ראיתי בעבר שגם כאן היו המלצות לבידה סטנדרטי מאמאזון, והזמנתי אחד מהם.
רק שהסתבר שכל ההברגות למפצל T שהם מספקים שונות לגמרי גם בקוטר הכללי וגם במרווחי ההברגה. הגיע מתאם עם שני צדדים שמעט יותר גדולים מה-0.5" הסטנדרטי שיש כאן והחיבור לצינור שסיפקו הוא משהו קרוב ל-3/8". שיש כאן.
אחרי שחיפשתי בטמבוריות שונות ללא הצלחה הפתרון הכי טוב שמצאתי בשזר זה מחבר T עם חיבורי 0.5" לכל הכיוונים אבל דרש עוד מתאם בשביל להפוך צד אחד שלו מנקבה לזכר ועוד שני מתאמים להמיר את הצינור שסיפקו ל 3/8 ומ-3/8 לחצי...
הבעיה שרוב המתאמים הם ללא גומיות והכל מטפטף ברמות שממש לא בא לי לקחת סיכון שכל החיבורים יחזיקו לאורך זמן גם עם לפלף ובלי קשר מאוד מגושם בגלל כל המחברים.
די ויתרתי ומחזיר לאמאזון אחר כבוד.
השאלה היא אם מוצרים דומים שנמכרים באלי אקספרס כן תואמים לארץ?
גם אם מודדים את המחברי 0.5" של הניאגרה בארץ או הצינורות הם לא באמת חצי אינ'ץ כך שלא ברור מה בדיוק המידה אומרת ובעמודי המוצרים מציינים קטרים חיצוניים כך שאין אפשרות ממש לדעת אם זה תואם להברגות כאן או לא.
רעיונות\המלצות???
בידה וחוסר התאמה של צנרת מארה"ב
הי,
1. אני הייתי באותו מצב כמו שלך, הלכתי לטמבוריה מרכזית בהוד השרון (מאיפה אתה?) והוא סיפק לי חלקים שבעזרתם חיברתי את הצינור למיכל. מומלץ לחבר במקום ברז הT שמסופק ע"י אמאזון/אלי אקספרס ברז T כולל מסוט. אצלי יש ילדים קטנים ואתה לא רוצה שהם פתאום ישפריצו על כל השירותים. מצ"ב תמונה שבה מסומנים 3 החלקים + ברז T כולל מסוט.
2. בכל מקרה כשצינור מתכת נוגע בצינור מתכת אתה חייב לכרוך טפלון סביב הצינור (והמהדרין גם מוסיפים חוטי פשתן אבל לא חושב שמתאים במקרה הזה בגלל הקוטר הקטן). מומלץ להיעזר בסרטונים מהרשת על טיפים לגבי כריכת טפלון. אצלי זה יצא די מכוער (אבל לא כ"כ אכפת לי) אבל בכריכה נכונה זה לא אמור לצאת ככה.
3. אחרי שנכוותי מאמאזון קניתי מאלי בידה שאפילו יותר טוב ויותר זול מההוא באמאזון. מצ"ב קישור (לא בטוח שעדיין הכי זול). שים לב באיזה צד החיבור שלך לברז בקיר - יש בידה עם שליטה מימין ויש עם שליטה משמאל. אתה צריך לבחור 3/8" (ולא 1/2" שמתאים לארה"ב).
4. סך הנזק ב#1 מלבד הבידה מאמאזון יצא כמה עשרות שקלים (כולל 3 מחברים, ברז T כולל מסוט וסרט טפלון).
5. בסופו של דבר אני מאוד מרוצה משני הבידה, לא מבין איך הייתי קודם בלי זה (או איך הת*ת שלי היה בלי זה)
https://www.aliexpress.com/item/1005003029922734.html
1. אני הייתי באותו מצב כמו שלך, הלכתי לטמבוריה מרכזית בהוד השרון (מאיפה אתה?) והוא סיפק לי חלקים שבעזרתם חיברתי את הצינור למיכל. מומלץ לחבר במקום ברז הT שמסופק ע"י אמאזון/אלי אקספרס ברז T כולל מסוט. אצלי יש ילדים קטנים ואתה לא רוצה שהם פתאום ישפריצו על כל השירותים. מצ"ב תמונה שבה מסומנים 3 החלקים + ברז T כולל מסוט.
2. בכל מקרה כשצינור מתכת נוגע בצינור מתכת אתה חייב לכרוך טפלון סביב הצינור (והמהדרין גם מוסיפים חוטי פשתן אבל לא חושב שמתאים במקרה הזה בגלל הקוטר הקטן). מומלץ להיעזר בסרטונים מהרשת על טיפים לגבי כריכת טפלון. אצלי זה יצא די מכוער (אבל לא כ"כ אכפת לי) אבל בכריכה נכונה זה לא אמור לצאת ככה.
3. אחרי שנכוותי מאמאזון קניתי מאלי בידה שאפילו יותר טוב ויותר זול מההוא באמאזון. מצ"ב קישור (לא בטוח שעדיין הכי זול). שים לב באיזה צד החיבור שלך לברז בקיר - יש בידה עם שליטה מימין ויש עם שליטה משמאל. אתה צריך לבחור 3/8" (ולא 1/2" שמתאים לארה"ב).
4. סך הנזק ב#1 מלבד הבידה מאמאזון יצא כמה עשרות שקלים (כולל 3 מחברים, ברז T כולל מסוט וסרט טפלון).
5. בסופו של דבר אני מאוד מרוצה משני הבידה, לא מבין איך הייתי קודם בלי זה (או איך הת*ת שלי היה בלי זה)
https://www.aliexpress.com/item/1005003029922734.html
מה שהמלצת בעלי הם אומרים שה-1/2 זה מתאים לארץ, 3/8 לאירופה ו-7/8 לארה"ב (שזה כנראה מה שקיבלתי מאמאזון).13/11/2022 22:32osh78 כתב:
שלך לברז בקיר - יש בידה עם שליטה מימין ויש עם שליטה משמאל. אתה צריך לבחור 3/8" (ולא 1/2" שמתאים לארה"ב).
https://www.aliexpress.com/item/1005003029922734.html...
עכשיו שמתי לב שגם המחבר שמתאים לארץ של ה-1/2 היציאה בכל מקרה 3/8 שזה חבל כי זה אומר שהצינור לא סטנדרטי ואם רוצים לשים T עם ברז אז גם צריך מתאם כי הם בדרך כלל 1/2 מכל הכוונים.
לא רציתי חיבור המגושם כפי שיצא לך אז החזרתי לאמאזון וגם לשזר ששם אגב יצא כ-75 ש"ח רק המחברים ואפילו בלי ברז. אני מאיזור חיפה ובטמבוריות כאן לא היה להם בכלל מתאמים לצנרת של ארה"ב.
אם אתה ממליץ כנראה שאנסה את ההוא מעלי.