מנסה למצוא את הפתרון הזול והאופטימלי מבחינתי, דירת דופלקס 130 מטר, מרחב ציבורי יחסית קטן (מטבח + סלון) 4 חדרי שינה גדולים
בסלון ובחדרים יש נק' רשת קווית.
בקומה השנייה (מדרגות ספירלה בתוך הבית) חדר קטן וגג גדול... צריך שהאינטרנט יעבוד טוב גם בגג לצורך מקרן.
בכניסה לבית יש ארון פלסטיק קטן שלשם מגיעה כל הכבילה של ה RG45 בגלל שזה ממש קטן וצריך LAN פנוי להכניס את כל החדרים והסלון חשבתי למקם בתוכו מודם הכי פשוט שעובד עם סיבים אופטיים ויוכל להתממשק עם Huawei AX3 pro ואותו למקם בסלון שהוא במרכז הבית ולחבר אותו קווית לנק' רשת בסלון.
מודם שמתאים לסיבים אופטיים של פרטנר
-
miko79
- חבר ותיק

- תגובות: 1121
- שם מלא: עומר
- נתן תודות: 128 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
תודה, כדי להבין לעומק
האם הסיב האופטי מתחבר לממיר מדיה ואפשר לחבר אותו לאחד מהכבלים של ה RG45 שמגיעים לארון תקשורת (למשל לכבל RG45 שמגיע לנק' רשת בסלון ושם אני יכול למקם את הנתב huawei ax3 pro
האם הסיב האופטי מתחבר לממיר מדיה ואפשר לחבר אותו לאחד מהכבלים של ה RG45 שמגיעים לארון תקשורת (למשל לכבל RG45 שמגיע לנק' רשת בסלון ושם אני יכול למקם את הנתב huawei ax3 pro
כן09/11/2022 22:50miko79 כתב: תודה, כדי להבין לעומק
האם הסיב האופטי מתחבר לממיר מדיה ואפשר לחבר אותו לאחד מהכבלים של ה RG45 שמגיעים לארון תקשורת (למשל לכבל RG45 שמגיע לנק' רשת בסלון ושם אני יכול למקם את הנתב huawei ax3 pro...