אז בב"ל התחילו לגבות על הראוטר ואני רוצה לעבור למתאם
בזק בנלאומי מחברים לקוחות על בסיס תשתית בזק שהיא GPON
אתה צריך ג'יביק GPON מאוקטב ומתאם דלינק מ SFP ל RJ45
מגדיר חייגן על הראוטר ושלום על ישראל.
משנציג שלח לך זה רשימה כנראה של מודמים שמאושרים לשימוש בתשתית בזק.
אתה צריך ג'יביק GPON מאוקטב ומתאם דלינק מ SFP ל RJ45
מגדיר חייגן על הראוטר ושלום על ישראל.
משנציג שלח לך זה רשימה כנראה של מודמים שמאושרים לשימוש בתשתית בזק.
קודם כל, אם כבר התחילו לגבות, אפשר לנסות להתקשר אליהם ולבקש לחדש את שלושת החודשים. לא יודע אם יסכימו, אבל הם כן מסוגלים.
ולעניין, אתה יכול לקנות ממיר מדיה (שמקבל SFP, לא סיב ישירות) בעלות של ₪80-100, ואז להכניס אליו מודול SFP שרוכשים מבזק (לא בזב״ל) בעלות של ₪180. אז אתה מתקשר לבזב״ל עם המספר הסידורי של המודול והם יפעילו אותו במערכת.
לחלופין, מבין הרשימה ששלחו לך, יש ממיר אחד, ZTE F601, שניתן לרכוש בקלות מ־AliExpress, במחיר של כ־$20. אח״כ צריך לבדוק שגרסת הקושחה היא הגרסה המאושרת (ואם לא, נראה לי שיש כאן מישהו שהצליח למצוא דרך לעדכן לגרסה הזאת), ואז מתקשרים לבזב״ל עם המספר הסידורי של הממיר ומפעילים אותו.
ולעניין, אתה יכול לקנות ממיר מדיה (שמקבל SFP, לא סיב ישירות) בעלות של ₪80-100, ואז להכניס אליו מודול SFP שרוכשים מבזק (לא בזב״ל) בעלות של ₪180. אז אתה מתקשר לבזב״ל עם המספר הסידורי של המודול והם יפעילו אותו במערכת.
לחלופין, מבין הרשימה ששלחו לך, יש ממיר אחד, ZTE F601, שניתן לרכוש בקלות מ־AliExpress, במחיר של כ־$20. אח״כ צריך לבדוק שגרסת הקושחה היא הגרסה המאושרת (ואם לא, נראה לי שיש כאן מישהו שהצליח למצוא דרך לעדכן לגרסה הזאת), ואז מתקשרים לבזב״ל עם המספר הסידורי של הממיר ומפעילים אותו.
בכותרת רשום APC (זה המחבר המרובע נכון?)20/10/2022 20:43integral כתב: תבדוק רק אם נשלח עם חיבור APC או UPC. אם השני אז צריך לדאוג גם לכבל או מתאם מתאים....
New For F601 APC ONT ONU GPON FTTH Terminal Modem EchoLife 1GE Router Interface English version