יש כאלה הרגישים לצפיה בDLP הם מקבלים סחרחורות מגלגל הצבעים שבמכשיר זה.
אני רכשתי לאחרונה את הפנסוניק 700E שאולי אותו ראית ואני מאוד מרוצה, למרות שבהתחלה חשבתי על ה- DLP כמכשיר מתקדם יותר לכאורה, אך יש לקחת בחשבון שגם בLCD יש התקדמות. במקרן הקודים שלי שהיה גם הוא LCD היה רק לוח אחד ובפנסוניק כבר יש שלושה, דבר שמשפר את אכות הצבע והתמונה.
לעניות דעתי, אם מצא חן בעיניך מקרן מסוים, לך עליו. היתר לא עקרוני. ממילא בתחום הזה הדברים משתנים ומתחדשים ובעוד כמה שנים מעטות כבר תרצה להחליף למשהו עוד יותר משופר.
מכל מקום אני ואחרים בעלי פנסוניק, מאוד מרוצים.
raam123,
אני מחזק את מה שכתב מאירקה. אתה בעצמך כבר ציינת יתרון וחיסרון לשני המקרנים שראית כך שברור שאין תשובה פסקנית.
בנוסף, אתה יוצא מתוך הנחה שההחלטה העיקרית או הראשונה היא בין DLP ל LCD. זה לא נכון. ההבדלים בין שני דגמים מאותה קטגוריה טכנולוגית יכולים להיות יותר משמעותיים מההבדלים בין שני דגמים מקטגוריות שונות.
לכן, תבחן מספר מקרנים בתקציב, ואל תיחס יותר מידי חשיבות לטכנולגיה. הסתייגות אחת - בDLP יש לבחון את המקרן על ידי צפייה לאורך זמן - סרט מלא אם אפשר- וזאת כדי לוודא שאינך רגיש לקשתות ו/או עייפות עיניים.
cohen, אין שום קשר לגלגל צבעים עם ה-3 סגמנטים ולצבעים של התמונה, כלומר, לא בגלל שיש 6 סגמנטים יש צבעים טובים יותר.
האם בחנת את שני המקרנים אחרי כיול, עם אותו מקור ועל אותו מסך ?