היתה לי LG 4K נחמדה והחלטתי להשתדרג. אני חובב כדורגל ורכשתי את הQ95 שהיתה מהמתקדמות כשרכשתי לפני כחצי שנה.
רואים משחקי כדורגל ברמה של שנות ה80. יש טשטוש בין השחקנים לדשא במיוחד בהילוך איטי והכדור נמרח בעיקר בולט בבעיטות שוער ארוכות. הנחתי שהבעיה אצלי וקראתי פעמיים לטכנאי סמסונג וגם לטכנאי של סלקום שינסו לשפר את התמונה. אפילו עברתי מסלקום לyes בגלל שקראתי שמחירי yes+ מצטיינים בכדורגל. כלום לא עזר ואני כנראה אאלץ למכור אותה לצופה שלא אוהב כדורגל.
בקיצור, מי שאוהב כדורגל או עשוי לצפות בכדורגל שיוותר על סמסונג. הם לא מצליחים להמיר את איכות השידור הירודה בישראל לתמונה טובה (לפחות זו המסקנה משיחות נפש עם 3 טכנאים).
מי שרוצה לצפות בדגים באקווריום אז התמונה שם ממש בסדר. היה אצלי "טכנאי בכיר של סמסונג" שאמר לי מפורשות זו הטלביזיה. אין בשלי שום תקלה מיוחדת.
מי שיכול להמליץ על טלביזיה מצטיינת בכדורגל 65-75 אינטש בתקציב של עד 7,000 אשמח לשמוע.
תודה
סמסונג Q90t אזהרה
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4785
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 767 פעמים
לא יודע מהי טלוויזיה מצטיינת בספורט ואני מניח שכל עין רגישה באופן שונה לתופעות כאלו ואחרות (אני למשל מאד רגיש לבלומינג).
אני צופה בהמון ספורט (nfl gamepass ובהוט גם בכדורגל וגם בכדורסל) ומאד מרוצה מה-oled שלי (lg e9)
אחרים מעדיפים את עיבוד התמונה של הדגמים הגבוהים של סוני.
אני צופה בהמון ספורט (nfl gamepass ובהוט גם בכדורגל וגם בכדורסל) ומאד מרוצה מה-oled שלי (lg e9)
אחרים מעדיפים את עיבוד התמונה של הדגמים הגבוהים של סוני.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
תנסה לבטל מנגוני עיבוד תנועה, סביר להניח שמדובר בבעיית אפקט אופרת סבון.
תבטל Auto Motion Plus ותראה אם זה משנה משהו.
אבל בכללי, כנראה שסוני זה מה שאתה מחפש. אישית לא נתקלתי בבעיות עם LG B7 או C1, למרות שאני לא צופה בספורט.
תבטל Auto Motion Plus ותראה אם זה משנה משהו.
אבל בכללי, כנראה שסוני זה מה שאתה מחפש. אישית לא נתקלתי בבעיות עם LG B7 או C1, למרות שאני לא צופה בספורט.