ספינת דגל חדשה ל Yamaha
Yamaha הכריזה על ספינת דגל חדשה בתחום הרסיברים דגם – RX-Z11.
הדגם החדש מחליף את ה Z9 הוותיק ומאפשר חיבור ל 13 רמקולים, מתוכם 11 מוגברים ויציאה ל 2 סאבים.
המגבר החדש מאפשר Room Correction, הספק של 140W ל 7 הרמקולים הראשיים ו 50W ל 4 רמקולי ה presence.
כל זאת בקונפיגורציות שונות כולל מספר אזורי שמע נוספים בבית או ו/או חיבור הרמקולים הראשיים ב Bi-Wire או Bi AMP תוך ויתור על זוג רמקולים ראשיים, . ניתן כמובן לחבר גם מגברים חיצוניים.
המגבר תומך בכמות מטורפת של חיבורים חיצוניים: חיבור רשת לצורך השמעת מוזיקה מכונן רשת או רדיו אינטרנט, קישוריות USB עבור התקנים ניידים וכונן חיצוני (2 חיבורים) חיבור ל IPOD ולמערכת Musicast של ימהה להפצת מוזיקה.
גם תחום הוידאו לא נזנח, המגבר כולל 5 כניסות HDMI 1.3a, עיבודי וידאו ב 10 ביט ו 12 ביט, תמיכה ב 1080P כמובן Upscaling של מקורות וידאו אנולוגיים ודיגיטליים ל 1080P HDMI או לרזולוציות נמוכות יותר.
וזה כמובן רק על קצה המזלג עבור אחד המכשירים עמוסי הפיצ'רים שאני מכיר.
אתם מוזמנים לקרא מידע נוסף באתר הרשמי של Yamaha http://www.yamaha.com/yec/products/prod ... TID=558249
או http://www.audioholics.com/reviews/rece ... first-look
המחיר למי ששואל? מחיר רשמי בחו"ל 5,499$
Yamaha הכריזה גם על דגמי ביניים חדשים VX-3800 , VX-1800 עם מעט פחות פיצרים ותמיכה בכמות קטנה יותר של רמקולים, כל זאת במחירים שפויים יותר, 1200$ ו 1700$ בהתאמה (מחירי חו"ל כמובן)
הדגם החדש מחליף את ה Z9 הוותיק ומאפשר חיבור ל 13 רמקולים, מתוכם 11 מוגברים ויציאה ל 2 סאבים.
המגבר החדש מאפשר Room Correction, הספק של 140W ל 7 הרמקולים הראשיים ו 50W ל 4 רמקולי ה presence.
כל זאת בקונפיגורציות שונות כולל מספר אזורי שמע נוספים בבית או ו/או חיבור הרמקולים הראשיים ב Bi-Wire או Bi AMP תוך ויתור על זוג רמקולים ראשיים, . ניתן כמובן לחבר גם מגברים חיצוניים.
המגבר תומך בכמות מטורפת של חיבורים חיצוניים: חיבור רשת לצורך השמעת מוזיקה מכונן רשת או רדיו אינטרנט, קישוריות USB עבור התקנים ניידים וכונן חיצוני (2 חיבורים) חיבור ל IPOD ולמערכת Musicast של ימהה להפצת מוזיקה.
גם תחום הוידאו לא נזנח, המגבר כולל 5 כניסות HDMI 1.3a, עיבודי וידאו ב 10 ביט ו 12 ביט, תמיכה ב 1080P כמובן Upscaling של מקורות וידאו אנולוגיים ודיגיטליים ל 1080P HDMI או לרזולוציות נמוכות יותר.
וזה כמובן רק על קצה המזלג עבור אחד המכשירים עמוסי הפיצ'רים שאני מכיר.
אתם מוזמנים לקרא מידע נוסף באתר הרשמי של Yamaha http://www.yamaha.com/yec/products/prod ... TID=558249
או http://www.audioholics.com/reviews/rece ... first-look
המחיר למי ששואל? מחיר רשמי בחו"ל 5,499$
Yamaha הכריזה גם על דגמי ביניים חדשים VX-3800 , VX-1800 עם מעט פחות פיצרים ותמיכה בכמות קטנה יותר של רמקולים, כל זאת במחירים שפויים יותר, 1200$ ו 1700$ בהתאמה (מחירי חו"ל כמובן)
נערך לאחרונה על ידי Adix ב 29/08/2007 18:02, נערך 7 פעמים בסך הכל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78921
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
adix,
מדהים...
מישהו יודע אם זה תומך בפורמטי האודיו החדשים דרך HDMI?
מדהים...
מישהו יודע אם זה תומך בפורמטי האודיו החדשים דרך HDMI?
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
אלוהים ישמור, יותר רמקולים מצלילים... מה יהיה הגבול?
Silence speaks louder than words
אני חושב ש 1180W זה מעל ומעבר
140W עבור 7 רמקולים ראשיים + 50W עבור 5 רמקולים הקפיים נותן סה"כ 1180 ואט..
נסה לשבת בחדר כשהמגבר ושני הסאבים שמחוברים אליו עובדים בתפוקה מלאה.
מה שלא ברור לי זה כיצד ה Z1 שלי ששוקל "רק" 28 קילו תומך תומך ב 7 ערוצים בהספק נמוך יותר לעומת 33 ק"ג של ה Z11 עם 11 ערוצי הגברה...
נסה לשבת בחדר כשהמגבר ושני הסאבים שמחוברים אליו עובדים בתפוקה מלאה.
מה שלא ברור לי זה כיצד ה Z1 שלי ששוקל "רק" 28 קילו תומך תומך ב 7 ערוצים בהספק נמוך יותר לעומת 33 ק"ג של ה Z11 עם 11 ערוצי הגברה...
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
1180 וואט זה אחלה תנור חימום בחורף.
Silence speaks louder than words
אם משקיעים 30K על רסיבר, למה לא לעשות תצוגת מסך LCD משהו צבועני ויפה?
דבר כזה, אני מתקרבל איתו במיטה..!!
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46403
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5081 פעמים
כאשר אני מסתכל על תמונת ה Setup של כל הרמקולים משהו נראה לי לא בסדר, לא יכול להיות שזה הכיוון העתידי של אודיו רב ערוצי. יותר מידי רמקולים, נראה כמו בלאגן באוזניים.