The Lord of the Rings - The Rings of Power - עונה 2
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73359
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
https://www.gamespot.com/articles/lotr- ... 0-6507972/
צילומי העונה השנייה של "שר הטבעות: טבעות הכוח" החלו היום בבריטניה, בפעם הראשונה בה יצירה מהעולם של "שר הטבעות" לא מצולמת בניו זילנד.
הסידרה קיבלה אישור לעוד 3 עונות, סה"כ 5 עונות.
צילומי העונה השנייה של "שר הטבעות: טבעות הכוח" החלו היום בבריטניה, בפעם הראשונה בה יצירה מהעולם של "שר הטבעות" לא מצולמת בניו זילנד.
הסידרה קיבלה אישור לעוד 3 עונות, סה"כ 5 עונות.
-
Huber
- חבר במועדון HT

Re: The Lord of the Rings - The Rings of Power - עונה שניה
יוצרי הסדרה הבינו מה הבעיה בעונה הראשונה ולמה צופים לא אהבו אותה, והחליטו לפתור את הבעיה:
https://www.primetimer.com/news/the-lor ... -directors
The Lord of the Rings: The Rings of Power Sets All-Female Directing Team for Season 2
https://www.primetimer.com/news/the-lor ... -directors
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4810
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
אני דווקא חשבתי שהחזרה למקורות - כשהלוקיישן בריטניה יעשה את זה.
אם על העונה הראשונה אילון מאסק אמר 'טולקין מתהפך בקבר' כנראה בשנייה הוא יקום מהקבר וייתן השראה...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78925
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
לא הייתי מתרגש יותר מדי על הערות מאילון מאסק בזמן האחרון...
אני אישית אהבתי את הסדרה.
אני אישית אהבתי את הסדרה.
-
Huber
- חבר במועדון HT

עופר, מקנא בך. כ"כ רציתי עוד תוכן סביר בעולם של טולקין - אבל הסידרה הזו פשוט נוראית כמעט מכל בחינה.
- Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11605
- נתן תודות: 1217 פעמים
- קיבל תודות: 2462 פעמים
אחרי שחיטת הסיפור מקור בעונה הראשונה אני אפילו לא אכבד את הסדרה הזו בהורדה פיראטית של הפרקים.
- Kondo10

- oferlaor
- מנהל

-
Huber
- חבר במועדון HT

- Kondo10

Evil is unable to create anything new, it can only distort and destroy what has been invented or created by the forces of good.
J.R.R. Tolkien
התגובה המצוטטת ביותר לטריילר של העונה הראשונה, המשל והנמשל ברורים. הולם מאוד גם לטריילר הזה
J.R.R. Tolkien
התגובה המצוטטת ביותר לטריילר של העונה הראשונה, המשל והנמשל ברורים. הולם מאוד גם לטריילר הזה
- אוריה
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2813
- שם מלא: אוריה גלזמן
- נתן תודות: 191 פעמים
- קיבל תודות: 63 פעמים
מישהו הספיק לראות פרקים ראשונים עונה שניה
- oferlaor
- מנהל

התחלתי את הפרק הראשון. הוא ארוך למדי ובינתיים מאוד אוהב אותו.
- oferlaor
- מנהל

אחרי שלושה פרקים:
1. הקצב איטי, די דומה למה שהיה בעונה הראשונה
2. החליפו את השחקן של Adar. מצד אחד חבל, זה טיפה מציק, מצד שני השחקן החדש הרבה הרבה יותר טוב.
3. רמת עלילות המשנה לא עקבית.
4. הדיונים ברשת סתם מפריעים, זה ממש ברור מהעונה הראשונה שה-stranger הוא או גנדלף (הוא פיזית דומה לו, אם כי כל המכשפים נראים דומה חוץ מהכחול) או סאורון. כשהבנו בעונה הראשונה שהוא לא סאורון, זה השאיר רק אופציה אחת. ברשת מקשקשים בלי סוף על מי הוא... כמובן שיתכן שזה לא הוא, אבל נראה לי שזה כן הוא.
5. נראה שהבחורות בלבן הן שליחות של ה-wizard ב-Rhun שנראה באופן חשוד למדי כמו סארומן. בניגוד לספרים ששם הוא היה טוב וגנדלף היה בשוק שהוא נהיה מרושע, נראה לי שיש כאן איזה רצון להראות שהוא בעצם לא רע או טוב אלא פשוט מנסה להתחבר לכמה שיותר דמויות בעלי כוחות וזורם איתם (אופורטוניסט?)
זה ללא ספק עונה הרבה יותר אפלה מהקודמת, עם יותר פוליטיקה, היא יותר סבוכה. אני מאוד נהנה..
1. הקצב איטי, די דומה למה שהיה בעונה הראשונה
2. החליפו את השחקן של Adar. מצד אחד חבל, זה טיפה מציק, מצד שני השחקן החדש הרבה הרבה יותר טוב.
3. רמת עלילות המשנה לא עקבית.
4. הדיונים ברשת סתם מפריעים, זה ממש ברור מהעונה הראשונה שה-stranger הוא או גנדלף (הוא פיזית דומה לו, אם כי כל המכשפים נראים דומה חוץ מהכחול) או סאורון. כשהבנו בעונה הראשונה שהוא לא סאורון, זה השאיר רק אופציה אחת. ברשת מקשקשים בלי סוף על מי הוא... כמובן שיתכן שזה לא הוא, אבל נראה לי שזה כן הוא.
5. נראה שהבחורות בלבן הן שליחות של ה-wizard ב-Rhun שנראה באופן חשוד למדי כמו סארומן. בניגוד לספרים ששם הוא היה טוב וגנדלף היה בשוק שהוא נהיה מרושע, נראה לי שיש כאן איזה רצון להראות שהוא בעצם לא רע או טוב אלא פשוט מנסה להתחבר לכמה שיותר דמויות בעלי כוחות וזורם איתם (אופורטוניסט?)
זה ללא ספק עונה הרבה יותר אפלה מהקודמת, עם יותר פוליטיקה, היא יותר סבוכה. אני מאוד נהנה..
-
Huber
- חבר במועדון HT

עונה ראשונה הייתה רעה בכל מובן אפשרי, אבל כחובב פנטזיה ושר הטבעות באמת שרצית להינות ממנה. לצערי לא הצלחתי.
אבל אני תמיד בעד סיכוי נוסף, אז צפיתי בשלושת הפרקים הראשונים של העונה הראשונה, ולמרות שיש שיפור (לא ממש קשה למען האמת, הרף היה ממש נמוך) עדיין הבעיות המרכזיות קיימות (ושוב, אני כבר לא מדבר על העונה הראשונה, רק על שלושת הפרקים החדשים) כגון:
1. ערכי הפקה נמוכים למרות תקציב מטורף. לשם השוואה שלושת(!) הסרטים המקוריים נעשו בתקציב של כ 281 מליון בעוד פה עונה בודדה עולה משם מה 465 מליון. ולמרות זאת הרב מרגיש זול. החל מהתלבושות וכלה ב CGI (ממש גלגלתי עיניים שהראו את הכלב המפלצתי ההוא שנראה כמו משהו מתוך משחק מחשב דל תקציב).
2. הגזעים. אף אחד מהגזעים לא מרגיש אותנטי. האלפים שאמורים להיות גבוהים, נאים ומרשימים פשוט נראים כמו בני אדם עם אוזניים מחודדות. כנ"ל הגמדים בחלק מהמיקרים. בכל מקום בעולם שהם יצרו, כולל באי מבודד יש את כל הגזעים האנושיים משום מה. לאורקים יש משפחות והם פשוט רוצים להתיישב ולחיות בשקט? האורקים?! שום דבר בגזעים ובעמים האלו לא מובן ולא מוגדר כמו שצריך וקשה להבין מי זה מי ואפא אתה כרגע נמצא בגלל זה.
3. הליהוק. יש פה ושם שחקנים סבירים אבל רובם שחקנים או ממש גרועים (השחקנית הראשית כדוגמא בולטת) או פשוט בינוניים ונשכחים לחלוטין.
4. התסריט. לא ידוע מי כותב את הדבר הזה אבל יש המון פעמים שזה פשוט מרגיש חובבני לחלוטין שלא לדבר על קרינג' (היא "שרה" להר? באמת? זה לא מטאפורה אלא היא באמת מתחילה לזמר לסלעים? מי חושב על הדברים האלו???). הפכו דמויות אייקוניות לאדיוטים (אלפים בני אלפי שנים שמתנהגים כמו בני נוער מתבגרים, ע"ע קלברימבור שבפרקים האלו מתנהג כמו אדיוט שפסיכולוגיה בגרוש שעובדת על ילדים קטנים עובדת עליו). גלדריאל למרות שיודעת שהטבעות נוצרו בעזרת הרוע המרכזי בעולם משכנעת את כולם שצריך ליצור עוד כאלו, וכולם מסכימים משום מה? סאורון, יצור מיתי דמוי אל צריך לשכנע את האורקים שהוא המנהיג שלהם? והוא חוזר לחיים ע"י אכילה של עכברושים ובני אדם?! שום דבר פה לא הגיוני או סביר.
הכל מרגיש זול וחובבני, לעומת הסרטים בהם הכל מרגיש אפי. וחבל.
אבל אני תמיד בעד סיכוי נוסף, אז צפיתי בשלושת הפרקים הראשונים של העונה הראשונה, ולמרות שיש שיפור (לא ממש קשה למען האמת, הרף היה ממש נמוך) עדיין הבעיות המרכזיות קיימות (ושוב, אני כבר לא מדבר על העונה הראשונה, רק על שלושת הפרקים החדשים) כגון:
1. ערכי הפקה נמוכים למרות תקציב מטורף. לשם השוואה שלושת(!) הסרטים המקוריים נעשו בתקציב של כ 281 מליון בעוד פה עונה בודדה עולה משם מה 465 מליון. ולמרות זאת הרב מרגיש זול. החל מהתלבושות וכלה ב CGI (ממש גלגלתי עיניים שהראו את הכלב המפלצתי ההוא שנראה כמו משהו מתוך משחק מחשב דל תקציב).
2. הגזעים. אף אחד מהגזעים לא מרגיש אותנטי. האלפים שאמורים להיות גבוהים, נאים ומרשימים פשוט נראים כמו בני אדם עם אוזניים מחודדות. כנ"ל הגמדים בחלק מהמיקרים. בכל מקום בעולם שהם יצרו, כולל באי מבודד יש את כל הגזעים האנושיים משום מה. לאורקים יש משפחות והם פשוט רוצים להתיישב ולחיות בשקט? האורקים?! שום דבר בגזעים ובעמים האלו לא מובן ולא מוגדר כמו שצריך וקשה להבין מי זה מי ואפא אתה כרגע נמצא בגלל זה.
3. הליהוק. יש פה ושם שחקנים סבירים אבל רובם שחקנים או ממש גרועים (השחקנית הראשית כדוגמא בולטת) או פשוט בינוניים ונשכחים לחלוטין.
4. התסריט. לא ידוע מי כותב את הדבר הזה אבל יש המון פעמים שזה פשוט מרגיש חובבני לחלוטין שלא לדבר על קרינג' (היא "שרה" להר? באמת? זה לא מטאפורה אלא היא באמת מתחילה לזמר לסלעים? מי חושב על הדברים האלו???). הפכו דמויות אייקוניות לאדיוטים (אלפים בני אלפי שנים שמתנהגים כמו בני נוער מתבגרים, ע"ע קלברימבור שבפרקים האלו מתנהג כמו אדיוט שפסיכולוגיה בגרוש שעובדת על ילדים קטנים עובדת עליו). גלדריאל למרות שיודעת שהטבעות נוצרו בעזרת הרוע המרכזי בעולם משכנעת את כולם שצריך ליצור עוד כאלו, וכולם מסכימים משום מה? סאורון, יצור מיתי דמוי אל צריך לשכנע את האורקים שהוא המנהיג שלהם? והוא חוזר לחיים ע"י אכילה של עכברושים ובני אדם?! שום דבר פה לא הגיוני או סביר.
הכל מרגיש זול וחובבני, לעומת הסרטים בהם הכל מרגיש אפי. וחבל.
-
Huber
- חבר במועדון HT

- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4937
- נתן תודות: 523 פעמים
- קיבל תודות: 690 פעמים
הפרק הראשון מצויין.
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
- oferlaor
- מנהל

נהנתי מאוד מהשלושה פרקים הראשונים. זה כמובן לא ברמה של טולקין או ג׳קסון אבל כסדרה היא מצויינת.