שאלה בקשר למחשב HTPC ולפעולתו עם מדיה סנטר

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
bloodfist פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 116
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

במפרט יהיה כרטיס טלוויזה Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE
האם יהיה אפשר להפעיל את הסרטים דרך השלט שמקבלים עם הכרטיס טלוויזיה (לעצור? לנווט שם ולהגיע לסרטים, שירים ותמונות. וכו'.. )(בהנחה שאני משתמש בVISTA MEDIA CENTER)

עוד שאלה, אם אני כן יכול להפעיל ככה את הסרטים אז מה הצורך שלי בעצם במקלדת מיוחדת שמגיע עם "עכבר מובנה"?

תודה מראש

once_again
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 122
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

התשובה לשאלה הראשונה היא בהחלט כן.

לשאלה השניה:
בדרך כלל ע"מ להגיע לפעולה אופטימלית של המדיה סנטר יש להגדיר הגדרות שהם לא בתוכנת המדיה סנטר עצמה (ואז אפשר עם השלט) וגם להתקין תוכנות עזר נוספות כמו הורדה של מדריך שידורים, קודקים למיניהם וכיו"ב.
לדברים כגון אלה השלט לא יעזור.

כמובן שאפשר גם "להשתלט" על מחשב המדיה סנטר באמצעות מחשב אחר ולהגדיר דרכו את כל ההגדרות.

חוץ מזה אם תרצה למשל סתם לגלוש להנאתך באינטרנט או לעשות כל פעולה אחרת שהיא לא דרך המדיה סנטר, תזדקק מקלדת ועכבר.

לסיכום, זה לא חובה אבל לדעתי בהחלט רצוי

אגב, אתה לא חייב מקלדת עם עכבר מובנה, אתה יכול להסתפק בסט מקלדת ועכבר אלחוטיים (רק שים לב לטווח).

בהצלחה

eyal_123
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 396
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים

שליחה #3 

bloodfist כתב:במפרט יהיה כרטיס טלוויזה Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE
עוד שאלה, אם אני כן יכול להפעיל ככה את הסרטים אז מה הצורך שלי בעצם במקלדת מיוחדת שמגיע עם "עכבר מובנה"?
...
אין לך צורך, כל הרעיון של HTPC הוא שהכל יהיה נגיש באמצעות השלט בלבד.(אתה עדיין צריך לפחות מקלדת ועכבר רגילים כי זה בכל זאת מחשב, אבל אם אתה לא הולך להשתמש בדברים שמחייבים מקלדת או עכבר, אתה ממש לא צריך לקנות מוצרים "יעודיים" ל HTPC).

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”