אישתי אוהבת את הסדרות שלהם וזו הסיבה שאני מחזיק מנוי, אף פעם לא התחברתי לסגנון. עובדים על כמות ולא על איכות.
לא מוצא שום דבר מעניין, ואם יש סידרה שכן- מוריד וצופה בקודי. הרבה יותר נוח.
פעם הייתי פיראט, כי לא היה שירות בארץ שסיפק מבחר תכנים בתמורה הולמת. כשהם הגיעו כמות ההורדות שלי פחתה משמעותית. כיום הסכום שאני משלם להם לא מצדיק את כמות התוכן שאני צורך מהם. אז....
Huber כתב:
שיתחילו בלהפסיק להוציא כ"כ הרבה תכנים נחותים, הרבה יותר קריטי מהכל. אני כבר כמה חודשים שוקל לבטל את המנוי, בקושי יש לי מה לראות שם כיום.
חבל, הייתי בין הראשונים שנרשם כשהם הגיעו לארץ ובאמת רציתי שהם ימשיכו כפי שהם התחילו.
...
אני לא משלם ולמרות זאת שוקל להפסיק את המנוי (שאני רוכב עליו). פשוט אין מה לראות.
אפל טיוי פלוס הפך שירות משתלם וזול.
אמזון מפציצים עם כמה סדרות טובות. NIGHT SKY וואו!
זה גם לא כזה טריוויאלי לפתח אלגוריתם כזה. לחשבון שלנו אנחנו מתחברים גם ממכשירים שמחוברים דרך האינטרנט של הבית (טאבלטים, טלוויזיה) וגם מטלפונים ניידים מחוץ לבית, כלומר מכתובות IP אחרות.
אנחנו לא משתפים את המנוי עם אף אדם, אבל ניגשים מתוך שלוש כתובות לפחות (ובניידים הן משתנות תכופות). את הרשאת המיקום אני לא מאפשר לנטפליקס, וגם לא אף הרשאה אחרת, ממש לא עניינם. אפשר כנראה לזהות שאם מתחברים לחשבון מסוים מחמישים טלפונים ניידים, זה לא משפחה אחת. אם מישהו משתף חשבון בצורה כזו, זה באמת להשתין מהמקפצה. אבל אם מישהו משתף עם ההורים והאחים שלו, לא רואה איך יאכפו פה משהו.
הם ניסו את הפיילוט הזה בכמה מדינות כבר, יש להם אלגוריתם כלשהו...
טריוואלי זה בטוח לא, תמיד יש מקרי קצה, אבל אם הם יצליחו לזהות מקרים מסוימים ועליהם לגבות כסף - זה יעזור להם, וגם אולי ״יפחיד״ אחרים מלשתף.
אגב יש עוד דרך שלא קשורה לזיהוי ip או מיקום, והיא על-ידי אימות שאתה ה owner של החשבון, כמו מידי פעם לבקש ממך להכניס קוד שנשלח אלייך לנייד, או למייל, וכו׳...
(כמובן שגם זה לא ממש ימנע מאנשים ל ״אחי מה הקוד שקיבלת?״ אבל עבור אנשים מסוימים זה אולי יהיה בעייתי ויעדיפו לא להסתמך על זה)
אני מניח שהם רק יתייחסו למכשירים שפיזית לא זזים כמו סטרימרים ומסכים. קל לזהות את המכשירים האלה עם כתובות ip ואפילו לזהות שהם בפרופילים שונים... לא נדרש הרבה לשם כך.
התוצאות (הפיננסיות) כנראה הוכיחו את עצמן או שהם לא היו מרחיבים את זה. כנראה שהפיצ׳רים שאנחנו רואים כמו חבילות זולות עם פרסום והעברת חשבון הם מסקנות מהניסויים האלה.
הם לא עושים את זה מתוך מחשבה שהם יאבדו לקוחות. לדעתם, הפיתרונות של תוספת עלות וגרסא זולה ממומנת פרסומות מספיקה בשביל להשאיר אנשים.
מה שאני חושב שהם מפספסים זה שאם פעם היתה לאנשים אהבה ממש לנטפליקס, זה לא הסנטימנט היום. וזה יעביר הרבה אנשים מ ״אני לא בטוח למה אני משלם על נטפליקס״ ל ״אני לא אשלם בחיים על נטפליקס״
אנימחושב שהם לא מעריכים נכון את ה backlash של הקהל. הם צריכים למצוא עוד דברים שהם יכולים להוסיף לברנד (לא גיימינג) במקום לחלוב עוד כסף.
מה שמדהים הוא המהפך שאפל tv עשו. הם בדיוק עשו את המהלך של נטפליקס כשהחברה התחילה עם תוכן מקורי. הפקות מבריקות. כל הפקה בינגו. נטפליקס לקחו את המודל שלהם וחרבנו אותו על בסיס החשש שכל כך הרבה תוכן עוזב את הפלטפורמה אז במקום להפיק תוכן איכותי בכמות סבירה, הם הוציאו הון להפיק טונה של תוכן באיכות שנעה בין בינוני לגרוע.
נטפליקס הינו שרות הסטרימיניג עם המבחר הגדול ביותר לקהל הישראלי כיום, גם אחרי ניפוי הזבל.
עכשיו כשהסטרימינג נהיה פופולרי, רוב המשתמשים כבר לא יחזרו לפתרונות פיראטיים כאלו ואחרים.
הדרישה של נטפליקס לגיטימית - בהסכם המשתמש הם כותבים שהשימוש במנוי הוא לבית אב אחד.
מי שזה לא מתאים לו לא חייב להיות מנוי.
מתי נטפליקס יתחילו לאכוף ומה יהיו הסנקציות? נחיה ונראה.
איך הם ידעו? ניתן לזהות על ידי האפליקציה או בהתחברות לשרתי נטפליקס אם מכשירים שאמורים להיות קבועים (סטרימרים, טלוויזיות) של אותו מנוי נמצאים במיקומים פיזיים מרוחקים על ידי מידע מכתובות IP ושרותים שמאפשרים לדעת מיקום פיזי של הכתובות.
מי שמעוניין לחסוך יכול לבדוק את אופציית המנוי הטורקי שעדיין עובדת - 17 שקל לחודש למנוי פרימיום (כן, גם זה לא בדיוק מותר לפי הסכם המשתמש).