האם קודי יכול לשמש כסטימר עם IPTV ?
תלוי ברמת הציפיות שלך... לעידן+ הוא יספיק בדגש על VOD...
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6111
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
seri עשית מעט סלט מעט ונעשה לך סדר.
קודי כתוכנה יודע לפענח הכל מהכל - ההפעלה נעשית על החומרה, באם החומרה חזקה אז אין בעיות ובאם חלשה יהיו בעיות (זה גם תלוי במערכת ההפעלה על גבי החומרה, דבר שיישר קו במרוצת השנים מצד המפתחים).
אני משער שבעבר השתמשת באיזו הכלאה של בילד שמצאת לנכון וזה עבד חצי כוח.
IPTV הינו שם כולל לפרוטוקול העברת שידורי טלוויזיה באמצעות האינטרנט.
מה אתה מעוניין לעשות במחשב הלוח אשר ברשותך?
לצפות בו בתכנים מהמחשב?
לצפות בו בתכני VOD מאתרים כדוגמת רשת/קשת/כאן?
לצפות בשידורים חיים?
אתה צריך להיות מדוייק בדברייך, לגבי בילדים הנושא הכאוב הזה עדיין קיים במעמקי הסצנה, אבל אין אנו מכוונים לזה מסיבות ברורות של חוקיות הדבר, אתה יכול לחקור בנושא בעזרת גוגל אבל כאן איש לא יכוון אותך מסיבות ברורות (אישית לא השתמשתי בהכלאות הללו ולא מתכוון להשתמש).
אם כל מבוקשך זה לצפות בתכנים מהמחשב אז אתה צריך להגדיר שיתופים במחשב לתקיות המבוקשות (סרטים, מוזיקה, תמונות) ואז לנווט דרך הקודי מרחוק לתכנים אלו ולצפות.
אם אתה מעוניין בצפייה ב-VOD ולצד זה בערוצי טלוויזיה של עידן+ השונים, יש לך את ההרחבה המצויינת של פישנזון לקודי הנותנת מענה מושלם לעניין ומתוחזקת כבר שנים.
הנה הלינק להורדת המקור הרשמי של פישנזון: https://github.com/Fishenzon/repo/raw/m ... -1.0.2.zip
לאחר מכן, אתה נכנס בקודי להרחבות ובוחר התקנת מקור, מתקין את המקור (אפשר גם מדיסק און קי) ולאחר מכן תוכל להכנס למקור ולהתקין את ההרחבה של עידן+ ולהנות, זה די פשוט ויש גם תמיכה בטלוויזיה חיה להשלמת החוויה שזה מאוד מומלץ.
אם תסתבך אשמח לסייע, תהנה
קודי כתוכנה יודע לפענח הכל מהכל - ההפעלה נעשית על החומרה, באם החומרה חזקה אז אין בעיות ובאם חלשה יהיו בעיות (זה גם תלוי במערכת ההפעלה על גבי החומרה, דבר שיישר קו במרוצת השנים מצד המפתחים).
אני משער שבעבר השתמשת באיזו הכלאה של בילד שמצאת לנכון וזה עבד חצי כוח.
IPTV הינו שם כולל לפרוטוקול העברת שידורי טלוויזיה באמצעות האינטרנט.
מה אתה מעוניין לעשות במחשב הלוח אשר ברשותך?
לצפות בו בתכנים מהמחשב?
לצפות בו בתכני VOD מאתרים כדוגמת רשת/קשת/כאן?
לצפות בשידורים חיים?
אתה צריך להיות מדוייק בדברייך, לגבי בילדים הנושא הכאוב הזה עדיין קיים במעמקי הסצנה, אבל אין אנו מכוונים לזה מסיבות ברורות של חוקיות הדבר, אתה יכול לחקור בנושא בעזרת גוגל אבל כאן איש לא יכוון אותך מסיבות ברורות (אישית לא השתמשתי בהכלאות הללו ולא מתכוון להשתמש).
אם כל מבוקשך זה לצפות בתכנים מהמחשב אז אתה צריך להגדיר שיתופים במחשב לתקיות המבוקשות (סרטים, מוזיקה, תמונות) ואז לנווט דרך הקודי מרחוק לתכנים אלו ולצפות.
אם אתה מעוניין בצפייה ב-VOD ולצד זה בערוצי טלוויזיה של עידן+ השונים, יש לך את ההרחבה המצויינת של פישנזון לקודי הנותנת מענה מושלם לעניין ומתוחזקת כבר שנים.
הנה הלינק להורדת המקור הרשמי של פישנזון: https://github.com/Fishenzon/repo/raw/m ... -1.0.2.zip
לאחר מכן, אתה נכנס בקודי להרחבות ובוחר התקנת מקור, מתקין את המקור (אפשר גם מדיסק און קי) ולאחר מכן תוכל להכנס למקור ולהתקין את ההרחבה של עידן+ ולהנות, זה די פשוט ויש גם תמיכה בטלוויזיה חיה להשלמת החוויה שזה מאוד מומלץ.
אם תסתבך אשמח לסייע, תהנה
תודה בני ורפי
כמו שאמרתי כבר התקנתי בעבר קודי על Raspberry pi 2
כאשר התקנתי מערכת ההפעלה לינוקס Openelec , שהכל יהיה קל יותר.
רציתי לקנות סטרימר עם אנדרואיד כדי להשתמש ב IPTV (המונידיאל בפתח)
אין לי צורך בהוט / Yes או פרטנר , יש לי טריפל של שנים מהם ונטפליקס - סגור מכל הפינות
האם ה IPTV של קודי על הפלטפורמה שיש לי ירוץ טוב כמו על סטרימר עם אנדרואיד - או לקנות אחד חדש.
ושוב, המטרה רק ספורט/מונידיאל ב IPTV
כמו שאמרתי כבר התקנתי בעבר קודי על Raspberry pi 2
כאשר התקנתי מערכת ההפעלה לינוקס Openelec , שהכל יהיה קל יותר.
רציתי לקנות סטרימר עם אנדרואיד כדי להשתמש ב IPTV (המונידיאל בפתח)
אין לי צורך בהוט / Yes או פרטנר , יש לי טריפל של שנים מהם ונטפליקס - סגור מכל הפינות
האם ה IPTV של קודי על הפלטפורמה שיש לי ירוץ טוב כמו על סטרימר עם אנדרואיד - או לקנות אחד חדש.
ושוב, המטרה רק ספורט/מונידיאל ב IPTV
למודיאל זה פשוט - כמעט הכל בערוץ 11 (חלק ברשת 13). אם אין לך אותו ב1080P מאחת הספקיות - כן, תוסף עידן + מכיל גם את שניהם ב1080P, כמו גם האפליקציה IsraTV (נדמה לי שכוללת היום , גם את ספורט1). אתה תחליט איפה נוח לך יותר - RP2, או אנדרואיד, או חלונות על "סתם" מחשב.. קודי זהה בכולם...
https://sports.walla.co.il/item/3498345
מזכרוני מהעבר, ערוץ 11 שידר גם ב"דיגיטל" ( כלומר באתר שלו באינטרנט) ישירות את כל המשחקים, אז גם כל דפדפן פשוט יספיק ...
https://sports.walla.co.il/item/3498345
מזכרוני מהעבר, ערוץ 11 שידר גם ב"דיגיטל" ( כלומר באתר שלו באינטרנט) ישירות את כל המשחקים, אז גם כל דפדפן פשוט יספיק ...