חיבור מחשב לסמסונג R81B
-
JerzyDrozd
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 33
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
בקרוב אני קונה את הדגם הנ"ל 32"
איך מומלץ לחבר את הטלוויזיה למחשב? S-video מספיק או שיש כבל איכותי יותר?
איך מומלץ לחבר את הטלוויזיה למחשב? S-video מספיק או שיש כבל איכותי יותר?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
JerzyDrozd
-
- חבר שרק התחיל

S-video לא יתן תמונה מספקת? אין לי ממש כסף להשקיע בכרטיס מסך חדש עם DVI,לכרטיס שלי יש רק S-Video.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
-
JerzyDrozd
-
- חבר שרק התחיל

יש מתאם כלשהוא שיכול להמיר מSVIDEO לDVI? הטלוויזיה גמרה לי את כל התקציב,אין לי כסף אפילו לכרטיס מסך מסכן של 200 ש"ח..
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- LinarSavion
-
- חבר פעיל

- תגובות: 52
תחבר בVGA זה גם יתן תוצאה איכותית בטלוויזיה אבל אם יש לך רק חיבור VGA אחד בכרטיס מסך אז זה סיבוך להחליף פיזית את החיבור כל פעם שמחליפים תצוגה
- LinarSavion
-
- חבר פעיל

כן, אפשר לחבר מסך לכל יציאה שיש בכרטיס המסך וכל אחד מהמסכים יפעל בו זמנית(צריך להגדיר את המסכים בבהגדרות כרטיס המסך.), או למתג בין התצוגות ע"י מקש יעודי במחשב
יש לך מושג אם אפשר האם אפשר לעשות DUAL VIEW לשני מסכים (אחד למחשב ואחד לטלוויזיה )ב 2 רזולוציות שונות עם כרטיס של ATI???LinarSavion כתב:כן, אפשר לחבר מסך לכל יציאה שיש בכרטיס המסך וכל אחד מהמסכים יפעל בו זמנית(צריך להגדיר את המסכים בבהגדרות כרטיס המסך.), או למתג בין התצוגות ע"י מקש יעודי במחשב...
כי אני מנסה כבר כמה שעות(ולא מצליח!!!) ב DISPLAY- SETTING ורק אם אני שם על EXTENDED אז הוא נותן לי אבל כך אני לא יכול לראות את הדסקטופ בטלוויזיה....שערוריה!!!
לצורך העניין זה כרטיס X1650 PRO...
או אם יש תוכנה כזאת שעושה?????
ואם לא האם אפשרי בנבידיה??????
תודה מראש!!!
- LinarSavion
-
- חבר פעיל

אפשר דרך הCatalyst control center של הדרייוור לבחור לכל מסך רזולוציה שונה.. אצלי זה עובד אחלה המסך מחשב על 1280X1024 והטלוויזיה על 1360X768...
אתה בטוח????????LinarSavion כתב:אפשר דרך הCatalyst control center של הדרייוור לבחור לכל מסך רזולוציה שונה.. אצלי זה עובד אחלה המסך מחשב על 1280X1024 והטלוויזיה על 1360X768......
אני מנסה גם שם כמה שעות ואני ממש לא מצליח!!!!!
כל פעם שאני שם על 1360 את הטלוויזיה אז הוא משום מה שם לי גם במחשב או להיפך!!!
בקיצור באלאגן שלם!!!
תשמע יש לי R81 ואני חייב לפתור את זה..
יש לך דרך לעזור לי ..? אם בתמונות? או הוראות בכתב או לא יודע מה...?
התקשרתי גם לחברה שקניתי ממנה את הכרטיס מסך ולא ידעו אם זה אפשרי בכלל...
תודה מראש!!
- LinarSavion
-
- חבר פעיל

מוזר, עכשיו הייתי במצב שבו רק תצוגה אחת פועלת ומיתגתי ביניהם מתי שרציתי, אבל עכשיו שאני מנסה לשכפל אותם כמו שזה היה מקודם אז זה מאפשר לי לקבוע רק רזולוציה אחת לשניהם.. אבל אם אני מגדיר את המסך הנוסף בתור שולחן עבודה חדש אז אני מסוגל לקבוע רזולוציה נפרדת לכל מסך...
אז זהו...
אני יכול להגדיר רק שולחן עבודה אחד עם 2 רזולוציות שונות שזה דיי יפה אך קצת בעייתי כיוון שנניח שאני רוצה לעבוד עם המסך השני מהדסקטופ אז אני צריך לגרור עצמים למסך אחד מהשני..
האם לא ניתן להגדיר 2 דסקטופים עם 2 רזולוציות שונות למסך ולטלוויזיה בכרטיסים של ATI
אני מאד אתאכזב אם לא!!!
אני יכול להגדיר רק שולחן עבודה אחד עם 2 רזולוציות שונות שזה דיי יפה אך קצת בעייתי כיוון שנניח שאני רוצה לעבוד עם המסך השני מהדסקטופ אז אני צריך לגרור עצמים למסך אחד מהשני..
האם לא ניתן להגדיר 2 דסקטופים עם 2 רזולוציות שונות למסך ולטלוויזיה בכרטיסים של ATI
אני מאד אתאכזב אם לא!!!
- LinarSavion
-
- חבר פעיל

ההצעה שלי היא לנסות את מזלך ולשלוח מייל לתמיכה של ATI ולשאול אם יש פיתרון לזה. או לחילופין בפורומים שלהם (אם יש להם),
-
JerzyDrozd
-
- חבר שרק התחיל

אני יכול לחבר את המחשב לטלוויזיה דרך VGA ויראו טוב? פשוט אני יכול להביא מתג כזה שמשנה בין המסך של המחשב לטלוויזיה .
- LinarSavion
-
- חבר פעיל

אני מחובר דרך הVGA ורואים פשוט מעולה, הטקסט חד מאוד והסרטים עוד יותר. אבל קח בחשבון שלא ראיתי איך זה נראה דרך הHDMI אבל לא נראה לי שתתאכזב גם אם תישאר מחובר דרך הVGA... 
-
JerzyDrozd
-
- חבר שרק התחיל

אז בעיקרון אני יכול לקנות מפצל VGA ולחבר את שתי המסכים בו זמנית במקום להוציא כסף על DVI והאיכות תהיה כמעט זהה לא?