:!: IFA: פיליפס חשפה היום את מסכי AUREA / SEDUCTION BY LIGHT
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78763
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
http://www.aurea.philips.com/
המסכים נחשפו היום רשמית - המסגרת שלהם כוללת יכולת להקרין אור לא רק מסביב למסגרת של המסך.
לשם ההדגשה של האפקט זה, הם הפיקו סרט קצר בסגנון פילם נואר עתידני (אך צבעוני) בהפקה צרפתית עם מוזיקה, אפקטים. הסרט שצפיתי בו היום (וקיבלתי עותק DVD שלו...) הוא בסיס לשיווק של המסכים החדשים.
עוד על המסכים ועל ההתרשמות שלי בדיווחי IFA עתידיים שלי.
המסכים נחשפו היום רשמית - המסגרת שלהם כוללת יכולת להקרין אור לא רק מסביב למסגרת של המסך.
לשם ההדגשה של האפקט זה, הם הפיקו סרט קצר בסגנון פילם נואר עתידני (אך צבעוני) בהפקה צרפתית עם מוזיקה, אפקטים. הסרט שצפיתי בו היום (וקיבלתי עותק DVD שלו...) הוא בסיס לשיווק של המסכים החדשים.
עוד על המסכים ועל ההתרשמות שלי בדיווחי IFA עתידיים שלי.
נערך לאחרונה על ידי oferlaor ב 31/08/2007 2:26, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
oferlaor
- מנהל

ככה זה באמת נראה, זה מאוד מזכיר אור נוזלי שפשוט זז מסביב למסך וצובע את החדר ואת המסגרת לפי התוכן.
לשם הדגמת הטכנולוגיה השתמשו כאמור בסרט שהופק לשם כך על ידי הבמאי וונג קר וואי.
לשם הדגמת הטכנולוגיה השתמשו כאמור בסרט שהופק לשם כך על ידי הבמאי וונג קר וואי.
-
- מנכ"ל פיליפס רודי פרווסט שמאחוריו שלושה מסכי AUREA פועלים
-
- ככה זה באמת נראה בשטח!
-
oferlaor
- מנהל

arielshu,
הוא הפיק לפיליפס סרט קונספטואלי קצר (10 - 15 דקות) יש לי את הסרט באמתחתי כאן.
זה סרט מאוד צבעוני ומאוד "אומנותי" שהמטרה שלו היא להדגים את היכולות של AUREA. לטעמי הסרט היה "יותר מדי", ודווקא הפרסומת "הפשוטה" של AMBILIGHT הדגימה את ה-AUREA הרבה יותר יפה...
dudib,
זה מוצר יותר קונספטואלי. קשה לי להאמין שמי שרוכש אותו (במיוחד במחירים שאני שמעתי...) מתעניין במספרים שלו. פיליפס באופן כללי מתרחקת ממספרים ומנסה לתת למסכים ADDED VALUE וגישה עיצובית שאין לאחרים (כלומר, "אנחנו לא סתם עוד מסך אחד מתוך 100 יצרנים"), ובפעולת הבידול הזו הם לדעתי הצליחו מאוד.
ofirc6,
זה שרשור על מסכי AUREA. אם יש לך שאלות לגבי אינטרנט - נא פתח שרשור יעודי.
הוא הפיק לפיליפס סרט קונספטואלי קצר (10 - 15 דקות) יש לי את הסרט באמתחתי כאן.
זה סרט מאוד צבעוני ומאוד "אומנותי" שהמטרה שלו היא להדגים את היכולות של AUREA. לטעמי הסרט היה "יותר מדי", ודווקא הפרסומת "הפשוטה" של AMBILIGHT הדגימה את ה-AUREA הרבה יותר יפה...
dudib,
זה מוצר יותר קונספטואלי. קשה לי להאמין שמי שרוכש אותו (במיוחד במחירים שאני שמעתי...) מתעניין במספרים שלו. פיליפס באופן כללי מתרחקת ממספרים ומנסה לתת למסכים ADDED VALUE וגישה עיצובית שאין לאחרים (כלומר, "אנחנו לא סתם עוד מסך אחד מתוך 100 יצרנים"), ובפעולת הבידול הזו הם לדעתי הצליחו מאוד.
ofirc6,
זה שרשור על מסכי AUREA. אם יש לך שאלות לגבי אינטרנט - נא פתח שרשור יעודי.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8127
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
בדיוק,dudib כתב:נראה יפה , השאלה איך המסך עצמו ....
ואני אוסיף, בשביל מה זה טוב או בשביל מה צריך את זה בכלל ?
מה אני דיסקוטק ?
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
-
oferlaor
- מנהל

Lior_M,
AMBILIGHT במקור נועד לשפר שחורים על ידי צמצום האישון על ידי אור אחורי שאינו מוחזר למסך.
בשלב שני הוסיפו לו גם עוצמה שמשתנה לפי התוכן.
בשלב נוסף הוסיפו לו צבעים והקיפו לאט לאט את המסך. פיליפס מראים מחקרים שבודקים עייפות עין ועירנות (על ידי תגובות "מתיחות עור" ובדיקות קצב לב). לטענתם, האפקט החדש משפר מאוד את העירנות ובו בזמן מונע עייפות. כל זאת, תוך שילוב ב-IMMERSION, כלומר, אתה מרגיש יותר "בתוך הסרט" בלי שזה יעייף אותך.
עד כמה זה באמת שימושי צריך לראות בשטח, מה שכן, מי שמעוניין במכשיר ייחודי שאנשים לא ראו לפני כן, זה בהחלט עומד בקטגוריה.
AMBILIGHT במקור נועד לשפר שחורים על ידי צמצום האישון על ידי אור אחורי שאינו מוחזר למסך.
בשלב שני הוסיפו לו גם עוצמה שמשתנה לפי התוכן.
בשלב נוסף הוסיפו לו צבעים והקיפו לאט לאט את המסך. פיליפס מראים מחקרים שבודקים עייפות עין ועירנות (על ידי תגובות "מתיחות עור" ובדיקות קצב לב). לטענתם, האפקט החדש משפר מאוד את העירנות ובו בזמן מונע עייפות. כל זאת, תוך שילוב ב-IMMERSION, כלומר, אתה מרגיש יותר "בתוך הסרט" בלי שזה יעייף אותך.
עד כמה זה באמת שימושי צריך לראות בשטח, מה שכן, מי שמעוניין במכשיר ייחודי שאנשים לא ראו לפני כן, זה בהחלט עומד בקטגוריה.
-
oferlaor
- מנהל

קטע וידאו (לא כל הסרט של וונג קאר וואי) שמדגים איך זה עובד (בפועל זה עובד בדיוק ככה, אולי אפילו יותר יפה):
http://www.youtube.com/watch?v=ulGs3nqRDk8
http://www.youtube.com/watch?v=ulGs3nqRDk8
- aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
אנחנו גולשים וזה גם לא כל כך יקר... דומה מאוד לחבילת 5M...ofirc6 כתב:במקום העבודה שלי כשכל העובדים הלכו הביתה ואני נשאר לבד, קצב ההורדה מתקרב ל- 800 קילו בית ומדובר על ארגון של 1000 עובדים! מתי גם אנחנו נגלוש בקצבים כאלה?...
HiFiMusic IL
- aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
יותר מעניין איך זה עובד על סרט נורמאלי לא החרטה הצבעוני הזה...oferlaor כתב:קטע וידאו (לא כל הסרט של וונג קאר וואי) שמדגים איך זה עובד (בפועל זה עובד בדיוק ככה, אולי אפילו יותר יפה):
http://www.youtube.com/watch?v=ulGs3nqRDk8...
HiFiMusic IL