חיבור מצלמת וידיאו למחשב דרך מימשק FIREWIRE
יש לי מצלמת וידיאו אנלוגית של סוני עם יציאת DV. חיברתי אותה למחשב שבו יש לי יציאה של FIREWIRE באמצעות כבל מתאים. ובכל זאת החיבור לא עובד. הפעלתי את תוכנת ה- filmmaker של מיקרוסופט ואופצית לכידת הוידיאו אינה עובדת, כלומר המחשב אינו מזהה בשום צורה את מצלמת הוידיאו.
מה ניתן לעשות.
תודה
מה ניתן לעשות.
תודה
המשך - חיבור מצלמת וידיאו למחשב
בדקתי ואכן יש כרטיס 1394 (FIREWIRE) ובכל זאת בהפעלה של MOVIEMAKER של MS מופיעה הודעה ש"לוכד הוידיאו אינו מוכר " (לא בטוח לגבי הנוסח המדויק של ההודעה.
האם צריך בנוסף דרייבר מיוחד? אולי צריך לעשות משהו במצלמה עצמה (Sony RVT 120E)?
האם צריך בנוסף דרייבר מיוחד? אולי צריך לעשות משהו במצלמה עצמה (Sony RVT 120E)?
אם ברשימה שבא ראית שקיים ה IEEE1394, אין סימן קריאה או שאלה לידו, אז לא נראה לי שצריך דרייבר מיוחד. בכל מקרה שווה לבדוק באתר היצרן של הכרטיס אם קיים דרייבר מעודכן.
הדבר הראשון שהייתי מנסה זה לשחק עם הגדרות ההקלטה ב- MOVIEMAKER (אני אישית לא מכיר אותו). אם זה לא יעבוד אז צריך להתחיל לעשות אלימניציה: הקלטה מתוכנה אחרת, למשל PREMIERE או AVID, כבל FIREWIRE אחר, מצלמה אחרת.
הדבר הראשון שהייתי מנסה זה לשחק עם הגדרות ההקלטה ב- MOVIEMAKER (אני אישית לא מכיר אותו). אם זה לא יעבוד אז צריך להתחיל לעשות אלימניציה: הקלטה מתוכנה אחרת, למשל PREMIERE או AVID, כבל FIREWIRE אחר, מצלמה אחרת.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
ליאור צודק, מאוד יתכן שמדובר בחיבור לא סטנדרטי.
בד"כ זה צריך לזהות מיד את המצלמה ולהוסיף אותה ל-DEVICE MANAGER, אם זה לא עושה את זה אז יש בעית חמרה.
בד"כ זה צריך לזהות מיד את המצלמה ולהוסיף אותה ל-DEVICE MANAGER, אם זה לא עושה את זה אז יש בעית חמרה.
אולי באמת צריך לעשות משהו במצלמה עצמה:
להכנס לקונפיגורציות ולבדוק עם יציאת ה 1394/ilink/firewire מאופשרת enabled
וכמובן לא לשכוח להדליק את המצלמה במצב PLAY/VCR
להכנס לקונפיגורציות ולבדוק עם יציאת ה 1394/ilink/firewire מאופשרת enabled
וכמובן לא לשכוח להדליק את המצלמה במצב PLAY/VCR
תחומי עיניין: וידאו דיגיטלי, MPEG2 , MPEG4, H.264
רשימת ציוד: מסך טושיבה, צלחת לווין פרטית, רסיבר משולב טכניקס
רשימת ציוד: מסך טושיבה, צלחת לווין פרטית, רסיבר משולב טכניקס
אני זוכר שלמצלמת פנסוניק DV קיבלתי דיסק והנחיות שתפקידם היה לזהות ולתקן את הפניה למצלמת הוידאו.
בדקי אצל אתר יצרן המצלמה עצמו...
בדקי אצל אתר יצרן המצלמה עצמו...
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -