שלום חברים, הבית שלי עובר שיפוץ נרחב וכרגע עושים עבודות חשמל וכדומה.
מדובר על בית 4 חדרים 110 מטר.
כרגע בסלון יש נקודת אינטרנט.
בחדר עבודה שהוא המרוחק ביותר מהסלון אין כלום.
אשמח להמלצות ממכם האם יש משהו שאוכל לבקש מהעובדים לעשות על מנת שיהיה לי אינטרנט גם בחדר המרוחק.
האם בכלל כדאי פשוט בהמשך כשהשיפוץ יסתיים לקנות פתרון של מגדילי טווח או שמעתי שיש פתרון כלשהו שמתחבר לשקע חשמל. או אולי להשתמש במוקה על מנת להעביר אינטרנט דרך כבל קוואקסאלי שיש באחד החדרים המרוחקים?
אין לי נסיון או ידע בתחום, אשמח לעזרה.
תודה.
נקודות רשת בבית חדש.
אם אתה כבר משפץ אני חושב שהכי נכון להעביר נק' רשת לאן שאתה צריך...
פיתרון של mesh גם יעבוד. 110 מטר זה לא ענק
פיתרון של mesh גם יעבוד. 110 מטר זה לא ענק
"Friendship is like peeing on yourself: everyone can see it, but only you get the warm feeling that it brings"
BSD
BSD
אם אפשר להשחיל כבלי רשת - זה הפתרון הטוב ביותר, שים לב שאין להעבירם בתעלות החשמל !
אם יש תעלות טלפון/קואקס לא פעילות - ניתן להעביר כבל רשת דרכן.
אם אתה נמצא באמצע שיפוץ זה הזמן הכי טוב "לשפץ" את האינטרנט, ואם מדובר בבית חדש, על אחת כמה וכמה,
העבר כבלי רשת לכל החדרים/מטבחים/מרפסות/שירותים/מחסנים - אתה לא יודע מתי תצטרך אותם....
מגדילי טווח או מוקות הן פתרון פחות טוב והרבה יותר איטי, אבל לפעמים זהו הפתרון היחידי.
אם יש תעלות טלפון/קואקס לא פעילות - ניתן להעביר כבל רשת דרכן.
אם אתה נמצא באמצע שיפוץ זה הזמן הכי טוב "לשפץ" את האינטרנט, ואם מדובר בבית חדש, על אחת כמה וכמה,
העבר כבלי רשת לכל החדרים/מטבחים/מרפסות/שירותים/מחסנים - אתה לא יודע מתי תצטרך אותם....
מגדילי טווח או מוקות הן פתרון פחות טוב והרבה יותר איטי, אבל לפעמים זהו הפתרון היחידי.
נערך לאחרונה על ידי em28 ב 12/10/2022 14:46, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
אם כבר אתה עושה שיפוץ ואין צנרת שאפשר להעביר בה כבלי רשת לכל החדרים, אז שיכינו כבר צנרת כזו.
אם יש צנרת, לוודא שניתן להשחיל דרכה כבל רשת בנוסף לחיווט הקיים (כאמור, אסור ביחד עם חיווט חשמל)
כל פתרון אחר יהיה פחות טוב.
גם אם אתה חושב שבחדר מסויים לא צריך, בעתיד אתה יכול לחשוב אחרת, ותצטער שלא הכנת מראש.
אם יש צנרת, לוודא שניתן להשחיל דרכה כבל רשת בנוסף לחיווט הקיים (כאמור, אסור ביחד עם חיווט חשמל)
כל פתרון אחר יהיה פחות טוב.
גם אם אתה חושב שבחדר מסויים לא צריך, בעתיד אתה יכול לחשוב אחרת, ותצטער שלא הכנת מראש.