מדפסת לייזר צבעונית של Brother מושבתת בגלל קפיץ קטן בטונר
שלום,
יש לי מדפסת ייזר צבעונית של Brother די חדשה אבל לא באחריות.
מסיבה כלשהי איזה חלקיק פלסטיק קטן נשבר וגורם לקפיץ קטן לא להיתפס נכון (תמונה מצורפת).
מסתבר ש brother בנו את המדפסות לא רק עדינות מידי אלא גם המדפסת כולה מושבתת אם טונר אחד לא נכנס טוב.
הלכתי לחנות של טונרים, הוא דחף חתיכת קרטון מקופלת איפשהו והמדפסת עבדה ....פעמיים.
ניסיתי לשחזר את המעשה עם הקרטון והמדפסת עבדה פעם אחת ויותר אני לא מצליח להפעיל אותה.
יש למישהו רעיונות ? מכירים מישהו באיזור חולון שיודע לתקן דבר כזה.
המעבדה של ברדר נמצאת ברחוב סעדיה גאון בת"א ומדובר במדפסת מאוד כבדה (זאת מדפסת צבעונית עם העתקת מסמכים).
אני מתלבט עם לזרוק אותה לפל ולקנות חדשה אב זה ממש מרגיז לזרוק מדפסת בגלל קפיץ קטן כזה.
יש לי מדפסת ייזר צבעונית של Brother די חדשה אבל לא באחריות.
מסיבה כלשהי איזה חלקיק פלסטיק קטן נשבר וגורם לקפיץ קטן לא להיתפס נכון (תמונה מצורפת).
מסתבר ש brother בנו את המדפסות לא רק עדינות מידי אלא גם המדפסת כולה מושבתת אם טונר אחד לא נכנס טוב.
הלכתי לחנות של טונרים, הוא דחף חתיכת קרטון מקופלת איפשהו והמדפסת עבדה ....פעמיים.
ניסיתי לשחזר את המעשה עם הקרטון והמדפסת עבדה פעם אחת ויותר אני לא מצליח להפעיל אותה.
יש למישהו רעיונות ? מכירים מישהו באיזור חולון שיודע לתקן דבר כזה.
המעבדה של ברדר נמצאת ברחוב סעדיה גאון בת"א ומדובר במדפסת מאוד כבדה (זאת מדפסת צבעונית עם העתקת מסמכים).
אני מתלבט עם לזרוק אותה לפל ולקנות חדשה אב זה ממש מרגיז לזרוק מדפסת בגלל קפיץ קטן כזה.
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
איזה דגם זה? לא ממש ברור מהתמונה מה נשבר
- מספיקלי
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2786
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 178 פעמים
סליחה שאני אפנה אותך לפורום בתפוז,
בתפוז יש תותח מדפסות ברדר בשם "זאדק הערס הפולני" , לפי הפרופיל שלו הוא מחולון.
היו לי איתו בעבר צ'יטוטים והוא היה מצוין. אם תצליח ליצור איתו קשר, אולי תביא אותו גם לכאן.
תמיכה טכנית
בתפוז יש תותח מדפסות ברדר בשם "זאדק הערס הפולני" , לפי הפרופיל שלו הוא מחולון.
היו לי איתו בעבר צ'יטוטים והוא היה מצוין. אם תצליח ליצור איתו קשר, אולי תביא אותו גם לכאן.
תמיכה טכנית
- JamesStone
- חבר ותיק

- תגובות: 1602
- שם מלא: James Stone
- נתן תודות: 519 פעמים
- קיבל תודות: 148 פעמים
אם כבר מדסקסים לייזר - אז שאלה על לייזר HP
האם מדפסת לייזר HP LaserJet Pro M1212nf תקולה שמערכת לקיחת הדפים האוטומטית שלה "לא לוקחת" דפים;
האם קיימת אפשרות להזין את הדפים ידנית "אחד אחד" כמו שהיה אפשרי במדפסות דיו וסיכות (של פעם) ?!
ג'יימס
האם קיימת אפשרות להזין את הדפים ידנית "אחד אחד" כמו שהיה אפשרי במדפסות דיו וסיכות (של פעם) ?!
ג'יימס
קשה להבין מהתמונה אם הפלסטיק הזה שייך לתוף.
אם שייך לתוף, אפשר פשוט להחליף תוף:
https://www.dyoandmore.co.il/product/br ... pjEALw_wcB
אם שייך לתוף, אפשר פשוט להחליף תוף:
https://www.dyoandmore.co.il/product/br ... pjEALw_wcB
19/11/2022 7:23contact64 כתב: אתה יכול לצרף תמונה ולסמן את החלק השבור?
בטוח שאפשר לקנות את החלק - השאלה כמה צריך לפרק כדי להחליף אותו.
שלח וננסה לעזור
כבר יצא לי להשמיש מדפסות שטענו שלא כדאי לתקן - וחלק מאליאקספרס ב 2$ פתר את הבעיה.......
עדכון סופי: שני טכנאים בדקו את המדפסת ולא יכלו לתקן את הבעיה.
שניהם ייצרו קשר עם brother שענו להם שצריך להחליף את כל השאסי של הטונרים (חצי מדפסת) ואין להם חלק כזה בארץ.
אז נאלצתי לקנות מדפסת חדשה ולזרוק לפח מדפסת לייזר צבעונית משולבת ענקית בגלל פלסטיק קטן שנשבר בתפס של הטונר הצהוב.
תודה למשיבים
שניהם ייצרו קשר עם brother שענו להם שצריך להחליף את כל השאסי של הטונרים (חצי מדפסת) ואין להם חלק כזה בארץ.
אז נאלצתי לקנות מדפסת חדשה ולזרוק לפח מדפסת לייזר צבעונית משולבת ענקית בגלל פלסטיק קטן שנשבר בתפס של הטונר הצהוב.
תודה למשיבים