צריך המלצה על מסך תמונה בתקציב 5000 בין 55-65 אינטש
שלום לכולם,
ראיתי את המסמכים של LG וסמסונג שנראים כמו תמונה (FRAME ו-GALLERY) ומתומחרים קרוב ל-8000 ש"ח, התקציב שלי מוגבל.
הדרישות העיקריות הן 4K וגודל בין 55 ל-65.
האם OLED אפשרי בתקציב?
יש דגם שיותר מתקרב לתקציב 5000? או אולי פשוט מסך דק מאוד שמתקרב למסכים מהסדרה הייעודית FRAME ו-GALLERY?
דרך אגב אני רוצה לתלות את המסך על קיר מחופה סרגלי עץ, ראו תמונה. (הסרגלים שלי כהים יותר, ויש לי מזנון צף)
ראיתי את המסמכים של LG וסמסונג שנראים כמו תמונה (FRAME ו-GALLERY) ומתומחרים קרוב ל-8000 ש"ח, התקציב שלי מוגבל.
הדרישות העיקריות הן 4K וגודל בין 55 ל-65.
האם OLED אפשרי בתקציב?
יש דגם שיותר מתקרב לתקציב 5000? או אולי פשוט מסך דק מאוד שמתקרב למסכים מהסדרה הייעודית FRAME ו-GALLERY?
דרך אגב אני רוצה לתלות את המסך על קיר מחופה סרגלי עץ, ראו תמונה. (הסרגלים שלי כהים יותר, ויש לי מזנון צף)
מה זה מתקן תליה צמוד קיר? זה לא המתלה תליה הרגיל לקיר?
לפי דעתי אפשר לשים את המתלה מאחורי הסרגלים בפלטה השחורה ככה שהמוטות המוברגות למסך
נכנסות ברווחים של הסרגלים (במקרה הכי גרוע פשוט להסיר חתיכה מהסגלים) ואז המסך בעצם צמוד לסרגלים, לדעתי זה יוריד ל-5 ס"מ.
בטוח אין מסך יותר דק?
לפי דעתי אפשר לשים את המתלה מאחורי הסרגלים בפלטה השחורה ככה שהמוטות המוברגות למסך
נכנסות ברווחים של הסרגלים (במקרה הכי גרוע פשוט להסיר חתיכה מהסגלים) ואז המסך בעצם צמוד לסרגלים, לדעתי זה יוריד ל-5 ס"מ.
בטוח אין מסך יותר דק?
הנה דוגמא למתקן כזה בפרופיל 22 מ״מ:30/11/2022 22:45נדב כתב: מה זה מתקן תליה צמוד קיר? זה לא המתלה תליה הרגיל לקיר?
בטוח אין מסך יותר דק?...
https://ksp.co.il/web/item/77291
יש מסכים יותר דקים.
יש את המסכים שהזכרת...
יש גם את סדרה G של LG, שהיא בעובי אחיד 2.5 ס״מ לכל גב המסך. היא גם עולה באזור 7-8 אלף.
כמובן אם אתה מוכן לשלם את הכסף...
הcs65 הותקנה אצלי על הקיר, ע"י טכנאי של ח.י עם מתקן שהם הביאו. למרות שחלק העליון דק בטירוף, המרחק של החלק הדק מהקיר 9.5 סמ28/11/2022 14:54mdk_25 כתב: בדקת את האופציה למתקן תליה צמוד קיר?
מתקן צמוד קיר אמור להיות בעובי 2.5 ס״מ בערך.
הטלויזיה עצמה היא בעובי 4.7 ס״מ במקום הרחב ביותר.
זה אמור להיות 7.5 ס״מ מהקיר לכל היותר....
לפי rtings העובי של החלק העבה ביותר הוא 4.7 ס״מ.01/12/2022 8:04adifred כתב: הcs65 הותקנה אצלי על הקיר, ע"י טכנאי של ח.י עם מתקן שהם הביאו. למרות שחלק העליון דק בטירוף, המרחק של החלק הדק מהקיר 9.5 סמ...
מה עובי המתקן אצלך?
זה מתקן צמוד קיר?
אגב, בדיוק יצאה ביקורת על המסכים מסדרה G:01/12/2022 0:28mdk_25 כתב: הנה דוגמא למתקן כזה בפרופיל 22 מ״מ:
https://ksp.co.il/web/item/77291
יש מסכים יותר דקים.
יש את המסכים שהזכרת...
יש גם את סדרה G של LG, שהיא בעובי אחיד 2.5 ס״מ לכל גב המסך. היא גם עולה באזור 7-8 אלף.
כמובן אם אתה מוכן לשלם את הכסף......
https://htmag.co.il/lg-oled-55g2.html
כפי שניתן לראות, הם גם ״מסכי תמונה״.
אבל כפי שרשמתי - המחירים בהתאם.
(אני התייחסתי ל-G1, בביקורת זה G2 והמחיר עוד יותר יקר)
המתקין שם לך ספייסרים בין המוטות למסך? במידה וכן, למה בעצם?01/12/2022 8:04adifred כתב: הcs65 הותקנה אצלי על הקיר, ע"י טכנאי של ח.י עם מתקן שהם הביאו. למרות שחלק העליון דק בטירוף, המרחק של החלק הדק מהקיר 9.5 סמ...
דרך אגב במקרה שלי עם הסרגלים בקיר יכול להיות שדווקא המתקן הרגיל האולי יותר עבה יותר יתאים לי כי הוא צריך להיכנס ברווחיים של הסרגלים ואלה בסביבות ה-4 ס"מ.. יכול להיות שאפילו אצטרך לשים ספייסרים אבל עדיין זה אמור להביא את המסך צמוד לגמרי לסרגלים.
אכן שם ספייסרים והאמת שהם די עבים (בסביבות 3 ס"מ). מניח שזו ההתקנה הסטנדרטית.01/12/2022 11:29נדב כתב: המתקין שם לך ספייסרים בין המוטות למסך? במידה וכן, למה בעצם?
דרך אגב במקרה שלי עם הסרגלים בקיר יכול להיות שדווקא המתקן הרגיל האולי יותר עבה יותר יתאים לי כי הוא צריך להיכנס ברווחיים של הסרגלים ואלה בסביבות ה-4 ס"מ.. יכול להיות שאפילו אצטרך לשים ספייסרים אבל עדיין זה אמור להביא את המסך צמוד לגמרי לסרגלים....
דרך אגב, לולא הספייסרים, לא ברור לי איך אפשר לחבר אנטנה אן כבל ממיר, מכיוון שהחיבורים האלו הם בגב החלק העבה של המסך ולא מהצד כמו יתר הכניסות. אולי לא בעובי כזה, אבל כמעט בטוח שצריך הרחקה נוספת מהקיר
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4782
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 767 פעמים
זה ממש לא נכון, ה-cs כוללת רק פאנל של c1. נכון שזה אולי הרכיב הכי חשוב אבל זה לא 1:1. לא חושב שתמצא במלאי c1 ולא בטוח ש-cs.
C3 תהיה יקרה יותר
C3 תהיה יקרה יותר
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
קשה להגיד האם שווה לחכות או לא. בד"כ OLEDים של LG הכי משתלם לקנות בסוף נובמבר. כי עדיין יש יחסית הרבה זמן לפני יציאה של הדגמים של שנה הבאה והמחירים יורדים לרמות נמוכות מאד.
אופציה נוספסת היא לחכות לניקוי מלאים, אבל אז קיים סיכוי סביר שבו תפספס את המלאי ובנוסף כבר יוצא הדור הבא וזה תמיד מפתה.
ה-CS הוא בעצם C1 (פאנל + גוף) עם אלקטרוניקה של C2, כך שהוא עדיף מ-C1.
ה-C2 מהווה שיפור מבחינת הפאנל, לרוב. ה-C3 ככל הנראה לא יביא שינוי ניכר מבחינת הפאנל, אבל יכולות העיבוד יהיו טובות יותר, ויש מספר תיקונים\שיפורים ש-LG הוציאה ממש בימים האחרונים בנוגע ל-HDR בסצינות חשוכות ארוכות. לא יודע אם או מתי זה יגיע לדגמים הישנים יותר.
אישית נתקלתי בזה אתמול בפרק האחרון של The Terminal List באמזון (אגב סדרה מעולה, לדעתי)
אופציה נוספסת היא לחכות לניקוי מלאים, אבל אז קיים סיכוי סביר שבו תפספס את המלאי ובנוסף כבר יוצא הדור הבא וזה תמיד מפתה.
ה-CS הוא בעצם C1 (פאנל + גוף) עם אלקטרוניקה של C2, כך שהוא עדיף מ-C1.
ה-C2 מהווה שיפור מבחינת הפאנל, לרוב. ה-C3 ככל הנראה לא יביא שינוי ניכר מבחינת הפאנל, אבל יכולות העיבוד יהיו טובות יותר, ויש מספר תיקונים\שיפורים ש-LG הוציאה ממש בימים האחרונים בנוגע ל-HDR בסצינות חשוכות ארוכות. לא יודע אם או מתי זה יגיע לדגמים הישנים יותר.
אישית נתקלתי בזה אתמול בפרק האחרון של The Terminal List באמזון (אגב סדרה מעולה, לדעתי)
היי,
רכשתי סוף סוף את המסך, ממתין שיגיע.
הזמנתי את הדגם מייבוא מקביל בכ- 5300 ש"ח לפני כמה ימים והיום התקשרו להודיע לי שמכון התקנים פסל את הטלוויזיה
הזו כי היא הגיעה מסין והכילה רק הוראות בסינית ואנגלית.
נתנו לי אפשרות או לבטל או להוסיף 600 ש"ח ולקבל מסך מייבוא רשמי חי 3 שנים.
בנוסף לזה גם טענו שהטלווזיה מייבוא מקביל אינה מגיעה עם השלט החכם כמו הטללוזייה מייבוא רשמי.
חרטטו אותי או שיצאתי בזול? (טענו שבגלל הבלגן אני אצטרך להוסיף רק 600 במקום 950..)
רכשתי סוף סוף את המסך, ממתין שיגיע.
הזמנתי את הדגם מייבוא מקביל בכ- 5300 ש"ח לפני כמה ימים והיום התקשרו להודיע לי שמכון התקנים פסל את הטלוויזיה
הזו כי היא הגיעה מסין והכילה רק הוראות בסינית ואנגלית.
נתנו לי אפשרות או לבטל או להוסיף 600 ש"ח ולקבל מסך מייבוא רשמי חי 3 שנים.
בנוסף לזה גם טענו שהטלווזיה מייבוא מקביל אינה מגיעה עם השלט החכם כמו הטללוזייה מייבוא רשמי.
חרטטו אותי או שיצאתי בזול? (טענו שבגלל הבלגן אני אצטרך להוסיף רק 600 במקום 950..)
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4782
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 767 פעמים
נשמע לי מחיר סבבה ל-cs 65 ביבוא של ח.י. רק תוודא שהם נותנים לך את האחריות הרגילה שלהם ולא איזה קומבינה אחרת.
שלום חברים,
רציתי לעדכן שהטלוויזייה הגיעה והמתקינים של חי הלכו המומים כשויתרתי על ההתקנה שלהם (כי הם לא יודעים להתקין בלי ספייסרים).
גם המתקינים של חי, הנגר, המשפחה והחברים כולם ניסו לשכנע אותי לרדת מההצמדה כמה שיותר לקיר ואני שמח שבסוף לא הקשבתי לאף אחד!
החלק הרחב של הטלויזייה צמוד לגמרי לסרגלים והחלק הדק במרחק של 4.8 ס"מ.
הספייסרים שסופקו עם המתלה נשארו בשקית וכל הכבלים עברו (בשלום) דרך הפתחים בין הסרגלים.
תודה רבה לכולם!
רציתי לעדכן שהטלוויזייה הגיעה והמתקינים של חי הלכו המומים כשויתרתי על ההתקנה שלהם (כי הם לא יודעים להתקין בלי ספייסרים).
גם המתקינים של חי, הנגר, המשפחה והחברים כולם ניסו לשכנע אותי לרדת מההצמדה כמה שיותר לקיר ואני שמח שבסוף לא הקשבתי לאף אחד!
החלק הרחב של הטלויזייה צמוד לגמרי לסרגלים והחלק הדק במרחק של 4.8 ס"מ.
הספייסרים שסופקו עם המתלה נשארו בשקית וכל הכבלים עברו (בשלום) דרך הפתחים בין הסרגלים.
תודה רבה לכולם!
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
נראה מעולה! תתחדש ותהנה.
- ChinggisKhan
-