בעית חיבור דרך DVI, מה עושים?
שלום,
קניתי מסך חדש וניסיתי לחבר אותו לכרטיס מסך [Nvidia 6800 NU]', והמסך מראה no signal, צריך לציין שעד היום לא ניסיתי אפילו פעם אחת לחבר דרך DVI את המסך רק דרך VGA [יש יציאה אחת VGA ואחת DVI] מה אפשר לעשות?
בנתיים המסך מחובר דרך VGA אבל בקרוב אני הולך לקבל טלוויזיה חדשה לחדר ואני רוצה לחבר אותה דרך הDVI.
תודה
קניתי מסך חדש וניסיתי לחבר אותו לכרטיס מסך [Nvidia 6800 NU]', והמסך מראה no signal, צריך לציין שעד היום לא ניסיתי אפילו פעם אחת לחבר דרך DVI את המסך רק דרך VGA [יש יציאה אחת VGA ואחת DVI] מה אפשר לעשות?
בנתיים המסך מחובר דרך VGA אבל בקרוב אני הולך לקבל טלוויזיה חדשה לחדר ואני רוצה לחבר אותה דרך הDVI.
תודה
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46419
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
תבדוק ב manual של המסך איזה רזולוציות הוא מסוגל לקבל דרך מחבר ה dvi.
במידה והמסך לא מסוגל לקבל את רזולוציית ה native שלו דרך מחבר ה dvi, תשתמש ב vga.
במידה והמסך לא מסוגל לקבל את רזולוציית ה native שלו דרך מחבר ה dvi, תשתמש ב vga.
לא בדיוק הבנתי מה הכוונה של: "במידה והמסך לא מסוגל לקבל את רזולוציית ה native שלו דרך מחבר ה dvi", בכל מקרה בנתיים הורדתי את הדרייבר [לא מבין למה צריך אבל שיהיה] ועדיין לא עובד.ziv_r כתב:תבדוק ב manual של המסך איזה רזולוציות הוא מסוגל לקבל דרך מחבר ה dvi.
במידה והמסך לא מסוגל לקבל את רזולוציית ה native שלו דרך מחבר ה dvi, תשתמש ב vga....
מראה NO signal, ניסיתי לשנות את הרזולוציות ולנסות לחבר שוב אבל עדיין לא עובד, יש מצב שקצת אבק שם דפק את החיבור? כאילו זאת בעיה מוכרת שאם לא משתמשים בחיבור כזה הוא מפסיק לעבוד?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אי פעם הכבל DVI עבד לך? ייתכן והוא תקול.
כאשר מחברים מסך LCD למחשב, הכי מומלץ לעבוד ברזולוציית ה native של המסך (היא רשומה ב manual), רזולוציה זו המסך ידע להציג בצורה הטובה ביותר.
כאשר מחברים מסך LCD למחשב, הכי מומלץ לעבוד ברזולוציית ה native של המסך (היא רשומה ב manual), רזולוציה זו המסך ידע להציג בצורה הטובה ביותר.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אתה אולי מתכוון שניסית לחבר כבל DVI-DVI עם מתאם של VGA ל DVI?
מחבר DVI יודע להעביר גם סיגנל וידאו דיגיטלי וגם אנלוגי. כנראה שהמסך שלך יודע לקבל דרך כניסת ה DVI שלו רק סיגנל דיגיטלי. המתאם שאתה מחבר מעביר סיגנל אנלוגי לכבל ה DVI והמסך פשוט לא מתבונן בפינים הללו כאשר מחברים לו כבל כזה.
בכל אופן, תחבר VGA-VGA או DVI-DVI, אין טעם לחבר דרך המתאם.
מחבר DVI יודע להעביר גם סיגנל וידאו דיגיטלי וגם אנלוגי. כנראה שהמסך שלך יודע לקבל דרך כניסת ה DVI שלו רק סיגנל דיגיטלי. המתאם שאתה מחבר מעביר סיגנל אנלוגי לכבל ה DVI והמסך פשוט לא מתבונן בפינים הללו כאשר מחברים לו כבל כזה.
בכל אופן, תחבר VGA-VGA או DVI-DVI, אין טעם לחבר דרך המתאם.
תודה על ההסבר...ziv_r כתב:אתה אולי מתכוון שניסית לחבר כבל DVI-DVI עם מתאם של VGA ל DVI?
בכל אופן, תחבר VGA-VGA או DVI-DVI, אין טעם לחבר דרך המתאם....
אז בכל זאת יש מצב שהכבל תקול, אני אנסה להשיג אחד אחר.
קרה כזה דבר פעם למישהו?
עריכה:
משהו מאוד מאוד מוזר קרה עכשיו, אחרי שניסיתי כל אפשרות עם הכבלים בטעות כנראה השארתי את שניהם מחוברים DVI וVGA כאשר הוא הצליח לזהות רק את הANALOG, פתאום דפקתי בטעות על השולחן עם הרגליים ואני רואה המסך נתקע אבל משום מה כתב: DIGITAL, ניתקתי את הVGA ועובד עכשיו רק דרך DVI, דבר שלא קרה לפני.
תודה לכל העוזרים