מידע נוסף על המסלול החדש של נטפליקס עם הפרסומות במחיר הכספי היותר מוזל
אני יודע שלא תמיד אתם קוראים את מה שאני מפרסם באשכול שלי, ובגלל שעניין נטפליקס נראה יותר מעניין אז אני שואל פה.
בנטפליקס פרסמו מה התנאים למסלול היותר מוזל בכסף לצפיה בנטפליקס שהמחיר לחודש הוא בארצות הברית 7 דולר, בגרמניה 5 אירו, בבריטניה 5 פאונד, כאשר יש שם פרסומת בתחילה ואמצע כל תוכן ובמשך שעה של תוכן יש שם בין 4 ל 5 פרסומות לא חסויות קצרות. המסלול הזה צריך להפתח בתאריך 3 בנובמבר 2022, ובהגדרה של תכני ילדים לא צריכות להיות פרסומות, ואין התחייבות במסלול הזה.
אבל יש במסלול הזה גם את ההגבלות האלה :
1, לא בטוח שזה יהיה בכל מדינה, ובישראל לפני שנת 2023 לא נראה לי שהוא יהיה,
2, אין לצפיה את על התכנים שהם במחיר היותר יקר במחיר, במיוחד לא התכנים שנטפליקס שילמה עליהם הרבה מאוד כסף.
3, הצפיה זה רק במכשיר אחד.
4, איכות הצפיה בתכנים האלה היא לא מעל 720 פיקסל ב HD.
5, לא ידוע האם זה אפשרי לדלג על הפרסומות.
6, לא נראה שאפשר להוריד תכנים אל המכשיר שמנויים בו בנטפליקס.
פה יש עוד מידע בנושא הזה
https://www.geektime.co.il/netflix-basi ... s-q-and-a/
אז לדעתכם זה הוגן לשלם לנטפליקס כדי להיות במסלול הזה?
אני לא בטוח שזה הוגן כי יש שם פחות תכנים, ולדעתי מסלול כזה מעודד פירטיות בנושא זכויות יוצרים.
בנטפליקס פרסמו מה התנאים למסלול היותר מוזל בכסף לצפיה בנטפליקס שהמחיר לחודש הוא בארצות הברית 7 דולר, בגרמניה 5 אירו, בבריטניה 5 פאונד, כאשר יש שם פרסומת בתחילה ואמצע כל תוכן ובמשך שעה של תוכן יש שם בין 4 ל 5 פרסומות לא חסויות קצרות. המסלול הזה צריך להפתח בתאריך 3 בנובמבר 2022, ובהגדרה של תכני ילדים לא צריכות להיות פרסומות, ואין התחייבות במסלול הזה.
אבל יש במסלול הזה גם את ההגבלות האלה :
1, לא בטוח שזה יהיה בכל מדינה, ובישראל לפני שנת 2023 לא נראה לי שהוא יהיה,
2, אין לצפיה את על התכנים שהם במחיר היותר יקר במחיר, במיוחד לא התכנים שנטפליקס שילמה עליהם הרבה מאוד כסף.
4, איכות הצפיה בתכנים האלה היא לא מעל 720 פיקסל ב HD.
5, לא ידוע האם זה אפשרי לדלג על הפרסומות.
6, לא נראה שאפשר להוריד תכנים אל המכשיר שמנויים בו בנטפליקס.
פה יש עוד מידע בנושא הזה
https://www.geektime.co.il/netflix-basi ... s-q-and-a/
אז לדעתכם זה הוגן לשלם לנטפליקס כדי להיות במסלול הזה?
אני לא בטוח שזה הוגן כי יש שם פחות תכנים, ולדעתי מסלול כזה מעודד פירטיות בנושא זכויות יוצרים.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78899
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
זה קפיטליזם. אין ״הוגן״ או ״לא הוגן״. אם יש מספיק לקוחות שהחבילה הזו לטעמם ולתקציבים, זה יצליח. אם לא, המהלך יכשל. המחיר של כשלון יהיה מאוד בעייתי לנטפליקס כי אין להם כרגע מסלול המראה אלטרנטיבי.
כרגע החברה בבעיה לא קלה, הם מקבלים פחות ופחות תוכן מגופים חיצוניים והמחיר של התכנים עולה. עלות הפקת התוכן עולה, ואיכות התכנים שהיא מפיקה יורדת. המתחרים כמו דיסני מתחזקים וקצב העזיבה לא מעודד. בקיצור, מצב לא טוב.
כרגע החברה בבעיה לא קלה, הם מקבלים פחות ופחות תוכן מגופים חיצוניים והמחיר של התכנים עולה. עלות הפקת התוכן עולה, ואיכות התכנים שהיא מפיקה יורדת. המתחרים כמו דיסני מתחזקים וקצב העזיבה לא מעודד. בקיצור, מצב לא טוב.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73333
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
14/10/2022 18:16רמאש כתב:
4, איכות הצפיה בתכנים האלה היא לא מעל 720 פיקסל ב HD....
כל אחד מאלו הוא דיל ברייקר בפני עצמו בשבילי. בכלל לאחרונה אנחנו בקושי פותחים נטפליקס, כמות התכנים המעניינים שם מבחינתי ירדה פלאים.
צפיה במכשיר 1 , תוכן חסר, פרסומות, אי אפשר להוריד תוכן
עדיף כבר לעשות את המנוי הבסיסי בעוד 6 שקל ולקבל יותר (ולהתפשר על SD)
עדיף כבר לעשות את המנוי הבסיסי בעוד 6 שקל ולקבל יותר (ולהתפשר על SD)
הסיבה שאני שאלתי פה על הוגנות זה לדעת מה בנושא הזה הדעה של חברי הקהילה שפה.15/10/2022 8:49oferlaor כתב: זה קפיטליזם. אין ״הוגן״ או ״לא הוגן״. אם יש מספיק לקוחות שהחבילה הזו לטעמם ולתקציבים, זה יצליח. אם לא, המהלך יכשל. המחיר של כשלון יהיה מאוד בעייתי לנטפליקס כי אין להם כרגע מסלול המראה אלטרנטיבי.
כרגע החברה בבעיה לא קלה, הם מקבלים פחות ופחות תוכן מגופים חיצוניים והמחיר של התכנים עולה. עלות הפקת התוכן עולה, ואיכות התכנים שהיא מפיקה יורדת. המתחרים כמו דיסני מתחזקים וקצב העזיבה לא מעודד. בקיצור, מצב לא טוב....
גם שהסיבה להחלטה הזאת של חברת נטפליקס זה כתוצאה מקפיטליזם, אז לשאר האנשים יש את העדפה שלהם בהאם הם מסכימים להיות במסלול כזה, ונראה לי שיש אנשים בקהילה הזאת שזה טוב אם טוב להם להגיד בקהילה הזאת את דעתם בקשר למסלול הזה של חברת נטפליקס, כי דעה של אחרים יכולה ללמד מה מרגישים בנושא הזה האנשים האחרים כולל אם צריך אז לקבל מהאנשים האלה בנושא הזה המלצה לא מחייבת.
לא ככה?