מתלבט בין בזק וסלקום לחיבור סיבים
-
darkboy245
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 5
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 3 פעמים
יש לי אופציה להתחבר לבזק או סלקום, הבנתי שסלקום משתמשת בתשתית של בזק אז יוצא שזה אותו דבר בערך, עלות התקנה זה 500 בסלקום ו600 בבזק לפי מה שהבנתי שזה דיי יקר (בית פרטי) אז מה לדעתכם עדיף?
- elad919
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 216
- שם מלא: אלעד אלעד
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 29 פעמים
סלקום משתמשת בתשתיות של בזק רק איפה שאין לה תשתית סיבים שלה, בעצם משכירה מבזק את התשתית
לדעתי - עדיף שתעשה את ההתקנה בבזק ואחר כך תנייד לאן שאתה רוצה (אני ניידתי מיד אחר כך לבזק בינלאומי כשוק סיטונאי)
הטכנאים של בזק מניסיון שלי - מקצועיים ולא חוסכים באיכות כבל הסיבים וכל המסביב.
ראיתי התקנות של חברות שונות שבהן פרסו סיב אופטי דקיק בצבע לבן שנועד בכלל לחיווט פנימי - לאורך של 30 מטר על קיר חיצוני עם מסמרים...
לדעתי - עדיף שתעשה את ההתקנה בבזק ואחר כך תנייד לאן שאתה רוצה (אני ניידתי מיד אחר כך לבזק בינלאומי כשוק סיטונאי)
ראיתי התקנות של חברות שונות שבהן פרסו סיב אופטי דקיק בצבע לבן שנועד בכלל לחיווט פנימי - לאורך של 30 מטר על קיר חיצוני עם מסמרים...
-
darkboy245
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 5
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 3 פעמים
כן זה מה שהנציג של סלקום אמר לי, שהם בעצם עובדים בשיתוף פעולה עם בזק אז למה אני צריך אותם.. המחירים גם אותו דבר בערך.21/10/2022 17:08elad919 כתב: סלקום משתמשת בתשתיות של בזק רק איפה שאין לה תשתית סיבים שלה, בעצם משכירה מבזק את התשתית
ראיתי התקנות של חברות שונות שבהן פרסו סיב אופטי דקיק בצבע לבן שנועד בכלל לחיווט פנימי - לאורך של 30 מטר על קיר חיצוני עם מסמרים......
אלך על בזק כנראה, גם בגלל שאני לקוח שלהם כרגע אז גם מבחינת נוחות עדיף להשאר איתם וגם אין לי בעיה איתם.
- jagheadg
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1185
- נתן תודות: 63 פעמים
- קיבל תודות: 100 פעמים
@darkboy245
אם תגיע להזמין סיבים של סלקום דרך האתר שלהם אז לא תהיה עלות התקנה בכלל, התקנה בחינם.
זה מה שאני עשיתי(בית פרטי) והשכן החליט כמוך, לעשות עם בזק ב 600 ש"ח.
ההתקנה אצלו ואצלי היו זהות לגמרי כולל שימוש באותם סיבים וחיבורים בדיוק (כן, סיב לבן גם בבזק).
הכל עובד תקין (גם את המתאם לסיב סלקום נתנו ללא עלות).
החלטה שלך אם "לזרוק" 600 ש"ח.
אם תגיע להזמין סיבים של סלקום דרך האתר שלהם אז לא תהיה עלות התקנה בכלל, התקנה בחינם.
זה מה שאני עשיתי(בית פרטי) והשכן החליט כמוך, לעשות עם בזק ב 600 ש"ח.
ההתקנה אצלו ואצלי היו זהות לגמרי כולל שימוש באותם סיבים וחיבורים בדיוק (כן, סיב לבן גם בבזק).
הכל עובד תקין (גם את המתאם לסיב סלקום נתנו ללא עלות).
החלטה שלך אם "לזרוק" 600 ש"ח.