אינטרנט איטי
איזו חבילת אינטרנט בכלל יש לך, כי אם אתה בחבילת 40/3 אז המצב תקין.
איך בדקת ? חיבור קוי או WIFI ?
מי הספק ? האם הגיעו אליכם סיבים ?
אצלנו מרגע שהגיעו הסיבים תשתית הנחושת התדרדרה למצב של איטיות וניתוקים בלתי פוסקים.
איך בדקת ? חיבור קוי או WIFI ?
מי הספק ? האם הגיעו אליכם סיבים ?
אצלנו מרגע שהגיעו הסיבים תשתית הנחושת התדרדרה למצב של איטיות וניתוקים בלתי פוסקים.
חבילה של 40 MB , לא ניתן לקבל יותר . נמצא בבזק ובזק בינלאומי עד ינואר.
הנתב על השולחן שמתחתיו המחשב הנייח. בדקתי חיבור WIFI , גם בקווי מקבלים אותה תוצאה.
סיב אופטי של בזק אמור להגיע עד סוף דצמבר.
ועל המהירות הנמוכה הזו אני משלם 100 ש"ח +20 ש"ח על נתב BE.
בכל מקרה מתכנן לשים סיב אופטי של סלקום על תשתית סיב אופטי של בזק ,לאור מחיר התקנה 300 ש"ח , וההפרשים הגדולים במחיר בין בזק לסלקום.
הנתב על השולחן שמתחתיו המחשב הנייח. בדקתי חיבור WIFI , גם בקווי מקבלים אותה תוצאה.
בכל מקרה מתכנן לשים סיב אופטי של סלקום על תשתית סיב אופטי של בזק ,לאור מחיר התקנה 300 ש"ח , וההפרשים הגדולים במחיר בין בזק לסלקום.
בחבילה כזו - המהירות "תקינה". תגיד תודה... 
אז קודם כל תעבור לבנדל עם ספקית פחות שודדת - ב-018/019 או טריפל C נותנים על תשתית נחושת ב-60-80 ש"ח לכל המהירויות.29/09/2022 22:23יוליוס כתב: חבילה של 40 MB , לא ניתן לקבל יותר . נמצא בבזק ובזק בינלאומי עד ינואר.
בכל מקרה מתכנן לשים סיב אופטי של סלקום על תשתית סיב אופטי של בזק ,לאור מחיר התקנה 300 ש"ח , וההפרשים הגדולים במחיר בין בזק לסלקום....
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
יש לך בבית תוכנת שיתוף קבצים פעילה?
זה נראה כאילו שיש פעולת upload שחונקת לך את רוחב הפס.
זה נראה כאילו שיש פעולת upload שחונקת לך את רוחב הפס.
יתכן, אך לא חייב, בדיקת מהירות "טובה" בהעלאה של 3M לא מעידה על כלום במצב הרגיל...29/09/2022 23:46Amir64 כתב: יש לך בבית תוכנת שיתוף קבצים פעילה?
זה נראה כאילו שיש פעולת upload שחונקת לך את רוחב הפס....