:!: IFA: סוני חושפת היום ב IFA נגן בלו-ריי חדש BDP-S500
-
ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6602
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 500 פעמים
- יצירת קשר:
הנגן בשונה מאחיו ה BDP-S300 תומך בפורמטי הסאונד Dolby True HD ו DTS-HD1, בנוסף יש לו יציאת HDMI 1.3.
מחיר $800 דולר ל דגם 300, $1200 לדגם 500.
http://www.engadget.com/2007/08/30/sony ... ay-player/
מחיר $800 דולר ל דגם 300, $1200 לדגם 500.
http://www.engadget.com/2007/08/30/sony ... ay-player/
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46326
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5067 פעמים
אני מאמין שיש טעות במחיר, ה BDP-S300 ימכר ב 500$
http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/sto ... 1665088000
אגב, במהלך ספטמבר ישפאר מתכננת השקה של ה BDP-S300.
http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/sto ... 1665088000
אגב, במהלך ספטמבר ישפאר מתכננת השקה של ה BDP-S300.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78772
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5374 פעמים
מעניין, הייתי ב-KEYNOTE SPEECH היום של BDA - BluRay Disk Association והם דיברו רק על ה-300, כולל נציגי סוני...
אגב, ה-Q/A SESSION של ה- BDA היה מדהים (צילמתי הרוב בוידאו, זה היה משעשע ביותר, העיתונאים ממש צלבו אותם על פירטיות, על BD-J, על BD+, על עסקאות עם סין, על "שוחד" לאולפנים להישאר עם BD, וכו').
הם רק הזכירו שמחר צפוייה הכרזה משמעותית של היטאצ'י על תחום ה-Blu-Ray אני מניח שמדובר על נגן חדש או על נגן COMBO חדש.
אגב, ה-Q/A SESSION של ה- BDA היה מדהים (צילמתי הרוב בוידאו, זה היה משעשע ביותר, העיתונאים ממש צלבו אותם על פירטיות, על BD-J, על BD+, על עסקאות עם סין, על "שוחד" לאולפנים להישאר עם BD, וכו').
הם רק הזכירו שמחר צפוייה הכרזה משמעותית של היטאצ'י על תחום ה-Blu-Ray אני מניח שמדובר על נגן חדש או על נגן COMBO חדש.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

ייתכן.
אפשרות נוספת הינה כותרי הייבריד. בצד אחד של הדיסק שכבת Blu-ray & HD DVD, בצד שני של הדיסק גרסת הכותר ב DVD.
כבר הוכרז כפטנט על ידי Warner באוקטובר 2006.
אפשרות נוספת הינה כותרי הייבריד. בצד אחד של הדיסק שכבת Blu-ray & HD DVD, בצד שני של הדיסק גרסת הכותר ב DVD.
כבר הוכרז כפטנט על ידי Warner באוקטובר 2006.
- oferlaor
- מנהל

ראיתי אותו היום בביתן של סוני (אך לא את ה-VW60, הם מלמלו איזה משהו על CEDIA בראש מורכן, בערך כמו שפנסוניק עשו, רק שפנסוניק לפחות הביאו את המקרן, אפילו שהם לא הדליקו אותו).
היום הייתי ב-ROUND TABLE עם כמה אנליסטים וכותבי טורים אמריקאיים (BUSINESS WEEK, HD GURU, WIDESCREEN REVIEW). יש בהחלט עליה "מדאיגה" של טושיבה בסקרים האחרונים, אבל אני עדיין בדעה ש- HD DVD נלחם בתוצאה בלתי נמנעת בגלל ה-PS3
היום הייתי ב-ROUND TABLE עם כמה אנליסטים וכותבי טורים אמריקאיים (BUSINESS WEEK, HD GURU, WIDESCREEN REVIEW). יש בהחלט עליה "מדאיגה" של טושיבה בסקרים האחרונים, אבל אני עדיין בדעה ש- HD DVD נלחם בתוצאה בלתי נמנעת בגלל ה-PS3
-
ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6602
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 500 פעמים
- יצירת קשר:
עופר,
גם בכמות ההכרזות של מכשירי BD מול HD, ההבדל הוא עצום לטובת ה BD. להערכתי הרמת הראש של מחנה ה HD היא ניסיון נואש (שעלה להם $150M) להחייאת הפורמט, ותוך שנה לערך ההפרשים יעלו ל 1:9
גם בכמות ההכרזות של מכשירי BD מול HD, ההבדל הוא עצום לטובת ה BD. להערכתי הרמת הראש של מחנה ה HD היא ניסיון נואש (שעלה להם $150M) להחייאת הפורמט, ותוך שנה לערך ההפרשים יעלו ל 1:9
- oferlaor
- מנהל

אגב, ראיתי את שני נגני ה-COMBO שהציגו LG וסמסונג.
חביבים, יקרים, אבל לא הכי שווים בעולם.
הם לא קיבלו את ה-CERTIFICATION המלא של HD DVD כי הם לא תומכים בכל הפונקציות שהם חייבים, אבל לדבריהם הם עובדים קשה בשביל לקבל את זה.
חביבים, יקרים, אבל לא הכי שווים בעולם.
הם לא קיבלו את ה-CERTIFICATION המלא של HD DVD כי הם לא תומכים בכל הפונקציות שהם חייבים, אבל לדבריהם הם עובדים קשה בשביל לקבל את זה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

קראתי שהם ללא מחברי רשת ולכן כל האפשרויות האינטרקטיביות חסומות בפניהם.
במידה ונרצה לצפות בסרט ללא התוספות, המכשיר כנראה יעשה את שלו.
במידה ונרצה לצפות בסרט ללא התוספות, המכשיר כנראה יעשה את שלו.
- oferlaor
- מנהל