאת האדיו בחיבור הסקארט ואני מחבר את האדיו בכבל נפרד).
אני מניח שיש בעולם כרטיסים כאלה אבל לא נתקלתי בכרטיסים ל- PC לשימוש ביתי.
סקארט דרך אגב לא מגדיר את סוג הוידאו אלא רק את הפורמט המכאני של הקונקטור. חיבור סקארט תומך בקומפוזיט, SVIDEO וכדומה.
טיפש שאינו עקשן, אינו טיפש מספיק