עננות במסך חדש של סמסונג

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
Nadav288 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 29
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #21 

צריך להבין שהרבה מהאנשים נתקלים בזה בפעם הראשונה ואז גוגל מביא אותם לפורום פה (ואז נפתחות העיניים).

ציניות היא בהחלט דבר מקסים (בלי ציניות... :))

המסך הבא שלי (וכל מסך עתידי אחר) לא יהיה של סמסונג

gildmor
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1379
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 127 פעמים

שליחה #22 

23/01/2023 11:28  
ahersko כתב:
מעדכן שאם תקרא 10 שנים אחורה והאלפי הודעות, לרוב הרוכשים בכלל לא אכפת איזה שרות או איכות מוצר הם מקבלים העיקר שיהיה את הלוגו הנכון על המסך

מתנצל על הציניות ושמח שהסתדר לך

מקווה שהמסך הבא שלך יהיה של מותג אחר
...
היו לאחרונה כבר שני מקרים שתועדו כאן שבהם הציעו חלופות טובות, ואפילו החזר כספי אחרי התעקשות, אז נראה שיש מגמת שיפור מסויימת.
יש תגובה טבעית אגב במוצר חדש שבהתחלה הרבה יותר שמים לב לכל הבדל או פגם קטן כי מחפשים, אחרי שמתרגלים הרבה ממה שנראה בעיה בהתחלה הופך לזניח עד בלתי מורגש בהמשך (לא מדבר על המקרה הזה ספציפית).

באמת שלא חושב שיש איזשהו יבואן צדיק שכל לקוח שיזמין טכנאי זוטר ויגיד שלא נראה לו משהו במוצר יסכים ככה להחליף בלי לנסות את שיטת מצליח קודם ולראות עד כמה זה מפריע או קריטי ללקוח.

ביום שיהיה יבואן\יצרן שנותן תמורה יותר טובה לכסף לא תראה הרבה שממשיכים לקנות סמסונג רק בגלל המדבקה.

ahersko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4581
נתן תודות: 345 פעמים
קיבל תודות: 585 פעמים

שליחה #23 

אני מסכים עם כל מה שכתבת (לא בציניות)

ולמרות הכל, המוצר והשרות שלו פח ביחס לשחקנים הגדולים האחרים בשוק.

הם קודם כל צריכים להשתפר באמינות ואז נדבר...

gildmor
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #24 

23/01/2023 16:36  
ahersko כתב:
אני מסכים עם כל מה שכתבת (לא בציניות)

ולמרות הכל, המוצר והשרות שלו פח ביחס לשחקנים הגדולים האחרים בשוק.

הם קודם כל צריכים להשתפר באמינות ואז נדבר...
...
מסכים בנושא השירות, מבחינת אמינות ככל שחוקי הצרכנות מתקדמים נוצר איזון טבעי שמאלץ את היצרן\יבואן להשתפר בכל מקרה זה משהו שנקבע באופן גלובלי ובטח לא מושפע רק מישראל.

נניח שבתהליך הייצור הוציאו אחוז גדול של מסכים עם עננות או DSE כי החליטו שחבל להשקיע יותר מדי בבדיקות, בארה"ב יחטפו המוני החזרות אפילו כאן כבר מותר להחזיר כל מוצר שרוכשים אונליין גם אם נפתח וחובר לחשמל בסופו של דבר הרבה החזרות זה הפסד גדול ואז כבר לא משתלם להוציא אחוז גדול מדי של מסכים פגומים מה שמכריח אותם לשפר רמת הבדיקות שלהם עד שנוצר איזון.

Nadav288 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #25 

23/01/2023 18:22  
gildmor כתב:
מסכים בנושא השירות, מבחינת אמינות ככל שחוקי הצרכנות מתקדמים נוצר איזון טבעי שמאלץ את היצרן\יבואן להשתפר בכל מקרה זה משהו שנקבע באופן גלובלי ובטח לא מושפע רק מישראל.

נניח שבתהליך הייצור הוציאו אחוז גדול של מסכים עם עננות או DSE כי החליטו שחבל להשקיע יותר מדי בבדיקות, בארה"ב יחטפו המוני החזרות אפילו כאן כבר מותר להחזיר כל מוצר שרוכשים אונליין גם אם נפתח וחובר לחשמל בסופו של דבר הרבה החזרות זה הפסד גדול ואז כבר לא משתלם להוציא אחוז גדול מדי של מסכים פגומים מה שמכריח אותם לשפר רמת הבדיקות שלהם עד שנוצר איזון.
...
בתור אחד שעוסק בבדיקות למחייתו (ובגלל זה גם לא יכולתי פשוט להתעלם מרמת האיכות של המוצר שרכשתי בלא מעט כסף) הייתי מתבייש (מאוד) אם ככה הייתי מוציא את הסדרת מוצרים החדשה שלי....
לא צריך להיות מומחה בשביל להבין ולראות שהמסך שרכשתי פשוט לא טוב. מספיק היה רק לחבר לחשמל לפני שאורזים וממתגים אותו יפה (או לחלופין לקרוא פה פוסטים קודמים).

gildmor
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #26 

25/01/2023 17:01  
Nadav288 כתב:
בתור אחד שעוסק בבדיקות למחייתו (ובגלל זה גם לא יכולתי פשוט להתעלם מרמת האיכות של המוצר שרכשתי בלא מעט כסף) הייתי מתבייש (מאוד) אם ככה הייתי מוציא את הסדרת מוצרים החדשה שלי....
לא צריך להיות מומחה בשביל להבין ולראות שהמסך שרכשתי פשוט לא טוב. מספיק היה רק לחבר לחשמל לפני שאורזים וממתגים אותו יפה (או לחלופין לקרוא פה פוסטים קודמים).
...
אתה צודק לחלוטין אבל מה שאני אומר זה שלא סביר שפשלה ברמה כזו תקרה באחוזים גדולים של מסכים שיוצאים החוצה כי אתה עכשיו החזרת ומישהו אחר יחזיר ובסופו של דבר זה לא ישתלם להם אז יאלצו לשפר את בקרת האיכות שלהם. ברור שלא המקרה הבודד שלך יעשה את ההבדל אבל בטוח שברמה שנתית אם יהיו הרבה החזרות זה יכאב להם בכיס.

אנשים מגיעים לכאן בדרך כלל כשנתקלים בבעיה אז מטבע הדברים אם סמסונג נמכרים הכי הרבה אז תראה כאן יותר תקלות מדווחות של סמסונג, שחלק מהן גם חמורות. בלי לדעת את אחוז התקלות קשה להסיק מזה משהו או לכאן בטח שלא על אמינות באופן כללי או על הסיכוי ליפול שוב על מסך תקול.

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14364
נתן תודות: 992 פעמים
קיבל תודות: 1222 פעמים

שליחה #27 

25/12/2022 17:29  
Nadav288 כתב:
זה נכון, אבל כרגע זה לא בתקציב לגודל שאני רוצה.
מה גם שהייתי עם oled של lg. מעולה מעולה עד שקבלה צרבת... ואז מתבאסים על הסכום ששלמת מראש (אין מושלם לצערי, יש במידה ואתה מוכן כל כמה שנים להשקיע סכום כסף מכובד, אני לא שם אבל מאחל את זה לכולם שכן יהיו שם :)
...
מזל טוב שהצלחת לקבל זיכוי ולחסוך מעצמיך (שוב) את השירות של יבואן מסכי סמסונג.

לגבי מה שכתבת, בהנחה שהייתה לך OLED, איך אפשר לעבור מ OLED ל LED?....
זה נשגב מבינתי.
באיזו שנה זה היה?

gildmor
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #28 

26/01/2023 13:07  
טלHD כתב:

זה נשגב מבינתי.
באיזו שנה זה היה?
...
הטבע האנושי...כששומעים מאחרים שיש צריבות זה לא מוחשי כמו שאתה חווה צריבה ומבין שאולי לא שווה להשקיע כל כך הרבה במוצר שמראש טוב ל- 3-4 שנים. תראה כמה אנשים אדוקים בנושא השירות הגרוע של סמסונג כי יצא להם להתקל במקרה נקודתי, זה מעניין אף אחד שיש עשרות אלפים אחרים שלא נתקלו בבעיה.

Nadav288 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #29 

26/01/2023 13:07  
טלHD כתב:

זה נשגב מבינתי.
באיזו שנה זה היה?
...

יש לי oled של lg משנת 2018 בגודל 55. היא התאימה סבבה לסלון הקודם ועשינו לה רילוקישן לחדר.
בסופו של דבר אני מתמחר עלות מול תועלת (+ ילדים שנכנסו לתמונה והורידו לי משמעותית את זמן המסך :)
היום אני מעדיף לקבל מסף גדול בתקציב סביר (מבחינתי)

Nadav288 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #30 

26/01/2023 13:58  
gildmor כתב:
הטבע האנושי...כששומעים מאחרים שיש צריבות זה לא מוחשי כמו שאתה חווה צריבה ומבין שאולי לא שווה להשקיע כל כך הרבה במוצר שמראש טוב ל- 3-4 שנים. תראה כמה אנשים אדוקים בנושא השירות הגרוע של סמסונג כי יצא להם להתקל במקרה נקודתי, זה מעניין אף אחד שיש עשרות אלפים אחרים שלא נתקלו בבעיה.
...

ממש ככה, עד שהטכנולוגיה לא תהיה עמידה לכמה שנים טובות קדימה אני לא רואה לנכון לעלות בתקציב

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14364
נתן תודות: 992 פעמים
קיבל תודות: 1222 פעמים

שליחה #31 

26/01/2023 14:20  
Nadav288 כתב:
ממש ככה, עד שהטכנולוגיה לא תהיה עמידה לכמה שנים טובות קדימה אני לא רואה לנכון לעלות בתקציב
...
עדיין לא ממש הבנתי...
ה OLED שלך...זו שהעברת לחדר שינה, נצרבה לך?

Nadav288 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #32 

26/01/2023 16:33  
טלHD כתב:
עדיין לא ממש הבנתי...
ה OLED שלך...זו שהעברת לחדר שינה, נצרבה לך?
...
כן
פס חביב בחלק התחתון של המסך (איפה שברוב הערוצים רואים מידע) וקצת בצד ימין למעלה (איפה שרוב ערוצים מדביקים את הלוגו שלהם

yossi_s1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 439
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 63 פעמים

שליחה #33 

אני לא בא להגיד שאתה טועה בחשש שלך מצריבות באולד, אבל, הדגם שהיה לך, היה מסדרה 7 או 8, שהיו עדיין מאוד רגישות לצריבות. גם לי הייתה B7 שנצרבה קשות.
גם אני בזמנו חששתי אבל המילים הטובות על האחריות של ח.י שכנעו אותי, ואכן, לאחר שהמסך נצרב, החליפו לי את הפאנל לאחד חדש ויצאתי מרוצה.
מה אני בא להגיד פה:
1. מאז סדרה 9 ומעלה, שופרה משמעותית העמידות לצריבות, ברמה כזו, שנראה, מהנסיון המועט מאוד שלי, שלרוב האנשים כבר כנראה אין מה לחשוש מזה. אני אומר זאת בזהירות אבל זו נקודה לחשוב עליה.
2. בוא נגיד שאתה עדיין חושש. תכניס למחיר המסך את הרחבת האחריות של ח.י, שאני חושב יוצא אחריות ל6 שנים, ותחשב האם זה משתלם לך או לא.
3. חוץ מהמנגנונים נגד צריבה שקיימים במסך, עם השתפרות הטכנולוגיה, הבהירות עלתה, ולכן, היום אתה יכול להריץ את הטלויזיה ב60-70 אחוז בהירות ועדיין לקבל תמונה טובה ולהקטין את הסיכוי לצריבה.

ישנה גם אופציה ללכת על QD אולד של סמסונג או סוני. אישית הייתי חושש מסמסונג. והסוני יקרה מדי.
זה עולם של פשרות, אין כאן אופציה עדיפה חד משמעית.
אם סמסונג מחוץ לתמונה אז מה כבר נשאר? סוני סדרה 9, אבל עדיין תתמודד עם מגבלות הLCD למרות שתשלם הרבה כסף.
אולי ללכת על TCL הבכירה שאומרים שהתמונה טובה, ואז אמנם מגבלות הLCD קיימות אבל לפחות אתה לא מתבאס ששילמת הון כי היא זולה יותר ולכן תוכל לחיות עם זה.
או להגיד, לא משנה האיכות, נפצה עם גודל, אנחנו החלפנו אולד 65 למסך LCD כניסה בגודל 86. אז האיכות לא משהו, עם כל המגבלות של LCD אבל אתה נהנה מהגודל.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”