חיברתי את הHTPC לטלויזיה ורואים שחור לבן...מה עושים?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
תוודא שהכרטיס מסך מוגדר לחיבור המתאים (אם אתה מחובר ב-COMPOSITE אז להגדיר בכרטיס מסך COMPOSITE ואם SVIDEO אז SVIDEO). תוודא שגם הגדרת PAL ולא NTSC (למרות שרוב הטלוויזיות היום מקבלות את שתי שיטות השידור עדיף ללכת על בטוח).
יעזור גם עם תעלה תמונות מסך של היציאות בכרטיס מסך, הכניסות בטלויזיה, הכבלים שאתה משתמש ואת מה שהגדרת בכרטיס מסך.
יעזור גם עם תעלה תמונות מסך של היציאות בכרטיס מסך, הכניסות בטלויזיה, הכבלים שאתה משתמש ואת מה שהגדרת בכרטיס מסך.
נערך לאחרונה על ידי erezr ב 31/08/2007 0:00, נערך פעם 1 בסך הכל.
wow הצלחתי...תודה רבה חברה!..
עכשיו יש בעיה אחרת משום מה המעבד של הHTPC שלי מתחמם מהר מדי (10 שניות אחרי שהווינדוס עולה..וזהו המחשב קופא)מזה יכול להיות? המאוור חדש ועובד..
AMD 3000
הבאתי את המחשב בצהריים..התקנתי את הMCE עבד כמה שעות כמו שצריך
ועכשיו לקראת הערב הוא התחיל להתחמם בצורה מטורפת...יש משהו שאני יכול לעשות?
אני לא מצליח לעלות על הבעיה..
עכשיו יש בעיה אחרת משום מה המעבד של הHTPC שלי מתחמם מהר מדי (10 שניות אחרי שהווינדוס עולה..וזהו המחשב קופא)מזה יכול להיות? המאוור חדש ועובד..
AMD 3000
הבאתי את המחשב בצהריים..התקנתי את הMCE עבד כמה שעות כמו שצריך
ועכשיו לקראת הערב הוא התחיל להתחמם בצורה מטורפת...יש משהו שאני יכול לעשות?
אני לא מצליח לעלות על הבעיה..
אתה בטוח שהתקנת את המאוורר כמו שצריך?
תבדוק שחיברת את החשמל של המאוורר לפינים המתאימים בלוח אם. בדר"כ יש מספר חיבורים אבל רק אחד מסוגל לתת מספיק מתח.
אתה יכול להיכנס ל-Bios. בדר"כ רשום שם את הטמפ' של המעבד ואת המהירות סיבוב של המאוורר.
תבדוק שחיברת את החשמל של המאוורר לפינים המתאימים בלוח אם. בדר"כ יש מספר חיבורים אבל רק אחד מסוגל לתת מספיק מתח.
אתה יכול להיכנס ל-Bios. בדר"כ רשום שם את הטמפ' של המעבד ואת המהירות סיבוב של המאוורר.
המאוורר(של המעבד) מסתובב..לפי מה שאני זוכר בביוס 1554 סיבובים משהו כזה..או 2000 וקצת(אחד של הסיסטם ואחד של המעבד
מעלות מערכת 37
מעלות מעבד 46
משהו כזה..=\..
ישר אחרי קריסה
יש הצעות?
ואני מאמין שהמתח מחובר כמו שצריך עם הכל מסתובב לא?
מעלות מערכת 37
מעלות מעבד 46
משהו כזה..=\..
ישר אחרי קריסה
יש הצעות?
ואני מאמין שהמתח מחובר כמו שצריך עם הכל מסתובב לא?