כבר לא וידאופיל
נראה לי שאני מבקש את העזרה שהרבה אנשים מבקשים כאן, אבל הולכים לאיבוד בין כל המומחים ששואפים להכי טוב שיש ואני כל כך מבין זאת...
אבל אני מחפש best value for money יעני הכי הרבה טלוויזיה בתקציב מוגבל לשימוש רגיל צפייה , ספורט, וקצת נינטנדו.
גודל 70 - 77
תקציב 5000 - 6000
זליגה באינצי'ים ל 65
זליגה בכסף ל6500
אם זה ממש שווה את זה..
מה אומרים?
אבל אני מחפש best value for money יעני הכי הרבה טלוויזיה בתקציב מוגבל לשימוש רגיל צפייה , ספורט, וקצת נינטנדו.
גודל 70 - 77
תקציב 5000 - 6000
זליגה באינצי'ים ל 65
זליגה בכסף ל6500
אם זה ממש שווה את זה..
מה אומרים?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
יש עכשיו עסקאות טובות של המונידאל ואנחנו לפני black friday, אז תקופה טובה.
התקציב שלך לא מספיק בשביל 77" שהיא top of the line (במקרה של LG, הכוונה היא ל-OLED 77, במקרה של סמסונג למשל זה QDOLED או QLED Mini). זה אומר שאתה או צריך לרדת בגודל (65") או לרדת ברמת המסך.
לא כתבת שום פרט על שום דרישה, אז אי אפשר באמת לפרט כלום. במה אתה צופה (4K, HDR, חדשות, ספורט, נטפליקס, ערוץ כאן 11, או מה)? מי הצופים? מה מרחק הצפיה? אתה צופה ביום, בלילה? יש לך סביבת צפיה עם הרבה אור, מעט אור?
מה היה לך לפני כן?
בקיצור, תן פרטים וננסה לסייע.
התקציב שלך לא מספיק בשביל 77" שהיא top of the line (במקרה של LG, הכוונה היא ל-OLED 77, במקרה של סמסונג למשל זה QDOLED או QLED Mini). זה אומר שאתה או צריך לרדת בגודל (65") או לרדת ברמת המסך.
לא כתבת שום פרט על שום דרישה, אז אי אפשר באמת לפרט כלום. במה אתה צופה (4K, HDR, חדשות, ספורט, נטפליקס, ערוץ כאן 11, או מה)? מי הצופים? מה מרחק הצפיה? אתה צופה ביום, בלילה? יש לך סביבת צפיה עם הרבה אור, מעט אור?
מה היה לך לפני כן?
בקיצור, תן פרטים וננסה לסייע.
תודה רבה ! על התגובה וההכוונה.
היום אני עם סמסונג סידרה 9000 מלפני 4 שנים 55 אינץ'. שקניתי אותה בהמלצת הפורום כאן, הייתה די קונצנזוס בזמנו.. אחלה TV
רוצה לדרג בגלל הגודל כי עברנו דירה והיא קטנה, מרחק צפייה עכשיו 3.5 מטר. חדר מואר בינוני .
הרגלי צפייה - ערוצים רגילים בסלקום טי.וי, סדרות ילדים ביוטיוב, קצת ספורט. לא כל כך רואים נטפליקס , 4k .וכאלה. השימוש שלנו די פשוט.
שעות צפייה הילדים רואים ביום , הורים בלילה .
יותר חשובה לי איכות מגודל מסך. אז זו פשרה שאני מוכן לעשות .
תודה!
היום אני עם סמסונג סידרה 9000 מלפני 4 שנים 55 אינץ'. שקניתי אותה בהמלצת הפורום כאן, הייתה די קונצנזוס בזמנו.. אחלה TV
רוצה לדרג בגלל הגודל כי עברנו דירה והיא קטנה, מרחק צפייה עכשיו 3.5 מטר. חדר מואר בינוני .
הרגלי צפייה - ערוצים רגילים בסלקום טי.וי, סדרות ילדים ביוטיוב, קצת ספורט. לא כל כך רואים נטפליקס , 4k .וכאלה. השימוש שלנו די פשוט.
שעות צפייה הילדים רואים ביום , הורים בלילה .
יותר חשובה לי איכות מגודל מסך. אז זו פשרה שאני מוכן לעשות .
תודה!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
אם אתה לא צופה בתכני 4K/HDR לא צריך לקחת את הסדרות הכי גבוהות. מסכי 77" די מבקשים 4K ממרחק סביר.
הייתי הולך על 65"
נשמע שגם OLED וגם QLED יכולים להתאים לך.
הייתי הולך על 65"
נשמע שגם OLED וגם QLED יכולים להתאים לך.
או קיי
ביקור קצר מוגבל בזמן בא.ל.מ
שתי מסקנות
1. הגודל שמתאים לי הוא 75-77 אינץ', לא יותר לא פחות.
2. אין מצב להבין כלום על איכות הטלוויזיה משידור היורסופורט רמה ז' שמדובר שם.
אז מבין שצריך לעלות בתקציב
75 אינץ'
7500 שח
מה התמורה הטובה ביותר?
ביקור קצר מוגבל בזמן בא.ל.מ
שתי מסקנות
1. הגודל שמתאים לי הוא 75-77 אינץ', לא יותר לא פחות.
2. אין מצב להבין כלום על איכות הטלוויזיה משידור היורסופורט רמה ז' שמדובר שם.
אז מבין שצריך לעלות בתקציב
75 אינץ'
7500 שח
מה התמורה הטובה ביותר?
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4809
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
אתה רואה הבדלים בין המסכים? אתה טוען שאתה 'לא וידאופיל'... רק אתה יכול לענות על זה...
אל תתבייש, קח דיסק און קי עם תוכן שאתה מכיר, ותציג בחנויות. כך תוכל לעמוד אם איכות התמונה מספקת אותך.2. אין מצב להבין כלום על איכות הטלוויזיה משידור היורסופורט רמה ז' שמדובר שם....
אני מודה שאני סומך על החברים פה בפורום יותר מאשר על עצמי (: ועדיין לא התאכזבתי מגישה זו...13/11/2022 22:28שי-כ כתב: אתה רואה הבדלים בין המסכים? אתה טוען שאתה 'לא וידאופיל'... רק אתה יכול לענות על זה...
אל תתבייש, קח דיסק און קי עם תוכן שאתה מכיר, ותציג בחנויות. כך תוכל לעמוד אם איכות התמונה מספקת אותך....
אבל זרקת רעיון עם הדיסק און קי