אז מה צריך כדי להצטרף?
- יש צורך בתוכנה בשם smart iptv
ראו מידע על התוכנה למי שלא מכיר דרך האתר https://siptv.app/mylist/
התוכנה קיימת להורדה בחנות של LG, סמסונג ועוד יצרנים - צריך סך הכל מסך חכם, למי שאין מסך חכם ורוצה להנות יש צורך באנדרואיד TV או בכל מערכת אחרת התומכת בתוכנה זו.
- אני אתן גישה לרשימה שלי רק לבעלי וותק באתר הזה של כמה שנים לא מישהו שהצטרף לפני שבוע או יומיים.
יש לפנות בפרטי עם כתובת המזהה שאותה מקבלים במסך הראשי של התוכנה לאחר התקנתה (רצוי שהמסך יהיה מחובר קווית לרשת ולא אלחוטית - שימו לב האקטיבציה מול מפתחי התוכנה היא פר מאק אדרסס ולכן ישנה חשיבות כדי שלא תאבדו כסף או תשלמו כפול, כמו כן להזרמה חלקה תמיד מומלץ חיבור קווי לנתב במידת האפשר).
יש לחכות בסבלנות לאחר מסירת הפרטים בפרטי עד שאתפנה, ולאחר שאני מתקף את הכתובת של מכשירכם אתם מרחוק מרעננים את התוכנה עם כפתור האפס בשלט. בזה העניין מסתכם, אתם גם יכולים להתקין את התוכנה לשבוע חינם כדי להתרשם.
שימו לב - יש פיצ'ר חשוב ב-SIPTV שהוא תמיכה בהצגת הערוצי עידן+ מהממיר המובנה בטלוויזיה באם יש אנטנה מחוברת וסרקתם כמובן.
יש ללכת להגדרות התוכנה ולסמן את האפשרות שם של הצגת ערוצי DVBT/C/S, לאחר שתעשו זאת תתווסף קטגורייה חדשה לרשימה בשם DVB CHANNELS עם כל התחנות בסוף הרשימת קטגוריות.
מה כלול במה שאני מציע?
- פתרון לצפייה בערוצי עידן+ ללא צורך באנטנה
- צפייה בערוצים מובחרים מהעולם באיכות גבוהה (חדשות, בידור, מוזיקה וספורט)
- לוח שידורים היברידי מפורט לתחנות השונות (לוח מתוחזק שלי לישראל + לוח שידורים מצד מפתחי התוכנה לערוצים הבינלאומיים)
- זפזופ מהיר עם השלט של הטלוויזיה שלכם
אף ערוץ אינו מאוכסן אצלי באיזו שהיא צורה, הערוצים מגיעים ישירות מהמקורות שלהם הרשמיים ולא ממני אישית, אם בעל ערוץ מוצא את עצמו נפגע באיזו שהיא צורה אנא צור קשר בפרטי והערוץ יוסר במיידית.
כל הערוצים ניתנים לצפייה בחינם באינטרנט ולא כרוכים בתשלום - אם מישהו דורש ממכם כסף כנגד אז הוא גוזל ממכם בוודאות.
אני לא מבקש תרומה כנגד השקעתי מה שאני כן מבקש זו מילת תודה בשרשור הנ"ל אם אתם מרוצים ממה שאתם מקבלים.
מה חדש?
כל הערוצים מחולקים לפי קטגוריות - עם הכפתור הכחול ניתן לעבור בין הקטגוריות השונות
מה בתכנון?
ערוצי שפה נוספים בהמשך
בשרשור זה תוכלו לדווח על תקלות למשל.
שימו לב שיש פה בשרשור וגם בפורום לצערי כמה טרולים קבועים, טרולים פועלים מתוך מניעים של רצון להשגת תשומת לב, הפצת מידע כוזב, הטעיות ועוד. אל תתנו יד לתופעה הזאת ברשת האינטרנט, יש פיצ'ר פה ב-HT של הוספת נודניק, לחיצה על הפרופיל של הטרול והוספה כנודניק תבטיח שלא תחשפו יותר לתכנים שהוא כותב או מגיב לשרשורים שלכם ותתרום לכם לגלישה נעימה ובטוחה בפורום שלנו.