BF בפתח וזקוק למסך לסלון 65/75
היי, אנא עזרתכם, הלכתי לאיבוד.
מרחק צפיה 3.5
סלון עם תאורה סבירה, לא יותר.
עיקר הצפיה בשעות אחה״צ והערב.
יס ונטפליקס (לא גיימינג)
חושש מצריבות לכן לא מעונין לקחת סיכונים מיותרים.
תקציב 6,000 ש״ח.
מעדיף 75 אך אם מבחינת value for money עדיף לקחת 65 ולהנות יותר אז אזרום.
אנא המלצות על דגמים מומלצים.
מרחק צפיה 3.5
סלון עם תאורה סבירה, לא יותר.
עיקר הצפיה בשעות אחה״צ והערב.
יס ונטפליקס (לא גיימינג)
חושש מצריבות לכן לא מעונין לקחת סיכונים מיותרים.
תקציב 6,000 ש״ח.
מעדיף 75 אך אם מבחינת value for money עדיף לקחת 65 ולהנות יותר אז אזרום.
אנא המלצות על דגמים מומלצים.
דווקא לפי ההעדפות שלך (צפיה בשעות אחה״צ וערב, עדיפות לאיכות על פני גודל) OLED בגודל ״65 יושב עליך בול.
שיתן לך קפיצת מדרגה מטורפת באיכות הצפיה.
רק החשש שלך מצריבות זה הדבר היחיד שמפריע...
אם אתה מתעקש שלא - אז QN90B של סמסונג זה פחות או יותר המסך הכי איכותי שתמצא (חוץ מ-OLED כמובן), ונכנס בתקציב שלך בגודל ״65.
בגודל ״75 אפשר למצוא מספר מסכים שיכנסו בתקציב, אבל הם יתנו כבר איכות תמונה הרבה פחות טובה...
שיתן לך קפיצת מדרגה מטורפת באיכות הצפיה.
רק החשש שלך מצריבות זה הדבר היחיד שמפריע...
אם אתה מתעקש שלא - אז QN90B של סמסונג זה פחות או יותר המסך הכי איכותי שתמצא (חוץ מ-OLED כמובן), ונכנס בתקציב שלך בגודל ״65.
בגודל ״75 אפשר למצוא מספר מסכים שיכנסו בתקציב, אבל הם יתנו כבר איכות תמונה הרבה פחות טובה...
היי
התפיסה שלי היא שעדיף מסך גדול יותר ולרדת טיפה באיכות.
עבורך הייתי ממליץ על QE75Q80B מסך ביתי איכותי מאוד 120 הרץ שנותן תמורה מעולה למחיר שלו.
בעיניי זה המסך האידאלי עבור רוב האנשים.
מעבר לכך זה לחדי עין וימינה מתחת לזה יש את ה70 אבל הפער בינהם עדיף ה80 ומתחת ל70 זה כבר מסכים מאוד חלשים.
הQE75Q80B יעלה לך באיזור ה6אשח
עבורך הייתי ממליץ על QE75Q80B מסך ביתי איכותי מאוד 120 הרץ שנותן תמורה מעולה למחיר שלו.
מעבר לכך זה לחדי עין וימינה מתחת לזה יש את ה70 אבל הפער בינהם עדיף ה80 ומתחת ל70 זה כבר מסכים מאוד חלשים.
היי