תתן להם את מה שמופיע בהגדרות, עם התייחסות לגודל האותיות ע"פ מה שמופיע שם. עובד פרפקט.
אולי הבעיה אצלך זה בכלל החיבור הפיזי לסיב, אתה מחבר במקרה כבל ירוק לכניסה כחולה במכשיר?
Eargasma כתב:
תתן להם את מה שמופיע בהגדרות, עם התייחסות לגודל האותיות ע"פ מה שמופיע שם. עובד פרפקט.
אולי הבעיה אצלך זה בכלל החיבור הפיזי לסיב, אתה מחבר במקרה כבל ירוק לכניסה כחולה במכשיר?
...
ירוק לירוק.
נורית LOS אדומהנכבית ברגע שאני מחבר את הסיב.
yaronkle כתב:
תבדוק אם מוגדר מספר סיריאלי אחר בהגדרות המכשיר.
נסה להגריל מספר אקראי בספרות האחרונות של ה pon serial number ותבקש מבזק לאקטב לפי המספר החדש
...
כן, השוויתי, זה זהה.
מה שגם ניסיתי, זה לשים שם את ה-S/N של הנתב BE הקיים, כלומר - להתחזות לו (אפשרי?) וגם לא עזר....
Eargasma כתב:
מה הנציג אומר? שאצלו זה אוקטב בהצלחה או לא? הנציג אומר שלא רואה שאוקטב.
אולי אתה פשוט לא מגדיר נכון את החיוג בopenwrt למרות שניסיתי עם הראוטר מחובר ומוגדר, האם בכלל בתהליך האיקטוב אני חייב לחבר את הראוטר כדי לראות אם האיקטוב עבר?
yaronkle כתב:
מה גרסת התוכנה ש ה zte שברשותך?
בזק תומכים בגרסה 6.0.1p1t12 בלבד. במידה ויש לך גרסה אחרת, תהיה חייב לצרוב את הגרסה המתאימה.
כעיקרון אפשרי להתחזות ל sfp אחר.
...
הזמנתי ZTE מעליאקספרס והוא בדרך
בינתיים ראיתי את ההודעה שלך - אני מבין שהוא מאפשר לשנות את ה PON SN ואז לשים את המספר הנוכחי ופשוט להחליף ?
זה דורש גרסה מיוחדת או נתמך בגרסה כמו שהיא ?
yeuda כתב:
הזמנתי ZTE מעליאקספרס והוא בדרך
בינתיים ראיתי את ההודעה שלך - אני מבין שהוא מאפשר לשנות את ה PON SN ואז לשים את המספר הנוכחי ופשוט להחליף ?
זה דורש גרסה מיוחדת או נתמך בגרסה כמו שהיא ?
...
אתה חייב גרסה 6.0.1P1T12 בלבד אחרת לא יעבוד מול בזק.
ניתן לצרוב את הגרסה הזו במידה וקיבלת מכשיר עם גרסה שונה.
כמו כן, שים לב לסוג מחבר. בד"כ המכשיר מגיע עם מחבר sc/upc וצריך לרכש מתאם פשוט מראש
yaronkle כתב:
אתה חייב גרסה 6.0.1P1T12 בלבד אחרת לא יעבוד מול בזק.
ניתן לצרוב את הגרסה הזו במידה וקיבלת מכשיר עם גרסה שונה.
כמו כן, שים לב לסוג מחבר. בד"כ המכשיר מגיע עם מחבר sc/upc וצריך לרכש מתאם פשוט מראש