סמסונג UA6400 לא מזהה USB
שלום לכולם
בבעלותנו טלוויזיית LED ישנה של סמסונג (UA46D6400UM). היא עבדה בצורה מושלמת יותר מעשר שנים ועדיין עובדת מצוין ולחכן לא רוצים לוותר עליה אבל........היא הפסיקה לזהות זיכרונות ניידים או כוננים חיצוניים שאני מחבר ליציאות ה-USB. אף אחת מהכניסות USB לא עובדת.
למישהו יש רעיון איך אני יכול לפתור את הבעיה הזו?
תודה
בבעלותנו טלוויזיית LED ישנה של סמסונג (UA46D6400UM). היא עבדה בצורה מושלמת יותר מעשר שנים ועדיין עובדת מצוין ולחכן לא רוצים לוותר עליה אבל........היא הפסיקה לזהות זיכרונות ניידים או כוננים חיצוניים שאני מחבר ליציאות ה-USB. אף אחת מהכניסות USB לא עובדת.
למישהו יש רעיון איך אני יכול לפתור את הבעיה הזו?
תודה
תודה על התגובות.
כבר חשבתי על אופציית הדונגל או הסטרימר אבל מעדיפים לצפות בקבצים באמצעות זיכרון נייד אם זה עדיין אפשרי.
תיקון: הטלוויזיה מזהה את הזיכרונות הניידים (Samsung/Sandisk 32/64GB מפורמטים ל-FAT32: כולם עבדו מצוין בעבר וממשיכים לעבוד עם טלוויזיות אחרות.) אך נתקעת בשלב טעינת הקבצים. מציג 'LOADING' למשך זמן רב ולאחר מכן חוזר להודעת "NO SIGNAL FOUND".
הכנסתי מנורת USB לכל יציאות ה-USB וכולם עובדים.
רעיונות?
כבר חשבתי על אופציית הדונגל או הסטרימר אבל מעדיפים לצפות בקבצים באמצעות זיכרון נייד אם זה עדיין אפשרי.
תיקון: הטלוויזיה מזהה את הזיכרונות הניידים (Samsung/Sandisk 32/64GB מפורמטים ל-FAT32: כולם עבדו מצוין בעבר וממשיכים לעבוד עם טלוויזיות אחרות.) אך נתקעת בשלב טעינת הקבצים. מציג 'LOADING' למשך זמן רב ולאחר מכן חוזר להודעת "NO SIGNAL FOUND".
הכנסתי מנורת USB לכל יציאות ה-USB וכולם עובדים.
רעיונות?
- E&H
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 287
- שם מלא: Eliran
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
נסה את מה שהבחור בסרטון מראה
לחבר את הUSB וכשכתוב לך הודעה ''שלא נמצאו קבצים'' או ''לא מחובר'' או משהו בסגנון.
כבה את הטלויזיה כשהUSB מחובר ונתק אותה מהחשמל למשך 30 שניות אפילו דקה,
להדליק ולראות אם הקבצים מופעים
בהצלחה.
לחבר את הUSB וכשכתוב לך הודעה ''שלא נמצאו קבצים'' או ''לא מחובר'' או משהו בסגנון.
כבה את הטלויזיה כשהUSB מחובר ונתק אותה מהחשמל למשך 30 שניות אפילו דקה,
להדליק ולראות אם הקבצים מופעים
בהצלחה.
כן, כבר ראיתי את הסרטון הזה ופעלתי לפי ההוראות שלו. הטלוויזיה מוצאת את הזיכרון הנייד המצורף, אני מקבל עיגול 'LOADING' מסתובב אינסופי ואז הטלוויזיה מכבה את עצמה ונדלקת שוב עם הודעת 'CHECK SIGNAL CABLE'' (אבל רק בגלל שהטלוויזיה לא מחוברת לממיר של HOT). הנקודה היא: הטלוויזיה עדיין לא טוענת קבצים מהדיסק. מְשׁוּנֶה.