audiolab 8000s/se - הכל בגלל הכסף.
טוב בהמשך למסעותי בעקבות המערכת האולטימטיבית בסכום קטן יחסית ובהמשך לאשכול הזה: http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=37087
עלתה לה היום החלטה לקפוץ לסטריאו סטאר ולהתקדם עם ההגברה.
רמקולים 99.9% שאני לוקח את המיני מוניטור של פרדיים.
רמקול ששמעתי אותו טוב בכל הגברה שיצא לי לשמוע היום.
בתחילת הביקור שלי היום בחנות שמעתי את הימאה 397 עד ה797 ובכל זאת החלטתי לעבור הלאה.
לקח אותי הבחור לשמוע את ה8000s של audiolab. בהתחלה היה לי קצת קשה להתרגל אבל עם הזמן התחלתי להבין עד כמה נכס המגבר הזה.
כאשר הגענו לשלב המחיר הייתה בעייה, המגבר הזה עם הרמקולים הנ"ל היו הרבה מעל התקציב שלי.
לאחר מכן התברר שקיימת גרסאת בת למגבר 8000SE אך ללא שלט. ההבדל של 500 שקל הוא זה שכן נותן לי לקנות את הסט הזה, לכן אמרתי שאין ברירה ונלך על הגרסא בלי השלט.
כאשר הגעתי הביתה נוכחתי לדעת שההבדל הוא לא רק בשלט אלה גם מדובר בעובדה שאני בעתיד לא יוכל לחבר אותו לרסיבר סראונד. דבר שדי חבל לי כי אני חושב קדימה בנוסף.
במילים עדינות ה500 שקל האלה קריטיים מאוד אבל מאוד. לכן רציתי לשמוע עד דעתכם על הסט שכי כנראה אני הולך עליו בבטחון מלא וכמובן על הסוגייה הקטנה והמעצבנת הזאת.
עלתה לה היום החלטה לקפוץ לסטריאו סטאר ולהתקדם עם ההגברה.
רמקולים 99.9% שאני לוקח את המיני מוניטור של פרדיים.
רמקול ששמעתי אותו טוב בכל הגברה שיצא לי לשמוע היום.
בתחילת הביקור שלי היום בחנות שמעתי את הימאה 397 עד ה797 ובכל זאת החלטתי לעבור הלאה.
לקח אותי הבחור לשמוע את ה8000s של audiolab. בהתחלה היה לי קצת קשה להתרגל אבל עם הזמן התחלתי להבין עד כמה נכס המגבר הזה.
כאשר הגענו לשלב המחיר הייתה בעייה, המגבר הזה עם הרמקולים הנ"ל היו הרבה מעל התקציב שלי.
לאחר מכן התברר שקיימת גרסאת בת למגבר 8000SE אך ללא שלט. ההבדל של 500 שקל הוא זה שכן נותן לי לקנות את הסט הזה, לכן אמרתי שאין ברירה ונלך על הגרסא בלי השלט.
כאשר הגעתי הביתה נוכחתי לדעת שההבדל הוא לא רק בשלט אלה גם מדובר בעובדה שאני בעתיד לא יוכל לחבר אותו לרסיבר סראונד. דבר שדי חבל לי כי אני חושב קדימה בנוסף.
במילים עדינות ה500 שקל האלה קריטיים מאוד אבל מאוד. לכן רציתי לשמוע עד דעתכם על הסט שכי כנראה אני הולך עליו בבטחון מלא וכמובן על הסוגייה הקטנה והמעצבנת הזאת.
לך תקח S...
ותצא לכמה בתי קפה פחות (תןכל לשמוע יותר מוזיקה).
OOPS
ותצא לכמה בתי קפה פחות (תןכל לשמוע יותר מוזיקה).
OOPS
נערך לאחרונה על ידי liorms ב 30/08/2007 17:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
אתה מתכוון ל-Sliorms כתב:לך תקח SE...
ותצא לכמה בתי קפה פחות (תןכל לשמוע יותר מוזיקה)....
חוץ מזה בהחלט מסכים עם ליאור קנית לעצמך כזאת מערכת לא תפנק תצמך בשביל עוד 500שקל תהיה מרוצה ותקבל בדיוק מה שאתה צריך זה לא שווה את זה?
כמי ששקל ובדק ממושכות את הAUDILAB 8000 - אל תוותר ההפרש הזה לא מצדיק את רכישת הדגם נטול השלט ונטול האופציה לחיבור לרסיבר.
עיצה ידידותית (אם לא מאוחר מדיי) תמיד תעשה סקר שוק לגבי מחירו של מוצר לפני שאתה סוגר עיסקה.
שלמה
עיצה ידידותית (אם לא מאוחר מדיי) תמיד תעשה סקר שוק לגבי מחירו של מוצר לפני שאתה סוגר עיסקה.
שלמה
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
הסברתי בשרשור הקודם.
אם תקנה מגבר זול ורמקולים יקרים אתה לא תנצל אותם ואתה תתחיל מתישהו לחפש החלפה של המגבר.
אם תקנה מגבר טוב אז אם יום אחד תחליט לשדרג רמקולים תוכל בקלות ללא החלפת המגבר.
בסופו של יום אחרי הCD מי שיוצר את הסיגנל המוגבר שיגיע לרמקול הוא המגבר. כאשר רמקול הוא רמקול טוב הוא יוציא את מה שהוא מקבל. אבל אם הוא מקבל משהו לא נכון, מעוות , חלש מדיי, עם רעשים , למשל , אז זה מה שהוא יוציא. כמו כן לרוב הניצול ממה שהוא יכול לתת הוא יחסית נמוך.
אם תקנה מגבר זול ורמקולים יקרים אתה לא תנצל אותם ואתה תתחיל מתישהו לחפש החלפה של המגבר.
בסופו של יום אחרי הCD מי שיוצר את הסיגנל המוגבר שיגיע לרמקול הוא המגבר. כאשר רמקול הוא רמקול טוב הוא יוציא את מה שהוא מקבל. אבל אם הוא מקבל משהו לא נכון, מעוות , חלש מדיי, עם רעשים , למשל , אז זה מה שהוא יוציא. כמו כן לרוב הניצול ממה שהוא יכול לתת הוא יחסית נמוך.
אז הנה, אתה רוצה להגיד לי שמגבר בסדר גודל שכזה (הְְֻֻ8000s) לא יוכל להוציא ְְֲ 100אחוז מרמקול בסדר גודל יותר גדול של המיני מוניטור?אורי_ו כתב:הסברתי בשרשור הקודם.
בסופו של יום אחרי הCD מי שיוצר את הסיגנל המוגבר שיגיע לרמקול הוא המגבר. כאשר רמקול הוא רמקול טוב הוא יוציא את מה שהוא מקבל. אבל אם הוא מקבל משהו לא נכון, מעוות , חלש מדיי, עם רעשים , למשל , אז זה מה שהוא יוציא. כמו כן לרוב הניצול ממה שהוא יכול לתת הוא יחסית נמוך....
הרי זה מה שעשיתי לקחתי מגבר מכובד כביכול ביחס לתקציב וסגרתי את התקציב עם איזה רמקולים שנכנסו.
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- קיבל תודות: 1 פעם
אמרת שהמגבר+מיני מוניטור עובר את הגבול שלך.
אם זה ביחד עובד אז תענוג. אני בעד!
חשבתי שיש לך בעיות תקציב.
יותר מזה. תקשיב. תגיד לבחור בסטיראו סטאר כשאתה יושב איתם שאתה לחוץ לגמריי בכסף.
אם התקציב שלך זה 5000, וזה יוצא ביחד 5500 לעשות 9 אחוז הנחה זה ממש לא משהו שירושש אותו .
אם אתה עוד משלם במזומן או תשלום אחד באשראי אז בכלל.
אבל אני שם לב שהמיני זה 2900+ אודיולאב הזול זה 3400 זה ביחד 6300.
אם את זה הוא עושה לך ב5500 זה אחלה של הנחה בעולם. בקיצור כבר דיי איבדתי אותך במחירים והבעיות.
מבחינתי אודיולאב + מיני מוניטור זה מעולה.
אם אין לך את הכסף לזה תחסוך ברמקולים ולא במגבר.
אם זה ביחד עובד אז תענוג. אני בעד!
חשבתי שיש לך בעיות תקציב.
יותר מזה. תקשיב. תגיד לבחור בסטיראו סטאר כשאתה יושב איתם שאתה לחוץ לגמריי בכסף.
אם התקציב שלך זה 5000, וזה יוצא ביחד 5500 לעשות 9 אחוז הנחה זה ממש לא משהו שירושש אותו .
אם אתה עוד משלם במזומן או תשלום אחד באשראי אז בכלל.
אבל אני שם לב שהמיני זה 2900+ אודיולאב הזול זה 3400 זה ביחד 6300.
אם את זה הוא עושה לך ב5500 זה אחלה של הנחה בעולם. בקיצור כבר דיי איבדתי אותך במחירים והבעיות.
מבחינתי אודיולאב + מיני מוניטור זה מעולה.
אם אין לך את הכסף לזה תחסוך ברמקולים ולא במגבר.
אוקיי מצטער שלא הייתי ברור.אורי_ו כתב:
בקיצור כבר דיי איבדתי אותך במחירים והבעיות.....
התקציב 6000. על ה300 שקל האלה אני יכול להסתדר.
הבעייה היא שהמגבר שנכנס פה זה הSE.
לכן חשבתי אולי לחסוך עוד טיפה וללכת על הS בסופו של דבר.
מה שכן המחירים שציינתי למעלה זה מחירים למזומן אחרי הנחה. (כולל חיווט!!!-שהוא הבטיח לא ***)
אם יש פה מישהו שחושב שיש מקום ללכת אליו לעוד משא ומתן אני אשמח.
אני רק רוצה לציין שעדיין לא קניתי כי עדיין לא עשיתי סקר שוק ובנוסף אני ממש אבל ממש לא מכיר את השוק ואת אזור המחירים.
אני יודע מה טוב לאזניים שלי, ואתמול השילוב של שניהם היה חייתי במיוחד.
- efib
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 12395
- קיבל תודות: 0
עצה אחת (טוב בגלל שאתה לוחץ אתן שתים)
אל תסתפק באמירה של סוחר שאומר לך " שהוא הבטיח לא *** "
תיסגור איתו לפני על מה מדובר.
אני הייתי חוסך את ההפרש וקונה עם שלט ואפשרות עתידנית לחיבור לרסיבר.
אל תסתפק באמירה של סוחר שאומר לך " שהוא הבטיח לא *** "
תיסגור איתו לפני על מה מדובר.
אני הייתי חוסך את ההפרש וקונה עם שלט ואפשרות עתידנית לחיבור לרסיבר.
תתחדשו ותהנו !
פאשיסטים
פאשיסטים
- shaysharon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 326
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
כל מוצר שקניתי עם ספקות לגבי כדאיות הקנייה, הוא מוצר שלאחר זמן לא רב התחרטתי שקניתי. חכה קצת, חסוך את 500 הש"ח הללו וקנה מערכת ללא חרטות או ספקות.