היי
אני מחוברת לסיבים של הוט אני גרה בבית עם שתי קומות ונמאס לי מהרואטר ובכלל מהציוד של הוט
חשבתי לקנות את הראוטר הבא במידה ויש לכם המלצות לראוטר אחר אשמח לשמוע
https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=38576
אז השאלה היא כזאת בהנחה שאני קונה את הרואטר מהלינק למעלה האם אפשר לחבר אותו לציוד של הוט?
האם אני יכולה להחזיר להוט את הרואטר HOTBOX 5 סיבים שלהם או שאני צריכה אותו כמודם ואז לחבר אותו לראוטר כ Bridge?
ועוד שאלה קטנה האם אני יכולה גם על הדרך להחליף את הציוד MOCA 2 שלהם לציוד משלי? כי Moca2 שלהם לפי מה שאני מבינה לא תומך במהירות של מעל 500 מגה
חייבת עזרה Asus GT-AX11000 וחיבור לסיב של הוט
-
RachelChan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 107
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
בהוט סיבים אי אפשר להגדיר את הHרא בוקס במצב ברידג' לכן אם את מחברת אליו ראוטר שינהל את הרשת15/10/2022 14:39RachelChan כתב: היי
אני מחוברת לסיבים של הוט אני גרה בבית עם שתי קומות ונמאס לי מהרואטר ובכלל מהציוד של הוט
חשבתי לקנות את הראוטר הבא במידה ויש לכם המלצות לראוטר אחר אשמח לשמוע
https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=38576
אז השאלה היא כזאת בהנחה שאני קונה את הרואטר מהלינק למעלה האם אפשר לחבר אותו לציוד של הוט?
האם אני יכולה להחזיר להוט את הרואטר HOTBOX 5 סיבים שלהם או שאני צריכה אותו כמודם ואז לחבר אותו לראוטר כ Bridge?
ועוד שאלה קטנה האם אני יכולה גם על הדרך להחליף את הציוד MOCA 2 שלהם לציוד משלי? כי Moca2 שלהם לפי מה שאני מבינה לא תומך במהירות של מעל 500 מגה...
אהיה לך DOUBLE NAT ולמיטב זכרוני בהוט סיבים אין דרך לשים ממיר SFP כדי לחבר ציוד פרטי ישירות
אם יש לך אופציה תעברי לפרטנר תקבל מתאם אם ג'יביק חברי לראוטר פרטי שלך וסלאמת.
מוקה זה טכנולוגיה מתקופת הדינוזאורים
אם יש צורך ברשת קווית מעבירים כבל רשת או בקיר או כבל רשת מוכן על הקנט של הקיר למטה.
הוט לא מאפשרים בשום מקרה, כמדיניות, להישאר מחוברים אליהם ללא השכרת ציוד, כך שאין באפשרותך להחזיר להם את ההוטבוקס, גם אם הציוד הפרטי שלך יכול תיאורטית להחליף אותו (לא בדקתי).15/10/2022 14:39RachelChan כתב: האם אני יכולה להחזיר להוט את הרואטר HOTBOX 5 סיבים שלהם או שאני צריכה אותו כמודם ואז לחבר אותו לראוטר כ Bridge?...
-
RachelChan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 107
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
מה הכוונה? הריי אני צריכה מוקה כי אין לי אפשרות אחרת להעביר לממד מהסלון כבל רשת אלה אם יש לך רעיון אחר שאני יכולה לנסות? ומה זה על הקנט?19/10/2022 21:16MrYair כתב: בהוט סיבים אי אפשר להגדיר את הHרא בוקס במצב ברידג' לכן אם את מחברת אליו ראוטר שינהל את הרשת
אהיה לך DOUBLE NAT ולמיטב זכרוני בהוט סיבים אין דרך לשים ממיר SFP כדי לחבר ציוד פרטי ישירות
אם יש לך אופציה תעברי לפרטנר תקבל מתאם אם ג'יביק חברי לראוטר פרטי שלך וסלאמת.
מוקה זה טכנולוגיה מתקופת הדינוזאורים
אם יש צורך ברשת קווית מעבירים כבל רשת או בקיר או כבל רשת מוכן על הקנט של הקיר למטה....
אגב עוד שאלה מה הבבדל ומה עדיף Mesh או Access Point בהנחה שכסף זה לא שיקול?