התלבטות בין חמישה דגמים לטלוויזיה בגודל 75-77
שלום חברים,
מדובר על טלוייזיה לבית הוריי. הטלוייזיה תשמש בעיקר לצפייה בספורט,סרטים ומן הסתם ערוצים 12/13 (חדשות ותוכניות ריאליטי למיניהם)
ראיתי חמישה דגמים שצדו את עיניי אבל אשמח לשמוע את דעתכם על סמך ניסיון או הבנה של הנתונים. כמו כן חשוב לי לציין (לא יודע אם זה חשוב), אבל המטרה שהטלוויזיה תיתלה על מתקן נייד ככה שאפשר יהיה להרחיק אותה מהקיר ולהפנות אותה למספר זוויות (לצפייה מהמרפסת כשהטלוויזיה בסלון).
המחירים לא כל כך רחוקים אחד מהשני (הבדל של עד 2000 שקל) ככה שאני לא חושב שהוא משחק תפקיד בהחלטה אלא אם תגידו שחד משמעית מיותר לשים עוד 2000 ש"ח על דגם כלשהו.
הדגמים:
1. Samsung The Frame QLED דגם 75LS03B
2.Samsung Neo QLED דגם QE75QN85B
3.Samsung Neo QLED דגם QE75QN90B
4.LG OLED דגם 77CS6LA
5.LG 75QNED90VPA
תודה מראש
מדובר על טלוייזיה לבית הוריי. הטלוייזיה תשמש בעיקר לצפייה בספורט,סרטים ומן הסתם ערוצים 12/13 (חדשות ותוכניות ריאליטי למיניהם)
ראיתי חמישה דגמים שצדו את עיניי אבל אשמח לשמוע את דעתכם על סמך ניסיון או הבנה של הנתונים. כמו כן חשוב לי לציין (לא יודע אם זה חשוב), אבל המטרה שהטלוויזיה תיתלה על מתקן נייד ככה שאפשר יהיה להרחיק אותה מהקיר ולהפנות אותה למספר זוויות (לצפייה מהמרפסת כשהטלוויזיה בסלון).
המחירים לא כל כך רחוקים אחד מהשני (הבדל של עד 2000 שקל) ככה שאני לא חושב שהוא משחק תפקיד בהחלטה אלא אם תגידו שחד משמעית מיותר לשים עוד 2000 ש"ח על דגם כלשהו.
הדגמים:
1. Samsung The Frame QLED דגם 75LS03B
2.Samsung Neo QLED דגם QE75QN85B
3.Samsung Neo QLED דגם QE75QN90B
4.LG OLED דגם 77CS6LA
5.LG 75QNED90VPA
תודה מראש
תודה אבל האמת שלא מצאתי סיקור לטלוויזית LG 77cs באתר https://www.rtings.com11/11/2022 19:12MULLER כתב: גם לי היתה התלבטות בין 75qn90b לבין האולד 77cs ובחרתי באולד.
נקנה באבי סופר במחיר מעולה , נראה לי שאין בכלל מה להשוות .
כמובן שעדיף אולד...
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4806
- נתן תודות: 346 פעמים
- קיבל תודות: 769 פעמים
נכתב פה לא מעט, זה דגם במהדורה מיוחדת למונדיאל. משלב פאנל של c1 עם מעבד ומערכת הפעלה של c2.
קצת קשה לי ללכת על דגם יקר שאין עליו סיקור והוא נחשב מהדורה מוגבלת. משהו מרתיע אותי פה....
בתגובה מעליך רשמו שיש פוסטים ודיונים עליו פה אבל לא מצאתי
LG הוציאו מהדורת ספיישל למונדיאל( S)
המסך משתמש בפאנל של LG OLED C1, דגם של שנה קודמת אבל עם מערכת ההפעלה של הדור החדש מסדרת C2.
זאת אומרת שאתה יכול לבחון ביקורות על ה C1 ולשמוע על הפאנל ועל איכות הצפייה ולקחת בחשבון שמערכת ההפעלה מתקדמת יותר.
בסופו של דבר אתה מקבל גם אחריות של קבוצת ח.י ויש יותר מביקורת אחת שתשים אותם גבוה יותר מנותן השירות של סמסונג.
כבעלי OLED לא הייתי חושב פעמיים.
בהצלחה.
המסך משתמש בפאנל של LG OLED C1, דגם של שנה קודמת אבל עם מערכת ההפעלה של הדור החדש מסדרת C2.
זאת אומרת שאתה יכול לבחון ביקורות על ה C1 ולשמוע על הפאנל ועל איכות הצפייה ולקחת בחשבון שמערכת ההפעלה מתקדמת יותר.
בסופו של דבר אתה מקבל גם אחריות של קבוצת ח.י ויש יותר מביקורת אחת שתשים אותם גבוה יותר מנותן השירות של סמסונג.
כבעלי OLED לא הייתי חושב פעמיים.
בהצלחה.
תודה רבה! אקרא...
מישהו יכול להגיד לי האם העובדה שהoled כל כך דקה מסוכן להזיז אותה? היו כאלה שהזהירו אותי שהיא כל כך עדינה ויכולה להישבר בקלות. המטרה של הטלוויזיה הזאת שתעמוד על מתקן ואפשר יהיה להזיז אותה להתאים לצפייה אלכסונית (מרפסת)
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4806
- נתן תודות: 346 פעמים
- קיבל תודות: 769 פעמים
כל טלוויזה גדולה מודרנית צריך לדעת להזיז. כדאי שיהיה מתקן איכותי וחשוב להחזיק מהצדדים ולמשוך בעדינות כדי לא ליצור לחץ גדול ושבר