בישראל, משרד התקשורת רוצה לסגור את רשתות האינטרנט של הנחושת
https://www.gov.il/he/departments/news/20092022
אתם בעד המהלך הזה של משרד התקשורת?
התנאי שלי להסכים לזה, זה שכתחליף לאינטרנט נחושת, אז שגם בסיבים אופטיים תהינה מהירויות גלישה כמו שיש עכשיו, אבל במחיר בדיוק כמו של עכשיו גם מבחינת השכרת נתב לסיבים אפטיים, שזה יהיה בדיוק כמו מחיר של השכרת נתב לא לסיבים אופטיים, ושמי ששילם כסף לתשתית אינטרנט אז שהוא לא יצטרך לשלם כסף גם על תשתית האינטרנט של הסיבים האופטים, או שיהיה על זה תשלום מחיר כספי מאוד מוזל.
בתקופה של עכשיו שיוקר המחיה לא יורד, לדעתי זה התנאי הכי הוגן שיש בנושא הכלכלי.
גילוי נאות, אני עכשיו באינטרנט לא גולש דרך סיבים אופטיים, בגלל יוקר המחיה.
אתם בעד המהלך הזה של משרד התקשורת?
התנאי שלי להסכים לזה, זה שכתחליף לאינטרנט נחושת, אז שגם בסיבים אופטיים תהינה מהירויות גלישה כמו שיש עכשיו, אבל במחיר בדיוק כמו של עכשיו גם מבחינת השכרת נתב לסיבים אפטיים, שזה יהיה בדיוק כמו מחיר של השכרת נתב לא לסיבים אופטיים, ושמי ששילם כסף לתשתית אינטרנט אז שהוא לא יצטרך לשלם כסף גם על תשתית האינטרנט של הסיבים האופטים, או שיהיה על זה תשלום מחיר כספי מאוד מוזל.
בתקופה של עכשיו שיוקר המחיה לא יורד, לדעתי זה התנאי הכי הוגן שיש בנושא הכלכלי.
גילוי נאות, אני עכשיו באינטרנט לא גולש דרך סיבים אופטיים, בגלל יוקר המחיה.
- silverbullet
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 498
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
חושב שהצעד מבורך והוא מתבקש.
דיי ברור שדרושה רפורמה מעמיקה בכל נושא הספקיות שמשכירות נתבים במחירים מזעזעים וגם מגבילות רכישה של ציוד פרטי (לא ברור לי איך משרד התקשורת עוד לא התערב בעניין).
דיי ברור שדרושה רפורמה מעמיקה בכל נושא הספקיות שמשכירות נתבים במחירים מזעזעים וגם מגבילות רכישה של ציוד פרטי (לא ברור לי איך משרד התקשורת עוד לא התערב בעניין).
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78811
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
מהלך טוב, השאלה היא כמה העלות של זה. משהו יצטרך להחזיר לחברות את ההשקעה העצומה שלהם בתשתיות.
- kmvsbemjammmawhezw
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 184
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 22 פעמים
השאלה מה רמת האמינות, אם תהיה התקנה חובבנית של סיבים (למשל העברה על עמודי תקשורת במקום להטמין), צפויים הרבה ניתוקים.
לעומת זת חיבור נחושת פחות רגיש, או שהועבר מזמן בתוך תעלות מסודרות.
לעומת זת חיבור נחושת פחות רגיש, או שהועבר מזמן בתוך תעלות מסודרות.