עזרה במציאת dac בארץ
א.אני מחפש dac בחיבור spdif או Usb ,התקציב הוא 2500 שקלים וחובה שזה יהיה משהו שניתן למצוא בארץ כי אני לא הולך להזמין משהו מח"ול אני רוצה משהו שאני יכול לשמוע אותו לפני הקנייה.
איפה ניתן למצוא מכשירים כאלו?
ב.האם DAC בחיבור spdif עדיף על usb ?
איפה ניתן למצוא מכשירים כאלו?
ב.האם DAC בחיבור spdif עדיף על usb ?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
לא קל למצוא DAC בארץ בעיקר ברמות מחיר כאלו תשקול בכל זאת לרכוש מחול
בכל מקרה זאת אפשרות של מוצר שאתה יכול לשמוע ולרכוש בארץ:
XINDAK DAC 3 MKII
דף המוצר:
http://www.aufi.co.il/cd/index.php?xindakdac
בכל מקרה זאת אפשרות של מוצר שאתה יכול לשמוע ולרכוש בארץ:
XINDAK DAC 3 MKII
דף המוצר:
http://www.aufi.co.il/cd/index.php?xindakdac
מה היינו עושים בלי מוזיקה?
התייאשתי,מחיפוש ברשת ובעוד פורומים הבנתי שאין כמעט שום דבר בארץ היות ואין ביקוש,כנראה שאני ילך על נגן cd.
הנגן יחובר אנלוגית למגבר אוזניות (aqua head)+אוזניות dt 990,ויחובר גם אנלוגית לרסיבר קולנוע ביתי 540 v2 של קיימבריג' ששווה בערך 3.3 K ,הרמקולים הקדמיים שברשותי הם aegis evo 3 של aqustic energy והשווי שלהם יד ראשונה פה בארץ הוא בערך 4 K
כמה יהיה תקציב שפוי להשקיע בנגן כי זה לא שיש לי מערכת מטורפת שדורשת את זה ?התקציב אני מניח 1000-2000 ש"ח אבל אם תגידו לי שיש הבדל ששווה תוספת במחיר אפילו עד 3 K זה אפשרי.
הנגן יחובר אנלוגית למגבר אוזניות (aqua head)+אוזניות dt 990,ויחובר גם אנלוגית לרסיבר קולנוע ביתי 540 v2 של קיימבריג' ששווה בערך 3.3 K ,הרמקולים הקדמיים שברשותי הם aegis evo 3 של aqustic energy והשווי שלהם יד ראשונה פה בארץ הוא בערך 4 K
כמה יהיה תקציב שפוי להשקיע בנגן כי זה לא שיש לי מערכת מטורפת שדורשת את זה ?התקציב אני מניח 1000-2000 ש"ח אבל אם תגידו לי שיש הבדל ששווה תוספת במחיר אפילו עד 3 K זה אפשרי.
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
CDP זה משהו אחד וDAC זה משהו אחר
אם אתה רוצה לשמוע אך ורק CD, אז CDP איכותי הוא פתרון טוב.
אבל אם אתה שומע בעיקר קבצים מהמחשב (כמוני) אז כרטיס קול איכותי או DAC יעשו את העבודה.
פתרון טוב לDAC איכותי ולא יקר הוא הSB
אם אתה רוצה לשמוע אך ורק CD, אז CDP איכותי הוא פתרון טוב.
אבל אם אתה שומע בעיקר קבצים מהמחשב (כמוני) אז כרטיס קול איכותי או DAC יעשו את העבודה.
פתרון טוב לDAC איכותי ולא יקר הוא הSB
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
לא מוזכר משהו על היבוא של המכשיר המדהים הזה אז לדעתי אין לו יבוא הוא מומלץ מאוד בעל ביקורות מהללות
תדבר עם חבר הפורום Overdrive הוא רכש את המכשיר תוכל לתאם איתו זמן האזנה הוא ישמח הוא גם יכול לספר לך כיצד רכש אותו
תדבר עם חבר הפורום Overdrive הוא רכש את המכשיר תוכל לתאם איתו זמן האזנה הוא ישמח הוא גם יכול לספר לך כיצד רכש אותו
PONI אם אתה מוכן למתוח את התקציב ל3K אז יש לך את האפשרות לרכוש את הDAC ששחר מהםורום קנה הוא נראה לא רע ויש לו USB רק דבר אחד שתיהיה צריך לרכוש אותו מחול אין לך הרבה בררות אם ממש חשוב לך להאזין למוצר לפני שאתה קונה אתה יכול לשאול את שיר אם הוא מוכן לכבד אותך בשעת האזנה למכשיר
נשמע רעיון טוב,מה השם משתמש שלו שאני ישלח לו הודעה פרטית?ofek4490 כתב:PONI אם אתה מוכן למתוח את התקציב ל3K אז יש לך את האפשרות לרכוש את הDAC ששחר מהםורום קנה הוא נראה לא רע ויש לו USB רק דבר אחד שתיהיה צריך לרכוש אותו מחול אין לך הרבה בררות אם ממש חשוב לך להאזין למוצר לפני שאתה קונה אתה יכול לשאול את שיר אם הוא מוכן לכבד אותך בשעת האזנה למכשיר...