תקלה ברסיבר - ברגע שיש עוצמת קול חזקה הרסיבר נכבה !
יש לי רסיבר קולנוע ביתי של ימהה בן שנה בקושי, בשבוע האחרון ברגע שאני שומע מוזיקה או רואה סרט מהמחשב או רואה טלויזיה במקרן
ברגע שיש עוצמת קול גבוהה כמו פיצוץ, יריית אקדח או כשצביקה הדר הכריז על מי זכה בכוכב נולד הרסיבר נכבה. זה מאוד מעצבן, גם לא מדובר בעוצמה חזקה מידי של קול אלא עוצמה נורמלית. זה גורם לזה שאני צריך לראות סרטים על עוצמת ווליום חלשה וזה מעיק.
מה לדעתכם הפיתרון לבעיה והאם יש אפשרות שאוכל לפתור אותה בלי לממש את האחריות?
כי אין לי כוח להביא אותו לחנות היא רחוקה ממני..
ברגע שיש עוצמת קול גבוהה כמו פיצוץ, יריית אקדח או כשצביקה הדר הכריז על מי זכה בכוכב נולד הרסיבר נכבה. זה מאוד מעצבן, גם לא מדובר בעוצמה חזקה מידי של קול אלא עוצמה נורמלית. זה גורם לזה שאני צריך לראות סרטים על עוצמת ווליום חלשה וזה מעיק.
מה לדעתכם הפיתרון לבעיה והאם יש אפשרות שאוכל לפתור אותה בלי לממש את האחריות?
כי אין לי כוח להביא אותו לחנות היא רחוקה ממני..
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
אתה לא חייב להביא את הרסיבר לחנות בשביל לממש את האחריות.
לSG יש שרות מעולה, ואני בטוח שישמחו לעבור איתך על כל האפשרויות דרך הטלפון.
תנסה את זה. www.sge.co.il
לSG יש שרות מעולה, ואני בטוח שישמחו לעבור איתך על כל האפשרויות דרך הטלפון.
תנסה את זה. www.sge.co.il
תבדוק האם ההתנגדות של הרמקולים שלך תואמת לדרישות המכשיר
אם למשל הרמקולים הם 4 אום והמכשיר דורש 8 אום אז הקטע של קול חזק עוצמת הזרם שיוצאת מהרסיבר תעלה על המותר והמעגלים המגנים על הרסיבר יכבו אותו.
בהצלחה.
בהצלחה.
Re: תבדוק האם ההתנגדות של הרמקולים שלך תואמת לדרישות המכשיר
תודה, אבל זה מוזר כי לא שיניתי כלום בחיבורים של המערכת מדובר באותם הגדרות ובאותם רמקולים שמחוברים אליה כבר שנה..gvarvar כתב:אם למשל הרמקולים הם 4 אום והמכשיר דורש 8 אום אז הקטע של קול חזק עוצמת הזרם שיוצאת מהרסיבר תעלה על המותר והמעגלים המגנים על הרסיבר יכבו אותו.
בהצלחה....
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
התקלה נפתרה. החלפתי את החוט שמתחבר מאחד הרמקולים לרסיבר והרסיבר יותר לא נכבה.
החוט כניראה גרם לקצר, וזה למרות שלא הזזתי אותו במשך השנה האחרונה והוא נמצא בתוך מסילה...
החוט כניראה גרם לקצר, וזה למרות שלא הזזתי אותו במשך השנה האחרונה והוא נמצא בתוך מסילה...