סאב וופר קליפש, R115_SW , עושה בומים קבוע
-
shayc84
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 144
- שם מלא: [email protected]
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
- יצירת קשר:
שלום,
במהלך בדיקת פחת של הבית קרה משהו, הסאב של קליפש החל לתת פולסים ( מאין פאנצים עדינים קבועים שיכולים להוציא מהדעת ) נשמע כמו דופק מדומה של לב.
ניסיתי לנתק מהחשמל והרסיבר, לחבר בלי הרסיבר והוא עדיין ממשיך.
הסאב עובד שמחובר לחשמל ולרסיבר, ששומעים מוזיקה הבאסים עובדים, אבל עדיין שומעים את הפאנצים המעצבנים ברקע.
פתחתי את המגבר מאחורה בתקווה שאולי איזה רכיב הלך וניתן לזהות משהו שהתנפח או נשרף ועם כמה דקות של הלחמה לפתור את הבעיה.
מצאתי פיוז קרמי בכניסת 220, יש מצב שזה רלוונטי?
מישהו נתקל בתופעה דומה?
ט.ר מאוד מנומסים, אבל לא מסוגלים לתמחר בדיקה, וגם לא מוכנים שאביא להם רק את המגבר של הסאב.
להתחיל לטייל עם סאב כזה כבד בלי לדעת כמה זה יעלה לי פחות מתאים
במהלך בדיקת פחת של הבית קרה משהו, הסאב של קליפש החל לתת פולסים ( מאין פאנצים עדינים קבועים שיכולים להוציא מהדעת ) נשמע כמו דופק מדומה של לב.
ניסיתי לנתק מהחשמל והרסיבר, לחבר בלי הרסיבר והוא עדיין ממשיך.
הסאב עובד שמחובר לחשמל ולרסיבר, ששומעים מוזיקה הבאסים עובדים, אבל עדיין שומעים את הפאנצים המעצבנים ברקע.
פתחתי את המגבר מאחורה בתקווה שאולי איזה רכיב הלך וניתן לזהות משהו שהתנפח או נשרף ועם כמה דקות של הלחמה לפתור את הבעיה.
מצאתי פיוז קרמי בכניסת 220, יש מצב שזה רלוונטי?
מישהו נתקל בתופעה דומה?
ט.ר מאוד מנומסים, אבל לא מסוגלים לתמחר בדיקה, וגם לא מוכנים שאביא להם רק את המגבר של הסאב.
להתחיל לטייל עם סאב כזה כבד בלי לדעת כמה זה יעלה לי פחות מתאים
-
shayc84
-
- חבר פעיל מאוד

- יצירת קשר:
לאחר בדיקות וקריאה בפורומים אחרים עם מערכות רמקולים של קליפש, התברר שזה בעיה של יחידת הספק כח, מיהרתי והזמנתי יחידה חדשה מקורית ב-260$.
שיגיע, אחליף ואסגור, והפעם אקפיד על שקע מגן כמו שיש לי בכל המכשירים בבית.
שיגיע, אחליף ואסגור, והפעם אקפיד על שקע מגן כמו שיש לי בכל המכשירים בבית.
-
shayc84
-
- חבר פעיל מאוד

- יצירת קשר:
-
shayc84
-
- חבר פעיל מאוד

- יצירת קשר:
בשביל לחדד, זה לא כנראה. זה וודאי....
אני אשם לחלוטין. עבדתי על קצר שהגיע מהיחידת דוד חימום מים של הדירה, כל פעם שעשיתי בדיקה עם הורדה/העלאה של הפחת, הסאב חטף "זץ",
אז חסכתי 1500 שח בתיקון דוד, ושילמתי אותם במנורה שרופה וספק תקול.
לומדים
- יהלי ב
- חבר ותיק

- תגובות: 1404
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 88 פעמים
- קיבל תודות: 356 פעמים
ממליץ שתפתר מהאשפה הזו ותרכוש סאב מחברה נורמלית. תבדוק אם יש מבצעים ל SVS. אפילו הדגם הכי זול שלהם יהיה הרבה יותר טוב מכל סאב של קליפש. לגבי הרעש, אם לסאב יש בורג מתכת, אתה יכולה לנסות לחבר אליו חוט הארקה עד לבורג מתכת זהה ברסיבר. זה יכול לפתור את הבעיה של הפולסים במקרים מסויימים. המטרה היא לאפשר מסלול אדמה חלופי לזה שיש בכבל המחבר את הרסיבר לסאב.
פשששששששש'' איזו הארה02/01/2023 8:09יהלי ב כתב: ממליץ שתפתר מהאשפה הזו ותרכוש סאב מחברה נורמלית. תבדוק אם יש מבצעים ל SVS. אפילו הדגם הכי זול שלהם יהיה הרבה יותר טוב מכל סאב של קליפש. לגבי הרעש, אם לסאב יש בורג מתכת, אתה יכולה לנסות לחבר אליו חוט הארקה עד לבורג מתכת זהה ברסיבר. זה יכול לפתור את הבעיה של הפולסים במקרים מסויימים. המטרה היא לאפשר מסלול אדמה חלופי לזה שיש בכבל המחבר את הרסיבר לסאב....
ממש אורים ותומים של חברות הסאבים המוציא והמביא שעל פיו יישק דבר ..
יושב לו טרול בפורום וקובע שחברת klipsch העולמית היא אשפה
הבעיה שאתה רק מוריד פה את הרמה וחבל של הפורום הוותיק הזה