המלצה למסך 75/77 אינץ׳ לסלון - תקציב 8-10k
מחפש המלצה למסך 75 אינץ׳ לסלון בתקציב של 8k עד 10k
הטלוויזיה בסלון נפטרה (בשיבה טובה - 10 שנים) אז לא אוכל להמתין ל BF לצערי הרב וצריך משהו מיידי.
לפי מה שאני רואה lg oled של שנה שעברה בין אם זה g1 או c1 לא נכנס בתקציב.
בסוני הלכתי קצת לאיבוד עם הדגמים, ברור ש oled לא בתקציב אבל אילו דגמים כדאי להתמקד בהם במסגרת התקציב כשאני הולך לראות בחנות?
לא מעוניין בסמסונג.
אציין שהסלון הוא דרומי ושופע ב-2 ויטרינות גדולות אז משעות הבוקר עד הצהריים יש בדירה אור חזק.
* עדכון:
אם אני לא מסתכל על דגמים של 2020 אלא 2021 ומעלה זה משאיר אותי עם:
- סוני X90J
- סוני X90K
- LG QNED90
האם יש עוד דגמים שאתם ממליצים? איך הסדרה של ה qned?
אני מתבאס מהעומק של הסוני כי כנראה שהיא תגלוש מהנישה ולא תהיה בקו אפס (יש לי היום נישה בעומק 8 ס״מ)
תודה!
הטלוויזיה בסלון נפטרה (בשיבה טובה - 10 שנים) אז לא אוכל להמתין ל BF לצערי הרב וצריך משהו מיידי.
לפי מה שאני רואה lg oled של שנה שעברה בין אם זה g1 או c1 לא נכנס בתקציב.
בסוני הלכתי קצת לאיבוד עם הדגמים, ברור ש oled לא בתקציב אבל אילו דגמים כדאי להתמקד בהם במסגרת התקציב כשאני הולך לראות בחנות?
לא מעוניין בסמסונג.
אציין שהסלון הוא דרומי ושופע ב-2 ויטרינות גדולות אז משעות הבוקר עד הצהריים יש בדירה אור חזק.
* עדכון:
אם אני לא מסתכל על דגמים של 2020 אלא 2021 ומעלה זה משאיר אותי עם:
- סוני X90J
- סוני X90K
- LG QNED90
האם יש עוד דגמים שאתם ממליצים? איך הסדרה של ה qned?
אני מתבאס מהעומק של הסוני כי כנראה שהיא תגלוש מהנישה ולא תהיה בקו אפס (יש לי היום נישה בעומק 8 ס״מ)
תודה!
נערך לאחרונה על ידי neuman ב 07/10/2022 8:25, נערך פעם 1 בסך הכל.
- E&H
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 287
- שם מלא: Eliran
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
יש לך ''בלסטפרייס'' את הסוני XH9505 בתוספת קופון הנחה, שהוא מסך מעולה
https://www.lastprice.co.il/p/100011229 ... XH9505BAEP
https://www.lastprice.co.il/p/100011229 ... XH9505BAEP
תודה! יש לך אולי רעיון לטלוויזיה איכותית בתקציב אבל דגם טיפה יותר חדיש. אני חושב שהדגם הנ״ל הוא מ-202007/10/2022 6:18E&H כתב: יש לך ''בלסטפרייס'' את הסוני XH9505 בתוספת קופון הנחה, שהוא מסך מעולה
https://www.lastprice.co.il/p/100011229 ... XH9505BAEP...
הסוני xh95 ברמה של מה שרשמת ואפילו קצת יותר בתחומים מסויימים, אל תסתסכל על זה שהיא מודל ישן יותר, אתה יכול להשוות בRtings ולקבל מושג, הוא גם בא עם ציפוי נגד השתקפויות שיכול להיות שתאהב ויכול להיות שלא ודיי רלוונטי למסך שלך.
מבחינת עומק נראה שכולם נכנסים לנישה, XH95 הכי דק מטלויזיות הסוני שהוזכרו פה. QNED לא רע אבל לא שווה את המחיר שלו.
מבחינת עומק נראה שכולם נכנסים לנישה, XH95 הכי דק מטלויזיות הסוני שהוזכרו פה. QNED לא רע אבל לא שווה את המחיר שלו.
- Huvenster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1031
- שם מלא: huvenster
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
תתחדש.03/11/2022 8:21neuman כתב: תודה @Haimbin ו @E&H
לאחר שהלכתי לכמה חנויות להתרשם מטלוויזיה של סוני (דגם יותר חדיש) החלטתי לרכוש את הסוני xh950 וממש מרוצה מהטלוויזיה....
גם אני רכשתי אותה, יום א' התקנה.
ממשיך את הפוסט עבורי ועבור קונים עתידיים:
יצאו מבצעי נובמבר שנראים אטרקטיבים ואני מתלבט בין 2 דגמי QNED 75" של LG
חשוב לי גם החיפוש קולי בעברית עבור הילדים הקטנים (הם הצרכניים העיקריים, המבוגרים פעם בחודש צופה בסרט), סוני יקרה יותר ואני לא סגור לגבי הממשק. כרגע את LG אפשר למצוא ב6-7 אלף.
LG 75QNED7S6QA 4K - 6,000 ש״ח
LG 75QNED90VPA - 6,700 שח
מבין אלה יש אולי המלצה?
יצאו מבצעי נובמבר שנראים אטרקטיבים ואני מתלבט בין 2 דגמי QNED 75" של LG
חשוב לי גם החיפוש קולי בעברית עבור הילדים הקטנים (הם הצרכניים העיקריים, המבוגרים פעם בחודש צופה בסרט), סוני יקרה יותר ואני לא סגור לגבי הממשק. כרגע את LG אפשר למצוא ב6-7 אלף.
LG 75QNED7S6QA 4K - 6,000 ש״ח
LG 75QNED90VPA - 6,700 שח
מבין אלה יש אולי המלצה?

תתחדשו.