עזרה לגבי טלויזית סוני שמרסטטת את האנדרואיד ?
היי
טלוויזית סוני (עם אנדרואיד טי.וי) מחוברת רק לדיסק חיצוני (SSD, של 250 ג'יגה ש 95% ממנו פנוי ואין עליו BAD SECTORS).
לא מחוברים לטלויזיה מקורות אחרים של מידע (אין סטרימר נוסף, אין ממיר , אין כלום , רק הדיסק החיצוני).
כאשר היא מכובת (נניח שעתיים) ואני מדליק אותה (כפתור POWER) , היא נדלקת ונכבת (שומעים את זה שהיא נדלקה והנורה בחזית מהבהבת) ..
בזמן הזה לא קורה כלום והדיסק "לא מתעורר" .. אחרי כ 20-30 שניות המתנה לחיצה שוב והטלויזיה "מתעוררת" ונמצאת במעיין ריסטרט (יותר נכון הריסטרט של האנדוראיד טי.וי), ואני שם לב שהדיסק מתעורר בלחיצה הזאת גם כן ...
- לרוב זה קורה אחרי שהיא הייתה כבויה כשעתיים או יותר...
כאשר הטלויזיה הייתה מחוברת לממיר בלבד, הדבר לא היה קורה והיא הייתה נדלקת תוך 10-15 שניות גג.
האם מישהו מכיר / נתקל בזה ?
תוספת: יכול להיות שאחד מהמצבים במצב מפתח בטעות הופעל (קשה לי להאמין כי לא הפעלתי שם שום דבר חוץ מאילוץ על כתיבה על דיסק חיצוני).
אשמח לתשובות...
תודה !
טלוויזית סוני (עם אנדרואיד טי.וי) מחוברת רק לדיסק חיצוני (SSD, של 250 ג'יגה ש 95% ממנו פנוי ואין עליו BAD SECTORS).
לא מחוברים לטלויזיה מקורות אחרים של מידע (אין סטרימר נוסף, אין ממיר , אין כלום , רק הדיסק החיצוני).
כאשר היא מכובת (נניח שעתיים) ואני מדליק אותה (כפתור POWER) , היא נדלקת ונכבת (שומעים את זה שהיא נדלקה והנורה בחזית מהבהבת) ..
בזמן הזה לא קורה כלום והדיסק "לא מתעורר" .. אחרי כ 20-30 שניות המתנה לחיצה שוב והטלויזיה "מתעוררת" ונמצאת במעיין ריסטרט (יותר נכון הריסטרט של האנדוראיד טי.וי), ואני שם לב שהדיסק מתעורר בלחיצה הזאת גם כן ...
- לרוב זה קורה אחרי שהיא הייתה כבויה כשעתיים או יותר...
כאשר הטלויזיה הייתה מחוברת לממיר בלבד, הדבר לא היה קורה והיא הייתה נדלקת תוך 10-15 שניות גג.
האם מישהו מכיר / נתקל בזה ?
תוספת: יכול להיות שאחד מהמצבים במצב מפתח בטעות הופעל (קשה לי להאמין כי לא הפעלתי שם שום דבר חוץ מאילוץ על כתיבה על דיסק חיצוני).
אשמח לתשובות...
תודה !
...
הכרתי......
הבעיה לא נפתרה... (גם בפוסט לא פתרו את הבעיה)...
הצלחתי לפתור את הבעיה (בעזרה האדיבה של התמיכה של סוני בחו"ל) -
לא יודע למה או איך (כי לא הצלחתי להבין את הקשר בקריאה של הפונקציה הזאת) אבל ...אם משנים את ההגדרה של ה simple ip control למצב enable זה פותר את הבעיה , שבוע בלי ריסטארטים.
אם מישהו מבין ו/או יכול להסביר אשמח להסבר מעמיק יותר.
לא יודע למה או איך (כי לא הצלחתי להבין את הקשר בקריאה של הפונקציה הזאת) אבל ...אם משנים את ההגדרה של ה simple ip control למצב enable זה פותר את הבעיה , שבוע בלי ריסטארטים.
אם מישהו מבין ו/או יכול להסביר אשמח להסבר מעמיק יותר.
איך אני יכול לברר את זה?13/12/2022 11:41shmizan כתב: יכול להיות שהטלויזיה שלך כרגע לא נכנסת למצב deep sleep בגלל ההגדרה הזאת, וכתלות בדגם צורכת בערך 25 וואט כל זמן שהיא כבויה....
כמה היא צורכת במצב של DEEP SLEEP ?
תודה על ההסבר..13/12/2022 14:03shmizan כתב: יש מדי צריכת חשמל שנמכרים בכל מיני חנויות באיזור ה-70 שקל.. אני בדקתי עם כזה, אבל בבדיקה אני הפעלתי גם אפשרויות נוספות של שליטה מרחוק, ולא רק את האפשרות של ip control. בגלל זה כתבתי "יכול להיות"
דרך אגב זה כתוב ליד ההגדרה כשאתה מפעיל אותה, שזה עלול לגרום לצריכת חשמל מוגברת https://pro-bravia.sony.net/images/deve ... l-ssip.png
בגלל שאתה אומר שהבעיה לא קורית יותר כשאתה נמצא במצב הזה, ההיגיון שלי אומר שהקריסה מגיעה ביציאה ממצב DEEP SLEEP בחיבור התקן USB, ואם אין DEEP SLEEP, אין קריסה.. אבל זאת סתם השערה
לגבי צריכה במצב DEEP SLEEP - לא יודע לומר מספר מדויק, אני מניח 0.5W (המד שלי מראה 0, וזה לא נכון)...
ידוע לך כמה עלויות במידה וזה נכון זה מוסיף לחשבון החשמל ?
יכול להגיד לך שסבלתי מאותה בעיה עם 9096
החליפו כמעט כל מה שאפשר באמת שירות מצוין יש להם אין לי תלונות.
לבסוף אחרי שהרמנו ידיים
סיפקו טלויזיה חדשה ומאז הכל תקין.
לא צריך לחפש פתרונות יצירתיים להתמודד עם תופעות מוזרות
טלויזיה צריכה לעבוד פיקס מהקופסא
זו דעתי לפחות.
החליפו כמעט כל מה שאפשר באמת שירות מצוין יש להם אין לי תלונות.
לבסוף אחרי שהרמנו ידיים
סיפקו טלויזיה חדשה ומאז הכל תקין.
לא צריך לחפש פתרונות יצירתיים להתמודד עם תופעות מוזרות
טלויזיה צריכה לעבוד פיקס מהקופסא
זו דעתי לפחות.
אצלי?25/12/2022 10:53zovirax כתב: @m-i
באיזה תדירות היה לך ריסטים?
באיזה מצב זה קרה לך? תוך כדי YOUTUBE?...
ב X90J זה היה בפתיחת הטלויזיה כל פעם שהיה מחובר SSD אחרי שהיא הייתה מוכבת מעל שעה ...
לפעמים זה היה קורה לפעמים לא....אבל זה לא הגיוני שמסך יכנס לריסטרט (או רצף) 4-5 פעמים בשבוע....
לא קרה לי בזמן צפיה , לפי הבנתי זה קרא בדגם השני 9096 נדמה לי.