ציניות היא בהחלט דבר מקסים (בלי ציניות...
המסך הבא שלי (וכל מסך עתידי אחר) לא יהיה של סמסונג
היו לאחרונה כבר שני מקרים שתועדו כאן שבהם הציעו חלופות טובות, ואפילו החזר כספי אחרי התעקשות, אז נראה שיש מגמת שיפור מסויימת.23/01/2023 11:28ahersko כתב: מעדכן שאם תקרא 10 שנים אחורה והאלפי הודעות, לרוב הרוכשים בכלל לא אכפת איזה שרות או איכות מוצר הם מקבלים העיקר שיהיה את הלוגו הנכון על המסך
מתנצל על הציניות ושמח שהסתדר לך
מקווה שהמסך הבא שלך יהיה של מותג אחר...
מסכים בנושא השירות, מבחינת אמינות ככל שחוקי הצרכנות מתקדמים נוצר איזון טבעי שמאלץ את היצרן\יבואן להשתפר בכל מקרה זה משהו שנקבע באופן גלובלי ובטח לא מושפע רק מישראל.23/01/2023 16:36ahersko כתב: אני מסכים עם כל מה שכתבת (לא בציניות)
ולמרות הכל, המוצר והשרות שלו פח ביחס לשחקנים הגדולים האחרים בשוק.
הם קודם כל צריכים להשתפר באמינות ואז נדבר......
בתור אחד שעוסק בבדיקות למחייתו (ובגלל זה גם לא יכולתי פשוט להתעלם מרמת האיכות של המוצר שרכשתי בלא מעט כסף) הייתי מתבייש (מאוד) אם ככה הייתי מוציא את הסדרת מוצרים החדשה שלי....23/01/2023 18:22gildmor כתב: מסכים בנושא השירות, מבחינת אמינות ככל שחוקי הצרכנות מתקדמים נוצר איזון טבעי שמאלץ את היצרן\יבואן להשתפר בכל מקרה זה משהו שנקבע באופן גלובלי ובטח לא מושפע רק מישראל.
נניח שבתהליך הייצור הוציאו אחוז גדול של מסכים עם עננות או DSE כי החליטו שחבל להשקיע יותר מדי בבדיקות, בארה"ב יחטפו המוני החזרות אפילו כאן כבר מותר להחזיר כל מוצר שרוכשים אונליין גם אם נפתח וחובר לחשמל בסופו של דבר הרבה החזרות זה הפסד גדול ואז כבר לא משתלם להוציא אחוז גדול מדי של מסכים פגומים מה שמכריח אותם לשפר רמת הבדיקות שלהם עד שנוצר איזון....
אתה צודק לחלוטין אבל מה שאני אומר זה שלא סביר שפשלה ברמה כזו תקרה באחוזים גדולים של מסכים שיוצאים החוצה כי אתה עכשיו החזרת ומישהו אחר יחזיר ובסופו של דבר זה לא ישתלם להם אז יאלצו לשפר את בקרת האיכות שלהם. ברור שלא המקרה הבודד שלך יעשה את ההבדל אבל בטוח שברמה שנתית אם יהיו הרבה החזרות זה יכאב להם בכיס.25/01/2023 17:01Nadav288 כתב: בתור אחד שעוסק בבדיקות למחייתו (ובגלל זה גם לא יכולתי פשוט להתעלם מרמת האיכות של המוצר שרכשתי בלא מעט כסף) הייתי מתבייש (מאוד) אם ככה הייתי מוציא את הסדרת מוצרים החדשה שלי....
לא צריך להיות מומחה בשביל להבין ולראות שהמסך שרכשתי פשוט לא טוב. מספיק היה רק לחבר לחשמל לפני שאורזים וממתגים אותו יפה (או לחלופין לקרוא פה פוסטים קודמים)....

מזל טוב שהצלחת לקבל זיכוי ולחסוך מעצמיך (שוב) את השירות של יבואן מסכי סמסונג.25/12/2022 17:29Nadav288 כתב: זה נכון, אבל כרגע זה לא בתקציב לגודל שאני רוצה.
מה גם שהייתי עם oled של lg. מעולה מעולה עד שקבלה צרבת... ואז מתבאסים על הסכום ששלמת מראש (אין מושלם לצערי, יש במידה ואתה מוכן כל כמה שנים להשקיע סכום כסף מכובד, אני לא שם אבל מאחל את זה לכולם שכן יהיו שם
...
הטבע האנושי...כששומעים מאחרים שיש צריבות זה לא מוחשי כמו שאתה חווה צריבה ומבין שאולי לא שווה להשקיע כל כך הרבה במוצר שמראש טוב ל- 3-4 שנים. תראה כמה אנשים אדוקים בנושא השירות הגרוע של סמסונג כי יצא להם להתקל במקרה נקודתי, זה מעניין אף אחד שיש עשרות אלפים אחרים שלא נתקלו בבעיה.26/01/2023 13:07טלHD כתב: מזל טוב שהצלחת לקבל זיכוי ולחסוך מעצמיך (שוב) את השירות של יבואן מסכי סמסונג.
לגבי מה שכתבת, בהנחה שהייתה לך OLED, איך אפשר לעבור מ OLED ל LED?....
זה נשגב מבינתי.
באיזו שנה זה היה?...
26/01/2023 13:07טלHD כתב: מזל טוב שהצלחת לקבל זיכוי ולחסוך מעצמיך (שוב) את השירות של יבואן מסכי סמסונג.
לגבי מה שכתבת, בהנחה שהייתה לך OLED, איך אפשר לעבור מ OLED ל LED?....
זה נשגב מבינתי.
באיזו שנה זה היה?...
26/01/2023 13:58gildmor כתב: הטבע האנושי...כששומעים מאחרים שיש צריבות זה לא מוחשי כמו שאתה חווה צריבה ומבין שאולי לא שווה להשקיע כל כך הרבה במוצר שמראש טוב ל- 3-4 שנים. תראה כמה אנשים אדוקים בנושא השירות הגרוע של סמסונג כי יצא להם להתקל במקרה נקודתי, זה מעניין אף אחד שיש עשרות אלפים אחרים שלא נתקלו בבעיה....

עדיין לא ממש הבנתי...26/01/2023 14:20Nadav288 כתב: ממש ככה, עד שהטכנולוגיה לא תהיה עמידה לכמה שנים טובות קדימה אני לא רואה לנכון לעלות בתקציב...
כן...