שלום יש לי בעיה ברסיבר נקמיצ'י רציתי לדעת מה הבעיה אז ככה שאני פותח את הווליום על שליש ממה שאפשר ועד הסוף אז יש רעש ממש מעצבן בזזזז כזה ולפעמיים רעש מעט שונה ממה זה ואיך אפשר לסדר את זה?
נכון יש לי כבלים אבל ניסיתי גם לנתק את הממיר מהרסיבר וזה עדיין עושה בוא אני יגיד לך איזה הולך יש לי ממיר, LCD ורסיבר אז ככה זה הממיר מחובר לטלויזיה בחיבור של בננות ואס וידאו זה מתחבר ליציאת 21פינים זה מין מפצל כזה שמתחבר לממיר שחיבור 21פינים ויש לו מקום לאס וידאו ובננות כאלה אז ככה זה מחובר לטלויזיה ומהטלויזיה זה מחובר לרסיבר
אני לא יודע איך לפטור אבל ישבתי על זה כמה זמן וניתקתי מהרסיבר את שתי הבננות שמחוברות ל-AUX שמשם מחוברות לטלויזה שזה גם שתי בננות שמחוברת ליציאת וידאו וזה מה שעושה את הרעש את רוב הרעש 90% מהרעש ה-10% שנותרו הבנתי שזה סביר כי זה רסיבר חזק
דונה כתב:אני לא יודע איך לפטור אבל ישבתי על זה כמה זמן וניתקתי מהרסיבר את שתי הבננות שמחוברות ל-AUX שמשם מחוברות לטלויזה שזה גם שתי בננות שמחוברת ליציאת וידאו וזה מה שעושה את הרעש את רוב הרעש 90% מהרעש ה-10% שנותרו הבנתי שזה סביר כי זה רסיבר חזק
...
2 בננות ליציאת הוידיאו? לוידיאו יש רק יציאה של RCA (בננה) אחד בד"כ - בצבע צהוב. אולי כאן הבעייה? הכנסה של יציאת וידיאו לכניסת אודיו גורמת להרבה רעש.
וטעות שלי זה לא מחובר ליציאת וידאו פשוט בטלויזיה זה מחובר ככה יש בנפרד בצד 3 בננות אדום (R) לבן ולשם הכבלים מחוברים והכבל הצהוב לא מחובר וברסיבר ניסיתי לחבר גם ב-AUX גם ב-VCR1 וגם ב-VCR2 ובשלושתם יש רעש