תמיכה במספרים להחלפת ערוץ ב yes+
שלום,
יש שלט סאמסונג עם מספרים עליו ששולט על הטלוויזיה. בנוסף, יש סטרימר של יס+ ללא מספרים על השלט של יס+. השלט של הטלוויזיה שולט בסטרימר בצורה טובה, גם כשרוצים להקיש מספרים בתיבת טקסט בתוך האפליקציה(למשל מסך כניסה). הבעיה היחידה היא החלפת ערוצים, כך שהייתי רוצה לדמות החלפת ערוץ כמו בשלט רגיל של יס או הוט, וזה לא נתמך. לדבר עם המפתחים של האפליקציה של יס+ נניח שזה לא פתרון. האם יש פתרון חיצוני לדבר?
יש שלט סאמסונג עם מספרים עליו ששולט על הטלוויזיה. בנוסף, יש סטרימר של יס+ ללא מספרים על השלט של יס+. השלט של הטלוויזיה שולט בסטרימר בצורה טובה, גם כשרוצים להקיש מספרים בתיבת טקסט בתוך האפליקציה(למשל מסך כניסה). הבעיה היחידה היא החלפת ערוצים, כך שהייתי רוצה לדמות החלפת ערוץ כמו בשלט רגיל של יס או הוט, וזה לא נתמך. לדבר עם המפתחים של האפליקציה של יס+ נניח שזה לא פתרון. האם יש פתרון חיצוני לדבר?
- גלובל
- חבר ותיק

- תגובות: 1289
- נתן תודות: 57 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
השלט של הסטרימר של יס פלוס , שולט גם בטלויזיה של סמסונג - ווליום וכיבוי והדלקה ,
כמו כן יש לו מקלדת וירטואלית להכנסת מספרי ערוצים - לחיצה ארוכה על הכפתור העגול באמצע והכי ימינה יש מקלדת ערוצים .
כך שאם אתה עובד רק עם השלט הזה יש לך למעשה הכל גם החלפת ערוצים וגם שליטה במסך
כמו כן יש לו מקלדת וירטואלית להכנסת מספרי ערוצים - לחיצה ארוכה על הכפתור העגול באמצע והכי ימינה יש מקלדת ערוצים .
כך שאם אתה עובד רק עם השלט הזה יש לך למעשה הכל גם החלפת ערוצים וגם שליטה במסך
אני מחפש להורים מבוגרים את התחושה הדומה להוט/יס הרגילים שהם מקישים 12 יוצא ערוץ 12.17/11/2022 14:50גלובל כתב: השלט של הסטרימר של יס פלוס , שולט גם בטלויזיה של סמסונג - ווליום וכיבוי והדלקה ,
כך שאם אתה עובד רק עם השלט הזה יש לך למעשה הכל גם החלפת ערוצים וגם שליטה במסך...
מה שהצגת עם הכפתור האמצעי קצת בעייתי, זה דורש הזזה למקלדת. אין איזה shortcut שאפשר להגיע ישירות להקלקת מספרים?
- גלובל
- חבר ותיק

השליטה בערוצים בסטרימרים היא שונה מהשליטה בממיר לווייני או של כבלים מהדורות הישנים ,17/11/2022 20:40orel12 כתב: אני מחפש להורים מבוגרים את התחושה הדומה להוט/יס הרגילים שהם מקישים 12 יוצא ערוץ 12.
מה שהצגת עם הכפתור האמצעי קצת בעייתי, זה דורש הזזה למקלדת. אין איזה shortcut שאפשר להגיע ישירות להקלקת מספרים?...
וגם השלט עצמו מתממשק לקופסת הסטרימר ב BT (בלוטוס ) ולא שולט ב IR ( אינפרא אדום )
ולכן גם קשה להתאים שלט כזה עם כפתורים מהדור הישן שישלוט בסטרימר ובאפליקציה היעודית במקרה שלך יס פלוס .
מתפתחי האפליקציה של יס פלוס התמודדו עם הבעיה הזאת ופתחו את המקלדת הוירטואלית שהצעתי לך מיקודם ,
אני מבין שלאנשים מבוגרים יהיה יותר קשה להתרגל לזה .....צריך פשוט להפסיק לחשוב כמו פעם להקליק מספרים
כי הזזת פס הערוצים בסטרימר ע"י שמאלה וימינה בגלגל המרכזי היא מהירה הרבה יותר מהקשת מספרים
ברגע שיתרגלו לזה כבר לא יזכרו ולא ירצו לחזור לשלט הישן ,
אני מציע לך לשבת יחד עם ההורים המבוגרים ולהתאמן כמה פעמים על הזזת ערוצים ....בסוף זה יתפוס
אם הסטרימר שאתה משתמש ליס פלוס הוא המקורי שיס מספקת ללקוחות אז יש לו בשלטאני מחפש להורים מבוגרים את התחושה הדומה להוט/יס הרגילים שהם מקישים 12 יוצא ערוץ 12....
כפתורים יעודיים לערוצים 12 ו-13 שזה גם עוזר מאוד להחלפה מהירה , ( הרי רובנו צופים בערוצים אלה רוב הזמן )
אני מבין את כוונתך ותודה על העזרה, אבל זה לא נוח להם, הם אוהבים לקפוץ בין 12 ל28 ל144, ולהזיז שמאלה 144, ואז ללחוץ 12, ואז להעביר ל28, לא סביל18/11/2022 12:00גלובל כתב: השליטה בערוצים בסטרימרים היא שונה מהשליטה בממיר לווייני או של כבלים מהדורות הישנים ,
וגם השלט עצמו מתממשק לקופסת הסטרימר ב BT (בלוטוס ) ולא שולט ב IR ( אינפרא אדום )
ולכן גם קשה להתאים שלט כזה עם כפתורים מהדור הישן שישלוט בסטרימר ובאפליקציה היעודית במקרה שלך יס פלוס .
מתפתחי האפליקציה של יס פלוס התמודדו עם הבעיה הזאת ופתחו את המקלדת הוירטואלית שהצעתי לך מיקודם ,
אני מבין שלאנשים מבוגרים יהיה יותר קשה להתרגל לזה .....צריך פשוט להפסיק לחשוב כמו פעם להקליק מספרים
כי הזזת פס הערוצים בסטרימר ע"י שמאלה וימינה בגלגל המרכזי היא מהירה הרבה יותר מהקשת מספרים
ברגע שיתרגלו לזה כבר לא יזכרו ולא ירצו לחזור לשלט הישן ,
אני מציע לך לשבת יחד עם ההורים המבוגרים ולהתאמן כמה פעמים על הזזת ערוצים ....בסוף זה יתפוס![]()
אם הסטרימר שאתה משתמש ליס פלוס הוא המקורי שיס מספקת ללקוחות אז יש לו בשלט
כפתורים יעודיים לערוצים 12 ו-13 שזה גם עוזר מאוד להחלפה מהירה , ( הרי רובנו צופים בערוצים אלה רוב הזמן )...
- גלובל
- חבר ותיק

לא מכיר את הסטינג בוקס ...האם זה גם סטרימר מבוסס אנדרואיד טי וי ?18/11/2022 14:19em28 כתב: עוד אופציה היא להחליף את היס+ לסטינג.
לסטינג אפשר להזמין את ה-Sting Box של יס שמגיע עם שלט מספרים.
יודע לשלוט גם בטלויזיה ויכול לייתר את השלט של הזמזונג הטיפשה.
...
נראה לי שזאת הקופסה שקדמה למעבר לאנדרואיד ...לא ככה ?
לא, הסטינג הוא חבילת ערוצים אחרת מהיס+, הסטרימר של יס+ (גרסה של ה-MI BOX) עובד גם על הסטינג.25/11/2022 18:36גלובל כתב: לא מכיר את הסטינג בוקס ...האם זה גם סטרימר מבוסס אנדרואיד טי וי ?
נראה לי שזאת הקופסה שקדמה למעבר לאנדרואיד ...לא ככה ?...
את ה-STING BOX אפשר להזמין רק אם אתם בחבילת הסטינג.
להורים שלי הזמנתי STING BOX לחדר השינה, טלוויזיה עם שלט מספרים לסלון, ושני MI BOX לחדרים.
- גלובל
- חבר ותיק

לא שאלתי לגבי חבילת הערוצים של הסטינג ....זה ידוע לי ,25/11/2022 21:51em28 כתב: לא, הסטינג הוא חבילת ערוצים אחרת מהיס+, הסטרימר של יס+ (גרסה של ה-MI BOX) עובד גם על הסטינג.
את ה-STING BOX אפשר להזמין רק אם אתם בחבילת הסטינג.
להורים שלי הזמנתי STING BOX לחדר השינה, טלוויזיה עם שלט מספרים לסלון, ושני MI BOX לחדרים....
השאלה היתה האם הסטינג בוקס הוא גם מבוסס אנדרואיד ?
כי אם זה לא ....אז אולי יש מספרים בשלט אבל אין אפליקציות נוספות שניתן לקבל באנדרואיד טי וי .
הסטינג בוקס גם הוא מבוסס אנדרואיד TV, אאל"ט בגרסה 9.26/11/2022 9:06גלובל כתב: לא שאלתי לגבי חבילת הערוצים של הסטינג ....זה ידוע לי ,
השאלה היתה האם הסטינג בוקס הוא גם מבוסס אנדרואיד ?
כי אם זה לא ....אז אולי יש מספרים בשלט אבל אין אפליקציות נוספות שניתן לקבל באנדרואיד טי וי ....
https://www.stingtv.co.il/magazine/stingtv-box/
- MoshikCohen
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 312
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
גם אני חפרתי על הנושא ימים ולילות לפני כמה שבועות.
לצערי, לא מצאתי פיתרון הולם.
כן הצלחתי באמצעות פקודות דרך מערכת ha להעביר ערוצים קדימה אחורה, אבל לפתוח את התבנית של המספרים עצמם ביס פלוס לא הצלחתי.
הפקודה שלא מצאתי היא לחיצה ארוכה על מקש האוקי (באמצע) ולאחריה אכן קופצת האופציה של המספרים.
נוכחתי לדעת שאם על השלט המקורי של יס פלוס קיימים הכפתורים 12/13 ובלחיצה אחת עליהן אכן אתה עובר אליהם אז בוודאות קיימת האופציה לגרום בדרך כלשהי מעבר בין ערוץ לערוץ ע״י לחיצה אחת. אם מישהו מכיר מישהו מיס אולי אפשר למצוא דרך כלשהי, לא מבין את המעבר המטופש הזה.
מיותר לחלוטין.
אני אכן עברתי לסטינג ושמה יש כפתורים והכול עובד תקין.
אם בסטינג קיימת האופציה של הכפתורים מדוע ביס פלוס לא? זאת אותה חברה ואני מניח שאותם מפתחים, מדובר על אותו מוצר אנדראויד.
כן הצלחתי באמצעות פקודות דרך מערכת ha להעביר ערוצים קדימה אחורה, אבל לפתוח את התבנית של המספרים עצמם ביס פלוס לא הצלחתי.
הפקודה שלא מצאתי היא לחיצה ארוכה על מקש האוקי (באמצע) ולאחריה אכן קופצת האופציה של המספרים.
נוכחתי לדעת שאם על השלט המקורי של יס פלוס קיימים הכפתורים 12/13 ובלחיצה אחת עליהן אכן אתה עובר אליהם אז בוודאות קיימת האופציה לגרום בדרך כלשהי מעבר בין ערוץ לערוץ ע״י לחיצה אחת. אם מישהו מכיר מישהו מיס אולי אפשר למצוא דרך כלשהי, לא מבין את המעבר המטופש הזה.
מיותר לחלוטין.
אם בסטינג קיימת האופציה של הכפתורים מדוע ביס פלוס לא? זאת אותה חברה ואני מניח שאותם מפתחים, מדובר על אותו מוצר אנדראויד.
עדכנו אותי שזה עובד באפליקציה אם יש לך שלט פרטי ב lg / Samsung ( לא הסטרימר שלהם)26/12/2022 19:59MoshikCohen כתב: גם אני חפרתי על הנושא ימים ולילות לפני כמה שבועות.
מיותר לחלוטין.
אם בסטינג קיימת האופציה של הכפתורים מדוע ביס פלוס לא? זאת אותה חברה ואני מניח שאותם מפתחים, מדובר על אותו מוצר אנדראויד....
אתה מוזמן לבדוק.