מה חדש בקודי 20
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
- נתן תודות: 574 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
כל עוד הברדק שהם עשו עם התמיכה בשיתוף מול ווינדוס לא הסתדר, אני אישית לא מוצא סיבה לעבור מקודי 18.9 לכל גרסא עתידית מטעמם, הם פקששו בענק.
זה המידע מהאתר הרשמי: https://kodi.tv/article/kodi-nexus-beta-1/
לא ברור מה המניעים של משתמש שרק עתה נרשם לפרסם מידע מועתק מאתר צד ג' בכלל...
משתמשים יקרים המנעו מהתקנות של גרסאות ראשוניות אשר בניסוי - הן לא סופיות ויש איתן תקלות, מומלץ לחכות לגרסא רשמית ולתת למפתחים לבצע דיבג לגרסאות הניסוי לפני השחרור.
משתמשים יקרים המנעו מהתקנות של גרסאות ראשוניות אשר בניסוי - הן לא סופיות ויש איתן תקלות, מומלץ לחכות לגרסא רשמית ולתת למפתחים לבצע דיבג לגרסאות הניסוי לפני השחרור.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
לא נראה שיש דברים מדהימים במיוחד.30/11/2022 2:53koder כתב: קודי 20 נמצא בשלבים מתקדמים של פיתוח.
הנה רשימה מפורטת של הפיצ'רים והשיפורים בקודי החדש:
https://kodibeginner.com/whats-new-kodi-20...
-
koder
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 14
- שם מלא: רוני לוין
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 2 פעמים
צודק לגמרי! הגישה של לא לבדוק כי זה בטא מוטעת, ותביא לנו גרסה עם תמיכה גרועה בעברית.30/11/2022 15:34zovirax כתב: אם משתמשים פה בקהילה לא יבדקו את הגירסה, כשיהיה release נגלה באגים שקשורים לעברית.
אל תמנעו.
תנסו כמה שיותר ותפתחו באגים למפתחים...
תבדקו כמה שיותר ותפתחו באגים, שתהיה לנו גרסה מעולה.
- benny123
- חבר מכור קשה

אין בעיה עם ניסוי וטעייה אבל לא להחליף את הקודי במוצר הצריכה העיקרי לתכנים בגרסאת התנסות אלא להתקין במוצר נלווה ולשחק בזה... בתור גרסא ראשית לצפייה זה סיכון.
בכל אופן מידע אמין ומדויק יש רק באתר המפתחים ולא באתרי צד ג', לא ברור למה פותח השרשור שזה עתה הצטרף לקהילה בחר לכוון לאתר צד ג' שלא קשור לקודי ומעתיק ממנו את המידע, ברור שזה לא האתר של המפתחים ואין מה אפילו להכנס לשם.
נתתי את הלינק למידע מאתר קודי, אפשר להציף להם בקהילה במה שרלוונטי, שיהיה לנו בהצלחה
בכל אופן מידע אמין ומדויק יש רק באתר המפתחים ולא באתרי צד ג', לא ברור למה פותח השרשור שזה עתה הצטרף לקהילה בחר לכוון לאתר צד ג' שלא קשור לקודי ומעתיק ממנו את המידע, ברור שזה לא האתר של המפתחים ואין מה אפילו להכנס לשם.
נתתי את הלינק למידע מאתר קודי, אפשר להציף להם בקהילה במה שרלוונטי, שיהיה לנו בהצלחה
אני דווקא חושב שדי ברור.01/12/2022 18:02benny123 כתב: לא ברור למה פותח השרשור שזה עתה הצטרף לקהילה בחר לכוון לאתר צד ג' שלא קשור לקודי ומעתיק ממנו את המידע...
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
האמת שאני גם לא מוצא סיבה להחליף, מלא תוספים הפסיקו לעבוד, הסקין הוותיק (xperiance 1080) שאני איתו מעל 5 שנים, הפסיק לעבוד.30/11/2022 14:58benny123 כתב: כל עוד הברדק שהם עשו עם התמיכה בשיתוף מול ווינדוס לא הסתדר, אני אישית לא מוצא סיבה לעבור מקודי 18.9 לכל גרסא עתידית מטעמם, הם פקששו בענק.
משתמשים יקרים המנעו מהתקנות של גרסאות ראשוניות אשר בניסוי - הן לא סופיות ויש איתן תקלות, מומלץ לחכות לגרסא רשמית ולתת למפתחים לבצע דיבג לגרסאות הניסוי לפני השחרור....
חבל.
קודי פשוט הורסים את כל המערכת עם העדכונים האלה
הרבה מפתחים מתייאשים מהצורך להתאים את התוסף שלהם לשיגעון החדש שלהם כל כך הרבה פעמים ויוצרים אפליקציות חיצוניות, וחבל. מקווה שיפיסיקו לשגע את המפתחים עם השינויים האלה כי בסוף לא ישארו מפתחים לקודי
הרבה מפתחים מתייאשים מהצורך להתאים את התוסף שלהם לשיגעון החדש שלהם כל כך הרבה פעמים ויוצרים אפליקציות חיצוניות, וחבל. מקווה שיפיסיקו לשגע את המפתחים עם השינויים האלה כי בסוף לא ישארו מפתחים לקודי
- benny123
- חבר מכור קשה

אתה לגמרי צודק מה גם שאחרי גרסא 18 עוד יותר התפקשש להם.07/12/2022 20:33loko11 כתב: קודי פשוט הורסים את כל המערכת עם העדכונים האלה
הרבה מפתחים מתייאשים מהצורך להתאים את התוסף שלהם לשיגעון החדש שלהם כל כך הרבה פעמים ויוצרים אפליקציות חיצוניות, וחבל. מקווה שיפיסיקו לשגע את המפתחים עם השינויים האלה כי בסוף לא ישארו מפתחים לקודי...
הרוב תקועים מאחור בגלל הבעיות שיתוף קבצים מול ווינדוס החל מגרסא 19.
האמת אני לא מוצא לרוב העדכונים שלהם סיבה מספיק טובה לשדרג, סך הכל מפעיל תכנים שלי וזה מסתכם ב-AVI/MKV וזהו, זה עובד למה לגעת.
הקהילה של הקודי נחלשה מאוד והדרדור נובע מהסיבה העיקרית כי יש אנשים פרטיים שעושים כסף קל על חשבון גב המפתחים במכירת קופסאות עם התוכנה מולבשת עם איזה בילד מונפץ ושם יש מלא הרחבות שעברו קיסטום...
אני לא רוצה להתחלף עם מפתח ששם את עבודתו כתרומה לקהילה ומגלה שמישהו או יותר מגלגלים כסף על הזמן האישי שלו ובניגוד לרעיון של הקוד הפתוח.
הרבה לצערי עזבו את הסצנה בדיוק בגלל זה וימשיכו עוד לעזוב.
ציפור קטנה לחשה לי שאפילו WIZDOM סוגר את ההרחבה של הכתוביות שלו רק לשימוש דרך מערכת משלהם (מניח יוזר כלשהו) כי הרבה רוכבים על זה בשירותים לא חוקיים ומושכים את הכתוביות בכוח מהשרתים שלהם...
בקיצור הרבה נעלמו, פרשו ויפרשו... ככה זה בקוד פתוח וחבל שמקלקלים לכולנו אבל ככה זה כשזה גלוי בחוץ וזמין לשימוש.
- yossipeleg
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 297
- שם מלא: יוסי פלג
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 68 פעמים
לא לעדכן זה ממש לא הפתרון - חשוב ללחוץ לתיקום הבאגים.
בנוגע לשיתוף - הוספת מקור לשרת המדיה עם IP סטטי ומשתמש עם הרשאות מתאימות, לא אנונימי - עובד נהדר גם בגרסה 19.
בנוגע לשיתוף - הוספת מקור לשרת המדיה עם IP סטטי ומשתמש עם הרשאות מתאימות, לא אנונימי - עובד נהדר גם בגרסה 19.
- benny123
- חבר מכור קשה

תאמין לי ניסיתי אינספור ומכמה מחשבים ולצערי ללא הצלחה כולל קריאה בוויקי ובפורומים שלהם ולכן השארתי את זה על 18.9 ויש לי שקט, שמח שלך עובד.08/12/2022 15:01yossipeleg כתב: לא לעדכן זה ממש לא הפתרון - חשוב ללחוץ לתיקום הבאגים.
בנוגע לשיתוף - הוספת מקור לשרת המדיה עם IP סטטי ומשתמש עם הרשאות מתאימות, לא אנונימי - עובד נהדר גם בגרסה 19....
בקשר ל-QA אני גם ממליץ אבל לא על התחנה הראשית כדי לא לשבש לך ולמשפחתך את הצפייה והחוויה... לצד זה למה לא כי להזיק זה לא ממש יזיק אם יש לך רצון וזמן לזה.
בסוף המפתחים האלה משחררים כלים חינמיים08/12/2022 14:26benny123 כתב: אתה לגמרי צודק מה גם שאחרי גרסא 18 עוד יותר התפקשש להם.
האמת אני לא מוצא לרוב העדכונים שלהם סיבה מספיק טובה לשדרג, סך הכל מפעיל תכנים שלי וזה מסתכם ב-AVI/MKV וזהו, זה עובד למה לגעת.
הקהילה של הקודי נחלשה מאוד והדרדור נובע מהסיבה העיקרית כי יש אנשים פרטיים שעושים כסף קל על חשבון גב המפתחים במכירת קופסאות עם התוכנה מולבשת עם איזה בילד מונפץ ושם יש מלא הרחבות שעברו קיסטום...
אני לא רוצה להתחלף עם מפתח ששם את עבודתו כתרומה לקהילה ומגלה שמישהו או יותר מגלגלים כסף על הזמן האישי שלו ובניגוד לרעיון של הקוד הפתוח.
ציפור קטנה לחשה לי שאפילו WIZDOM סוגר את ההרחבה של הכתוביות שלו רק לשימוש דרך מערכת משלהם (מניח יוזר כלשהו) כי הרבה רוכבים על זה בשירותים לא חוקיים ומושכים את הכתוביות בכוח מהשרתים שלהם...
בקיצור הרבה נעלמו, פרשו ויפרשו... ככה זה בקוד פתוח וחבל שמקלקלים לכולנו אבל ככה זה כשזה גלוי בחוץ וזמין לשימוש....
וכאשר הם צריכים לעבוד הרבה יותר ממה שצריך בגלל שהלורד קודי שינה משהו בקוד, זה כבר מוגזם בשבילם
לא רואה את תוספי קודי ממשיכים להתפתח אם הם ימשיכו במדיניות הזאת. כבר עכשיו יש הרבה יותר אפליקציות חיצוניות (stremio ושותפיו) מפעם, והפיתוח כנראה ימשיך מבחוץ לקודי
מי יודע איזו גרסה של קודי תתמוך באיכות תמונת שידור של 8K?
כי נראה לי שמשנת 2023 תהיה עליה בכמות תכני השידור באיכות כזאת.
ומתי קודי יתמוך ב HDR של HLG עם כמה שיותר צבעים בתצוגה?
ובקצב יותר גדול של פריימים בשידור?
ובדולבי אטמוס?
ובשידור בצורה של מציאות מדומה?
כי נראה לי שמשנת 2023 תהיה עליה בכמות תכני השידור באיכות כזאת.
ומתי קודי יתמוך ב HDR של HLG עם כמה שיותר צבעים בתצוגה?
ובקצב יותר גדול של פריימים בשידור?
ובדולבי אטמוס?
ובשידור בצורה של מציאות מדומה?
- ramsalemix
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 568
- נתן תודות: 134 פעמים
- קיבל תודות: 112 פעמים
להפתעתי עדכנתי ועדיין לא חוויתי בעיות למרות שאני מודע להן ברחבי הרשת.
- wizdom subs
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 45
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
08/12/2022 14:26benny123 כתב: אתה לגמרי צודק מה גם שאחרי גרסא 18 עוד יותר התפקשש להם.
בקיצור הרבה נעלמו, פרשו ויפרשו... ככה זה בקוד פתוח וחבל שמקלקלים לכולנו אבל ככה זה כשזה גלוי בחוץ וזמין לשימוש....
לא יודע מי הציפור הקטנה שלחשה לך את זה אבל אין כוונה כזו. אתר Wizdom תמיד יהיה פתוח וחופשי לטובה כל המשתמשים.